餐厅: 傷心酸辣粉 (越秀廣場)
资讯:

2021-11-06 652 浏览
🔸最近見到傷心酸辣粉推出咗個$108/位2hr任飲任食放題😍除咗有我最愛嘅烤魚,仲有雞煲,肉骨茶煲及胡椒豬肚雞煲供選擇!非常吸引呀!即刻嚟試下先😛🐠麻辣烤魚放題 $108/位 免加一烤魚辣度揀咗小辣,烤魚份量十足,好大條超厚肉!湯底好香辣,唔算好麻,條魚係有炸過,冇乜細骨,啖啖肉呀魚肉外酥內嫩,食落非常惹味,好食入面仲有些少嘅芽菜,吸曬d湯汁,食完烤魚,就可以自己加湯落去開始打邊爐啦🔸自助吧仲有各式各樣的火鍋配料,包括牛肉,豬肉,豬紅,薯粉,丸類及時令蔬菜等等,大概30款左右,非常多選擇!我就最鐘意牛肉,粟米,薯粉同蔬菜!牛肉唔算好肥粟米超甜呀!薯粉吸曬d湯汁超正,不枉為呢間店嘅招牌菜而蔬菜非常新鮮🔸而飲品方面選擇都幾多,有汽水,烏龍茶及酒精飲品等等,估唔到竟然仲有新出嘅無糖可樂,啱曬我🔸紅油海哲 $32好耐冇食海哲啦,突然間好想食😛哇,都幾大碟,要咗小辣,味道非常唔錯,好抵食呀!💁🏼‍♀️呢個烤魚放題性價比真係極高,抵到爛呀!我諗咁嘅價錢其他地方真係好難食到咁嘅質素🤩👍🏻嗰日平日夜晚都full house😆
🐠麻辣烤魚放題 $108/位 免加一

魚肉外酥內嫩,食落非常惹味,好食

粟米超甜呀!
薯粉吸曬d湯汁超正,不枉為呢間店嘅招牌菜
而蔬菜非常新鮮

🔸紅油海哲 $32

2021-11-03
  • 烤魚放題
其實好中意食放題❤️但唔係成日食🥺因為胃口不大😵‍💫成日都眼闊肚窄,最後一係飽到嘔,一係就食得太少好唔抵😅最近見到有人推介抵食放題🤩🤩即刻衝!!💰價錢:$108/位(不用加一)🕑時限:2小時任飲任食主食可以叫麻辣雞煲/肉骨茶雞煲/胡椒豬肚雞煲(4選1),然後無限追加配料同飲品😍好正!🥢胡椒豬肚雞煲先介紹胡椒豬肚雞煲,上左枱要等佢煲一陣間,打開蓋即刻聞到好香既胡椒味🤩雞夠滑,豬肚都好爽口,仲好重胡椒香,幾入味,唔錯❤️🥘邊爐放題任食配料有好多選擇,目測有肥牛、豬肉、雞肉、丸類、芝士腸、蝦🦐、蟹柳、多款蔬菜、豆腐、薯粉等等🤩🤩推介返先,呢度既肥牛都唔錯喎,食落幾軟腍,牛味香濃,唔會係好韌果種,岩晒肥牛控😉👏🏻👏🏻🥢海蜇脆耳 $36因為太餓,等緊雞煲既時候,忍唔住叫左碟海蜇脆耳醫下肚餓先😛叫左小辣,食落比想像中辣🌶🤣海蜇同豬耳都爽脆有韌勁,吸晒麻辣香味,好惹味😍好快俾我地清晒‼(同時都辣到流鼻水🤧️中意食辣既朋友岩晒)🥤任飲開頭以為只有汽水(menu係咁寫),行到去發現仲有多款紙包飲品、罐裝啤酒🍻而汽水有罐裝可口可樂、雪碧、芬達🥤同出面幾百蚊放題既選擇差唔多~超開心🤣最後仲有豆腐花作結,超滿足既
最近見到有人推介抵食放題🤩🤩即刻衝!!

