2021-11-06
🔸最近見到傷心酸辣粉推出咗個$108/位2hr任飲任食放題😍除咗有我最愛嘅烤魚,仲有雞煲,肉骨茶煲及胡椒豬肚雞煲供選擇!非常吸引呀!即刻嚟試下先😛🐠麻辣烤魚放題 $108/位 免加一烤魚辣度揀咗小辣,烤魚份量十足,好大條超厚肉!湯底好香辣,唔算好麻,條魚係有炸過,冇乜細骨,啖啖肉呀魚肉外酥內嫩,食落非常惹味,好食入面仲有些少嘅芽菜,吸曬d湯汁,食完烤魚,就可以自己加湯落去開始打邊爐啦🔸自助吧仲有各式各樣的火鍋配料,包括牛肉,豬肉,豬紅,薯粉,丸類及時令蔬菜等等,大概30款左右,非常多選擇!我就最鐘意牛肉,粟米,薯粉同蔬菜!牛肉唔算好肥粟米超甜呀!薯粉吸曬d湯汁超正,不枉為呢間店嘅招牌菜而蔬菜非常新鮮🔸而飲品方面選擇都幾多,有汽水,烏龍茶及酒精飲品等等,估唔到竟然仲有新出嘅無糖可樂,啱曬我🔸紅油海哲 $32好耐冇食海哲啦,突然間好想食😛哇,都幾大碟,要咗小辣,味道非常唔錯,好抵食呀!💁🏼♀️呢個烤魚放題性價比真係極高,抵到爛呀!我諗咁嘅價錢其他地方真係好難食到咁嘅質素🤩👍🏻嗰日平日夜晚都full house😆
🐠麻辣烤魚放題 $108/位 免加一
🔸自助吧仲有各式各樣的火鍋配料,包括牛肉,豬肉,豬紅,薯粉,丸類及時令蔬菜等等,大概30款左右,非常多選擇!我就最鐘意牛肉,粟米,薯粉同蔬菜!牛肉唔算好肥粟米超甜呀! 薯粉吸曬d湯汁超正,不枉為呢間店嘅招牌菜而蔬菜非常新鮮
🔸紅油海哲 $32