2016-08-26
呢間吃過好多次除左最貴既日本和牛未試過外,其他都試過,但多數吃最平果款牛。晚市最平158+1,+18可以任飲asahi生啤湯底款都算ok,都係大路款,試過幾款都覺得唔太夠濃,煮兩碟牛後,都已經分唔到原底係咩湯底汁有四款:芝麻醬,醬油,辣醬,柚子醬油.味道唔錯,每次都會裝齊四款,最愛柚子醬油其他自選配料見選擇都唔少,都係d菜,肉圓,但次次只拿羅白,細粟米,大蔥,無太留意其他野食牛肉方面,切得算薄,好快熟,最平款既牛肉肥瘦分布真係唔太均勻,但肉質口感都算唔錯,望落去都好新鮮。出面中式火鍋店如果要單叫一份呢款質素同份量既話,我諗最平都要60-80$+18$有生啤任飲係最吸引我黎既原因,啤酒夠凍,每次黎都飲4,5,6杯,第二度分分鐘一杯都唔止賣18$員工做野算快手,見滿曬人都好,收碟,refill都好快,唔洗點等試過噤多間,x陣,x氣,日x,盛x 之中呢間d牛同 x氣 係最好吃,但呢間既起他野食就無x氣多,但呢間勝在有生啤飲!每次黎吃3,4碟牛,飲5,6杯啤酒,真係好滿足!ps:星期6,日見好多人,有排等,閒日好多時唔洗等位
除左最貴既日本和牛未試過外,
其他都試過,但多數吃最平果款牛。
晚市最平158+1,+18可以任飲asahi生啤
湯底款都算ok,都係大路款,
試過幾款都覺得唔太夠濃,
煮兩碟牛後,都已經分唔到原底係咩湯底
汁有四款:芝麻醬,醬油,辣醬,柚子醬油.
味道唔錯,每次都會裝齊四款,最愛柚子醬油
試過噤多間,x陣,x氣,日x,盛x 之中
每次黎吃3,4碟牛,飲5,6杯啤酒,真係好滿足!
ps:星期6,日見好多人,有排等,閒日好多時唔洗等位