💰價錢:$108/位(不用加一)
🕑時限:2小時任飲任食

🥢胡椒豬肚雞煲

🥘邊爐放題

🥢海蜇脆耳 $36
因為太餓,等緊雞煲既時候,忍唔住叫左碟海蜇脆耳醫下肚餓先😛
叫左小辣,食落比想像中辣🌶🤣

🥤任飲

最後仲有豆腐花作結,超滿足既一餐🥰
2021-11-02
2021-11-05 123 浏览
以前學生時期經常去傷心酸辣粉食野,最近發現原來餐廳推出左放題系列,有雞煲、烤魚、肉骨茶同胡椒豬肚雞煲放題選擇,心動的我又走左去試喇💓我同朋友揀左烤魚放題,辣度揀左bb辣,等左15分鐘左右條魚終於到了😍 烤魚好香,而且非常大條,睇見都流哂口水🤤 魚身肉多,而且好滑,魚上舖左滿滿嘅酸菜,令魚肉更惹味🐟 我地仲點左兩樣小食作伴菜,味道同以前食嘅一樣好味!土豆絲辣味夠香,香脆爽口;而茄子柔軟滑嫩,同樣開胃滋味🌶食完烤魚後更可以無限追加各款配料打邊爐,配料選擇以呢個價錢嚟講其實都算可以,有牛肉,豬肉,雞肉,各種丸類,菜類,寬粉等,仲有飲品任飲,真係幾抵食🌶

酸菜烤魚

酸辣土豆絲
涼拌茄子

午餐
酸菜烤魚
酸辣土豆絲
涼拌茄子
2021-11-03 34 浏览
本身見個裝修有啲噏耷 都冇乜期望 估唔到個烤魚幾好味叫咗個酸辣魚 有兩條大魚!兩條都冇骨 幾多肉 真係估佢唔到!108蚊食到半自助式放題 嘢飲任拎 材料任加 食得好飽咁走 啲湯都可以自己任加!會再來
本身見個裝修有啲噏耷 都冇乜期望 估唔到個烤魚幾好味
叫咗個酸辣魚 有兩條大魚!兩條都冇骨 幾多肉
2021-10-31 39 浏览
新蒲崗❣️雞煲火題聽聞傷心酸辣粉有放題食即刻超有興趣,平時去食酸辣粉就多,放題真係第一次😎🔸雞煲/烤魚/肉骨茶煲/胡椒豬肚雞煲 · 四揀一 · 2小時放題當日心情係想食雞煲🐔2-3人係細份雞煲、4人以上大份雞煲!重點係…出面有30+款火鍋配料,覺得雞煲份量太少咩?自己可以去拎大大舊雞件繼續自製雞煲😌亦得,得左!重要有埋粗幼薯粉,太開心喇!10+款飲品可供選擇🥰 汽水、茶、啤酒…咩都有,任君選擇!性價比極高既雞煲放題👍🏻好食指數:8.5/10傷心酸辣粉新蒲崗寧遠街3-23號越秀廣場地下G10-G11號舖

新蒲崗❣️雞煲火題

當日心情係想食雞煲🐔2-3人係細份雞煲、4人以上大份雞煲

10+款飲品可供選擇🥰 汽水、茶、啤酒…咩都有,任君選擇!

性價比極高既雞煲放題👍🏻

好食指數:8.5/10

傷心酸辣粉
新蒲崗寧遠街3-23號越秀廣場地下G10-G11號舖
2021-10-31 44 浏览
原嚟傷心酸辣粉有火鍋🍲放題,價錢仲要唔貴😆,原價$128,依家做緊優惠$108。小編記得喺9年前食過$100酒樓嘅火鍋放題,估唔到依家仲有啲甘平價嘅放題😙。可以揀雞煲、烤魚、肉骨茶煲或者胡椒豬肚雞煲放題(2位起)。因為同行嘅朋友唔食辣,所以我地揀咗酸菜烤魚🐟放題,走辣。烤魚🐟用上半邊鯰魚,香煎咗一面,然後放喺火鍋度🍲滾。烤魚🐟肉質幼嫩,鮮味十足,香煎咗嘅果面特別可口😋。Size比我哋想像中大條🙀,我哋食完都已經飽咗一半😺,之後揀咗少少火鍋配料嚟滾滾。當中有一啲特別嘅火鍋配料,例如迷你豆腐風琴、芝士年糕,同埋粗薯粉。
原嚟傷心酸辣粉有火鍋🍲放題,價錢仲要唔貴😆,原價$128,依家做緊優惠$108。小編記得喺9年前食過$100酒樓火鍋放題,估唔到依家仲有啲甘平價嘅放題😙。

