2022-09-02
上年差唔多呢個時候我就去咗間串燒店叫串酒里 🤣嗰陣時就係俾佢個名吸引咗,今次再去就係因為記得佢嗰度嘅嘢食水準好高再睇吓佢而家嘅食物水平點先😌. 🖼環境同大家簡單再講下先啦,地方為處相對上比較隱閉、地方亦不算大,裝修帶點工業風既味道~.我哋今次去到就叫左:札幌芝麻香燒雞翼、鹽燒厚切牛舌、惹味汁燒豬仔髀、豚肉腐皮卷、冬陰功汁燒日本廣島蠔、黃金薯條、香草燒紐西蘭羊架、蟹肉忌廉薯餅😍.當中重點推介嘅有鹽燒厚切牛舌、豚肉腐皮卷同香草燒紐西蘭羊架,呢三項我同朋友一致認為CP值超高!最開心嘅係叫埋佢哋超得意嘅啤酒🍻就開開心心嘻嘻哈哈😆過返個happy night啦。.整體來講水平保持到上年嘅水準,而侍應姐姐勁好禮貌亦都係一個大加分項,未試過嘅朋友仔仍然都好推薦大家過去試吓😝
我哋今次去到就叫左: