2024-10-11
餐廳裝修別具特色,五六十年代懷舊中國風,傢俬,餐具都充滿復古情懷,仲有靚靚卡座,打卡一流。除左靚裝,餐廳仲係兩年必比登推薦,食過之後真心認同👍🏻🌟皮蛋豆腐皮蛋切粒,淋上秘制醬汁,加埋木魚碎,同豆腐一齊食好惹味😋👍🏻小籠包必食!真正皮薄餡靚,爆落去爆汁,肉餡味濃juicy🤤🌟一家葱油白切雞米芝蓮推薦菜色,真係不得了!面頭有大量香葱,白切雞份量好多,肉質嫩滑,連雞胸肉都不會老😮味道清得黎又好夠味👍🏻🌟大排麻醬拌麵排骨好似我手掌咁大塊!厚切,炸得卜卜脆🤤麵條有口感,麻醬好creamy幼滑😋🌟高力芒果奶黃大癲超好食!平時好鐘意食高力豆沙,呢度餡料轉左芒果奶黃,多左芒果的清甜令奶黃不會太膩,仲要熱辣辣流心嫁😍呢度的飲品名稱好盞鬼,全部都係家人間的稱呼👍🏻🍹海桃子粒粒鮮水蜜桃奶蓋,水蜜桃多汁清甜,海鹽奶蓋幼滑,咸咸香香😋🍹淘氣細佬蕃石榴,紅莓菠蘿梳打,味道清新,仲有粒粒菠蘿同椰果。🌟必比登推薦的果然有信心保證,一家人食飯一定首選呢度。
除左靚裝,餐廳仲係兩年必比登推薦,食過之後真心認同👍🏻
🌟皮蛋豆腐
皮蛋切粒,淋上秘制醬汁,加埋木魚碎,同豆腐一齊食好惹味😋
👍🏻小籠包
必食!真正皮薄餡靚,爆落去爆汁,肉餡味濃juicy🤤
🌟一家葱油白切雞
🌟大排麻醬拌麵
🌟高力芒果奶黃
呢度的飲品名稱好盞鬼,全部都係家人間的稱呼👍🏻
🍹海桃子
粒粒鮮水蜜桃奶蓋,水蜜桃多汁清甜,海鹽奶蓋幼滑,咸咸香香😋
🍹淘氣細佬
蕃石榴,紅莓菠蘿梳打,味道清新,仲有粒粒菠蘿同椰果。
🌟必比登推薦的果然有信心保證,一家人食飯一定首選呢度。