2021-10-30 31 浏览
最近IG見到分店推出120分鐘放題,只係$108,唔收加一,就帶屋企人黎試下。我地叫了胡椒豬肚雞煲,胡椒味重,有幾多胡椒粒在內。建議立即加埋配料區的豆腐、芋頭、寬粉呢啲落去索啲湯味,因為之後自助加的湯,應該是普通高湯,無論叫邊款煲都係加普通高湯,所以個湯底會愈黎愈淡。見有雞件,一開頭就拿拿臨食左先,不過都唔係件件滑溜,唔太入味,反而豬肚好味啲。任食配料方面,都多選擇,如芝士腸、油麥、大豆芽、豬肉片都有(不過星期五晚唔見有蝦),當然呢個價錢唔會期望太高質(芋頭就真係好粉,正!),不過如果平時要求唔高,其實係好抵食,會好飽。飲品方面,有紙包、可樂、啤酒,正正常常。總結,呢個價錢,會好飽,抵食,

飲品方面,有紙包、可樂、啤酒,正正常常。

總結,呢個價錢,會好飽,抵食,
2021-10-29
無睇錯!傷心酸辣粉原來出左放題😆 仲要💰108免加一‼️無其他隱藏收費~ 拿!唔係任食酸辣粉喎😎 (自問都食唔到佢地既bb辣呀😂😂😂) 睇真啲!係雞煲/ 烤魚/ 肉骨茶煲/胡椒豬肚雞煲,四大樣野任選其一🤩🤩 有得自選辣度,仲可以揀唔辣添😌😌 小編真係廢廢黎,就揀左純酸菜烤魚only🤣💛酸菜烤魚🐟依家香港都唔少店有得食酸菜魚,但通常都係成條魚切好哂就咁煮,呢度就係比較少見既烤全魚~ 魚皮係烤過,十分香口,魚肉好易起出嚟,就算小朋友同老人家黎食都唔怕食啃到骨👍🏻 酸菜味係愈煮愈有味,建議大家上枱後煮多幾分鐘先食😉💛配料/飲品比預想中更多任食配料😍😍 $108咁既價錢,唔知大家預係食到啲咩⁉️ 雞、牛、豬肉都有,多款雜丸、串串蝦、三四款蔬菜🥬 連粉面都有好多選擇: 寛面、紅薯粉、米線、幼面。 而飲品方面,都有多款嘅紙包飲品同埋汽水🥤 仲有兩款啤酒🍻 臨走之前仲有甜品,豆腐花每人一盒🤪💛酸辣土豆絲 (bb辣) 💰25另外叫左個小食,呢個係放題唔包既土豆絲🥔 好大份,叫左bb辣都幾開胃過癮,不過就略嫌唔夠脆口,煮得淋左少少🤏🏻 總括然而,💰108免加一放題真係超級抵🤯 而且食物質素絕對唔差

💛酸菜烤魚🐟

💛配料/飲品

💛酸辣土豆絲 (bb辣) 💰25

總括然而,💰108免加一放題真係超級抵🤯 而且食物質素絕對唔差,選擇又多,最緊要係有辣有唔辣, 任君選擇😎 天氣轉涼,下次再戰雞煲先!
人均消費: 💰121 (免加一)
環境:💛💛💛
服務:💛💛💛💛
推薦:💛💛💛💛

餐廳: 傷心酸辣粉
地址: 新蒲崗寧遠街3-23號越秀廣場地下G10-G11號舖
分店:
北角電氣道233號城市花園地下53號舖
粉嶺聯和道57-63號嘉和軒地下6號舖
觀塘康寧道42號地下舖
2021-10-27 203 浏览
平時一提起傷心酸辣粉都只係諗起佢既紅薯辣粉最近竟然推出左2小時任食放題😍價錢仲非常親民,每位只需$108仲要係免加一架入座後先係4款主食當中揀一款有雞煲、烤魚、肉骨茶煲及胡椒豬肚雞煲我地揀左胡椒豬肚雞煲再叫左個蒜泥白肉做餐前小食😆🔸蒜泥白肉 $38由於食唔到辣野,叫左bb辣🤣佢既辣油好香,加埋蒜泥香氣撲鼻,好惹味👍🏼薄薄一片既豬肉,肉質好嫩滑,唔會有太多肥膩脂肪,幾好味!🔸胡椒豬肚雞煲一打開煲已經聞到好香嘅胡椒味😍雞煲亦十分足料,有好多豬肚同雞件👍唔係全部比晒雞胸架,有雞髀雞翼雞胸,啖啖肉😋呢個價錢黎講,性價比極高呀!雞件同豬肚都好入味,有香濃胡椒味🤩火鍋配料、飲品都係自助形式。火鍋配料方面,款式選擇十分多,有各式丸類同腸類,更有肥牛、鮮蝦等等😍我個人就推介佢嘅豬紅同紅薯粉,豬紅十分嫩滑,入口即溶😝紅薯粉索哂胡椒豬肚湯既精華,亦好Q彈,好推薦食呢款🤩飲品方面亦有好多嘅選擇,有各款汽水、紙包飲品,仲有啤酒呀😆呢個放題真係平靚正之選👍
平時一提起傷心酸辣粉
都只係諗起佢既紅薯辣粉
最近竟然推出左2小時任食放題😍
價錢仲非常親民,每位只需$108
仲要係免加一架
入座後先係4款主食當中揀一款
雞煲、烤魚、肉骨茶煲及胡椒豬肚雞煲
我地揀左胡椒豬肚雞煲
再叫左個蒜泥白肉做餐前小食😆

