2021-06-30
☕️NEW CAFE • 寵物友善 台式超厚三文治🥪大角嘴新開嘅人氣cafe! 有一種台灣小店嘅味道! 連menu用詞都好台式~入面同岀面半out door位置都有好多毛孩🐕➠ 一浪總匯吐司$78Cafe嚟講算大份~厚切雞腿扒夠juicy💦加埋滿滿嘅配料(炒蛋、小黃瓜、蕃茄、高麗菜) 最特別係醬汁加咗花生醬🥜同美乃滋➠ 這個是全日早餐$98開始返生酮嘅我,同店員提走包多菜成功🔥👏🏻雞肉腸同和牛黑松露腸都幾香,牛油果🥑夠熟足半個,蕃茄烤得夠淋,整體唔錯👍🏻➠ iced Americano$38➠ Orange brown coffee$45凍美式比較細杯☕️橙啡酸酸哋開胃啱夏天飲➠ 日光•重巧克力蛋糕(by Solight studio)對Solight studio嘅甜品情有獨鍾嘅 @ 明知我唔食得凡人甜品都要獨呑🤣(轉述食評): 朱古力蛋糕creamy厚實,🍫朱古力味濃郁,上面加咗雲尼拿雪糕🍨📍一浪大角咀利得街26號
➠ 一浪總匯吐司$78
➠ 這個是全日早餐$98