2013-06-13
食過松X/大X屋/浦X/X吉數間放題後, 係雜誌度見到呢間一壽司開既放題, 唔試點對得住自己,價錢都唔問就book位了!!一行4人黎, 發覺做緊優惠, 圍起一人大概220蚊, price is not bad!坐落先叫刺身一探虛實, 唔錯, 選擇多, 由三文魚, 吞拿魚, 帶子,到比較少有的希靈魚,白玉豚都有鮮味,味美!值得一讚係佢既甜蝦仲連頭, 一般只得個身咋, 蝦頭仲幾鮮味tim! 整體刺身size比正常的略細, 可以試多幾款!食親放題必睇有冇海膽, 佢有, 只限手卷and蒸蛋, 手卷至少食左一打(一啖一隻),海膽分量唔算少,食到海膽味道! 蒸蛋令人失望, 可惜暖暖既海膽有d腥!熟食必試雞翼and羊扒, 羊扒入味又稔, 雞翼內裏唔太乾, 唔會overcook!鍋類一般都唔會叫, 通常好大份食唔哂, 點知呢度size適中, 兩啖食完,味道尚可, 又試多幾鍋, 推介蠔鍋!通常沙律都好似d伴碟生菜絲混合餸頭餸尾而成, 不過係度試左蟹子沙律, 青瓜新鮮無出水, 豆腐沙律尚算正路, 可食可食!任飲汽水啤酒, 咁我就飲啤酒la~不過得兩款揀, 種類太少!任食乳酪雪糕加toppings,topp
鮮味,味美!值得一讚係佢既甜蝦仲連頭, 一般只得個身咋, 蝦頭仲幾鮮味tim! 整體刺身size比正常的略細, 可以試多幾款! 食親 放題必睇有冇海膽, 佢有, 只限手卷and蒸蛋, 手卷至少食左一打(一啖一隻),海膽分量唔算少,食到海膽味道! 蒸蛋令人失望, 可惜暖暖既海膽有d腥!
任食乳酪雪糕加toppings,toppings大約有10款, 有新意!
题外话/补充资料:
食物ok但service有待改善, 食得放題個個都密密遞單架啦, 我次次都講"唔該"架, 但有位侍應先生行過,怒視我一眼後從我手上奪去落單紙, 頭也不回, 試問咁既態度, 我會想返黎.............至奇