🔸蒜泥白肉 $38

🔸胡椒豬肚雞煲

2021-10-26
呢間野大家一定唔陌生😂 見無試過佢既晚市放題就黎試下個雞煲,因為兩個人食所以就半隻雞🐥 但份量都好多,仲有其他火鍋配料都唔錯,唔加小食都飽晒~ 連麵類都飽到食唔落😂 時間有兩個鐘真係好夠食,不過好似唔係每一間分店都有呢個放題,如果要試可能要黎新蒲崗啦😜(5 😍 係滿分,🤩係半分)重慶麻辣雞煲🔥🐥🥘 - $108/位 (2位起) (好味指數:😍😍😍😍)見之前食左烤魚,今次雖然都有呢個choice,但係想試下新野就叫左雞煲,雖然小編唔食辣,但見辣度有BB辣可以揀就試下,諗住有風味之餘有食到😂 重慶雞煲係啫啫雞煲既一種演變,重慶其實無雞煲,純粹因為香港人覺得個辣味同口感同重慶食物相似,就用左重慶雞煲呢個名~ 最主要係用乾炒既方式,為了令香味滲透去肉入面,首先要用四川花椒、八角、肉桂、當歸、豉油同蠔油🦪等等既調味料醃過夜,之後要吵一炒,然後連埋蔥同乾蔥放入煲,聽住啲滋滋聲真係幾正,惹味兼入味,又唔會過鹹,配有啲燒焦既香味,呢個價錢難得雞都有雞既鮮味,肉質嫩滑,雞件多肉同骨既都有,鍾意食肉定係骨既人都滿足到😜 不過味道偏向辣😂 一啲都唔食得辣既人建議叫唔辣~同雞味再出啲就更加好😜配料 (好味

(5 😍 係滿分,🤩係半分)

配料 (好味指數:😍😍😍😍)
今次一樣列晒有既野比大家參考下先😎 (如果漏左歡迎dm話我聽😜) 加左湯變火鍋🍲之後有啲部隊鍋既感覺😂 幾得意~

1️⃣肉方面有肥牛🐮、腩片🐷、雞件、魚片、鮮牛肉、蝦🦐:肉類肥瘦適中,厚度均勻,薄薄地方便食~ 肥牛🐮索晒湯汁,幾香又唔會好油,腩片爽口,魚片因為臨走既時候先換上盆,所以無試到~ 蝦🦐就細隻左啲,有啲難起肉

2️⃣丸方面有牛丸🐮、豬肉丸🐷、花枝丸、三色包心丸🍡、魚蛋、蟹柳、芝士豆腐、芝士腸、迷你水餃🥟:全部都幾彈牙,唔會落左好多粉~ 見到隔離枱攞左好多牛丸🐮,所以忍唔住叫,果然係多汁,口感嫩滑~ 芝士豆腐爆芝有啲流心~ 仲有包心丸,入面有脆卜卜既魚籽幾鮮味~

3️⃣菜方面有娃娃菜、生菜🥬、小棠菜、芽菜、冬瓜、南瓜🎃、凍豆腐、風琴豆腐、芋頭🍠,全部都好新鮮,生菜🥬爽脆,冬瓜清甜,南瓜🎃軟糯香甜,風琴豆腐因為密度比較高,比普通豆卜索到更加多湯汁,有啲咬口又入味~

