2015-06-30 3987 views
由於媽子同老豆去左飲, 所以得番我同細佬二人世界香港人一年365日都好鍾意打邊爐, 我都吾例外於是我地2個就去左牛涮鍋拾下拾下...款式方面,和其他日式自助火煱店型式一樣,有不同價位的套餐選擇最後我們選了178元的, 有雞肉可以吃叫左個鴛鴦鍋底, 牛肉和雞件並無太大雪味, 睇起來仍算新鮮, 只是每次的份量都不多要經常落order, 依度有少少扣分 安頓好之後, 我們就出去拿火鍋料, 選擇都是一般的蔬菜, 芝士腸, 丸類, 芋絲, 肉丸, 水餃和菇類等食物, 由於侍應不停補給, 絕對不會無得夾, 不錯。另外, 較特別的地方是自助吧有熟食提供,有鰻魚炒飯, 冷麵等等, 可以比客人先食少少野打底, 吾會餓親, 其中鰻魚炒飯非常值得推介, 好香的燒汁味加上飯炒得粒粒分明整體味道中上, 火鍋配料選擇多, 環境舒適, 侍應態度有禮值得一提是店內有軟雪糕提供, 有雲呢拿, 朱古力, 芝麻, 豆腐等選擇, 食飽飽加上一杯美味香滑的雪糕 , 絕對可以為依餐劃上完美的句號。
由於媽子同老豆去左飲, 所以得番我同細佬二人世界
香港人一年365日都好鍾意打邊爐, 我都吾例外
於是我地2個就去左牛涮鍋拾下拾下...

最後我們選了178元的, 有雞肉可以吃

整體味道中上, 火鍋配料選擇多, 環境舒適, 侍應態度有禮
, 絕對可以為依餐劃上完美的句號。
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$178 (Dinner)