4️⃣其他包括有豬皮、鹹水角、年糕、寬粉、小寬蛋麵,種類超多,不過今次一樣飽到食唔落澱粉😂 火鍋雞煲一類可以選擇既配料真係太多

最後一樣豆腐花做甜品,可以健康啲咁清熱氣~

自助醬料區有蒜茸🧄、辣椒🌶️、辣油、芫茜🌿、生蔥、豉油,至於飲品選擇都好多,汽水🥤同常見既紙包飲品都有,任君選擇~
2021-10-25 418 浏览
之前喺社交平台睇到有人介紹,呢間傷心酸辣粉推出左烤魚/雞煲放題,今日得閒即刻搭車黎試下😝。傷心酸辣粉真係一個時代既回憶,以前真係好鍾意食酸辣粉🥰,仲要叫大辣,真係好正,不過過左咁多年,出左咁多間更加好食既舖頭,就好少黎食🤭。估唔到依家做埋烤魚任飲任食,仲要係勁平😁,$108全包,可以揀烤魚/雞煲,仲有啤酒汽水任飲,好似時光倒流返左20年前🤣🤣。叫左麻辣烤魚,可能因為本身都係做開辣起家,麻辣味都唔錯,不過條魚就麻麻地😅,好鞋好實,始終真係一分錢一分貨,咁既價錢,質素一定係普通D🤭。出面仲有兩盆小食,海帶酸酸味味,幾開胃,另外嗰個唔知係炸咩丸,都幾得意,不過唔夠熱😅。配料要自己出去雪櫃度拎既😋,都有唔少選擇,不過拎野個位好窄,廚房出菜嗰位又喺係嗰度,一多幾個人出入就好逼😑,唔太好。見到有呢個好似韓式豆卜串,即刻試下,點知係唔好食既,好硬有D奇怪😅。其他D配料就正正常常,D丸最好食😋。野飲種類都幾多,啤酒就係未見過既牌子,都ok既😋。總括咁既價錢,雖然味道唔可以話好出色,但有得食烤魚,仲任飲啤酒,真係好抵食😁。

其他D配料就正正常常,D丸最好食😋。

野飲種類都幾多,啤酒就係未見過既牌子,都ok既😋。

2021-10-25
2021-10-24 30 浏览
呢間舖頭我已經嚟咗第二次,2位客人已經可以揀一個主菜,我就揀咗麻辣魚煲,除了主菜之外,出面仲有好多任攞食物,包括蝦丶牛肉、豬肉、魚片、龍蝦丸、牛丸、芝士腸、芝士年糕⋯⋯⋯多到不能盡錄。我自己就最鍾意食鮮牛肉和魚皮餃。第二次再約埋朋友嚟食,我自己都係點麻辣魚煲,佢哋就點選左酸辣魚煲丶麻辣雞煲丶胡椒豬肚煲。我逐個煲試吓,味道真係唔錯😋,出面嘅飲品仲有好多款仼攞,食完每人更送上一盒豆腐花。價錢每人都係$108 ,仲要免+1 ,朋友食完都話要再嚟過。唯一美中不足就係我哋坐嗰個位冷氣不夠,食到出晒汗。遲啲天氣凍啲再過嚟食過。

2021-10-24 32 浏览
🐔胡椒豬肚雞煲放題 ($108/一位)🐔🏫傷心酸辣粉有唔少分店, 而新蒲崗呢間咁特別有放題食, 既刻走黎試試先. 🍲佢有4款鍋比你任揀1款, 平時雞煲就食得多, 🤔見胡椒豬肚雞煲個配搭幾新穎, 就叫佢啦! 🤙🏻雞肉同豬肚份量好多, 咬落去濃香既黑白胡椒味出曬黎, 十分惹味! 🥣湯底仲會越煲越入味, 食物吸曬D胡椒味, 🥬尤其係娃娃菜, 食落夠香口又帶有少少胡椒辣味, 正!👅🧘🏻‍♀️放題係全自助型式, 食到咁上下可以出去攞其他配料加入個煲, 🥩凍櫃有雞牛豬, 蝦, 丸類, 蔬菜等打邊爐食材任君選擇. 🥟出面亦有兩款小食, 比大家可以食住等個煲滾. 🥄另外仲有自助醬料區比你調教醬汁, 而想加湯底都係自己出去拎一壺湯底返位加. 🍻總括黎講, 汽水啤酒任飲, 🕰仲有2個鐘可以慢慢食, $108免加一呢個價錢真係無得輸啦!🤩😋總體 (味道, 性價比, 環境, 服務態度) : 8/10——————————————————————————————🐔Pork Tripe Soup with Chicken and Pepper ($108/person)🐔🏫Sour and Spicy Noodle
🐔胡椒豬肚雞煲放題 ($108/一位)🐔

🏫Sour and Spicy Noodle have many branches in HK and this shop in San Po Kong provide all-you-can-eat hot pot buffet. 🍲You can choose 1 out of 4 kinds of pots, I have chosen 🤔Pork Tripe Soup with Chicken and Pepper as this combination is attractive. 🤙🏻The chicken and pork stomach are full of black and white pepper flavour and taste delicious! 🥣The soup base become concentrated and dense over time, the ingredients, 🥬especially the baby cabbage absorbs all the pepper taste and taste rich and slighly spicy👅

🧘🏻‍♀️The buffet is all about self-help, you can get some hot pot ingredients in their fridge including 🥩beef, pork, chicken, prawn, fishball, vegetable, etc. 🥟There are snacks and sauce for you to take as well. 🥄Also, you need to bring the soup base bottle from outside and do the refill in your seat. 🍻To conclude, we have 2 hours to enjoy and the soda and beer is all you can drink, 🕰the price $108 without service charge is surely a budget deal for this meal!🤩

😋Overall (Taste, CP value, Environment, Service): 8/10
2021-10-23
午餐
2021-10-21 32 浏览
想當年成日同班friend約食通宵雞煲(青春🥲) 但近年因怕肥已經好耐冇食… 今次傷心酸辣粉呢個$108雞煲+配料飲品放題 (2位起) 可以2個鐘任飲任食‼️ 仲要係全日供應!除咗雞煲,仲有烤魚/ 肉骨茶煲/ 胡椒豬肚雞煲可以選擇。2-3人細份、4人以上大份、6-10人更可揀2款。雞煲揀咗小辣🔥 幾濃味又辣辣地,好惹味。雞件數量不少,啖啖雞肉,幾入味同嫩滑。食到咁上下可以加湯打邊爐!火鍋配料就係出面雪櫃自助,眼見都refill得幾快。而且肉類丸類都幾乾淨,仲有不少蔬菜選擇,還有我最愛的蜂巢豆腐!吸滿汁真是不得了!飲品都係自助,汽水啤酒紙包飲品等當然唔少得。此外還有少量熟食供應:三角春卷同烤蕃薯仔。但食得太飽所以冇食到。環境幾企理,適合一班朋友聚會打下邊爐~食完仲有豆腐花甜品送,好完滿!

用餐优惠
試食活動
傷心酸辣粉竟然撈過界 烤魚/雞煲+ 任食打邊爐🍲‼️ 只係$108一位(冇+1)係咪想做爛市😱▪️8.5/10▫️<< 重慶麻辣烤魚 >> 湯底麻香味重 加上大量泡椒、洋蔥、大蒜 惹味得來唔算好油膩🔥 一讚原條鯰魚超厚肉 嫩滑少骨‼️ 魚皮浸湯都卜卜脆🤩 兩個人就咁食烤魚都飽左7成🤣▪️8/10▫️<< 自助區 >> 有16款配料+11款冷熱盤‼️ 配料方面 肥牛肥瘦比例剛好 重牛脂味 有驚喜🤤 懶人蝦淥完之後連殻食好鮮甜🦐 時菜、丸類、薯粉等質素都唔錯 加咗湯都仲好濃味 連調味都唔使👍🏻 基本飲品汽水齊全 仲有豆腐花送😁▪️8/10▫️<< 辣子肥腸 >> $36 冷盤肥腸伴口水雞汁 好入味😆 口感煙韌Q彈 有成十幾粒 抵🐷🌿舖頭光猛新淨 座位闊落 放題自助區位置較窄 一讚食物fill得快🥳 晚市幾滿 最好提早訂位🤔🐽總括嚟講 XXG食過最平嘅放題🤣🙌🏻 價錢來講 超越晒我哋嘅期望🤓 尤其係烤魚厚肉少骨 湯底夠濃 其他配料質素唔錯‼️ 美中不足係xxg去到時熱盤同炸物已經俾人夾晒 到最後都冇fill🥲 ⚠️只有

🐽總括嚟講 XXG食過最平嘅放題🤣🙌🏻 價錢來講 超越晒我哋嘅期望🤓 尤其係烤魚厚肉少骨 湯底夠濃 其他配料質素唔錯‼️ 美中不足係xxg去到時熱盤同炸物已經俾人夾晒 到最後都冇fill🥲 ⚠️只有5間分店有做放題 而且唔同價錢😎