2024-03-10 181 浏览
呢日黎到瓊華呢間八幡屋, 真係滿足哂大家既食海鮮既慾望! 我地叫左D4 套餐, 仲有半價同埋龍蝦任食! 佢既龍蝦好彈牙, 食得出好新鮮, 任食得黎唔會俾D 次貨人! 真係好鮮味! 我地食左好多隻hahaha! 呢度仲有好多串燒食, 我地好中意食佢既燒蝦同埋多春魚, 食到我地lamlam 利! 勁正! 仲有haagen dazs 雪糕食! 真係超滿足! 食到我地好開心! 佢既邊爐湯底都有好多選擇, 我地就要左壽喜燒, 配牛肉一流!!!!!!!!

2024-03-08 179 浏览
呢間任飲任食涮涮鍋餐廳試完,即刻收藏左,下次會再黎食。首先,餐廳裝飾好靚好有特式,而且價錢合理🧧🦞D4 set 龍蝦🦞賣相吸引,有好多舊,而且每舊都大大件,口感不得了,味道好好,推薦大家試下🍣壽司🍣雖然係任食,但質素都好好,三文魚壽司同三文魚壽司卷推介,三文魚好新鮮,紫菜壽司卷嘅紫菜唔會淋晒🍡揚物🍡炸饅頭同炸蝦三文治,炸得好脆身,非常好!章魚小丸子好特別,好少地方會有得食🥘沙嗲湯火鍋🥘沙嗲湯底好正,豚腩肉好爽口,好滿足任食嘅仲有好多,包括刺身、海鮮同雪糕,連Asahi都係任飲,真係抵到爛!
🦞D4 set 龍蝦🦞
🍣壽司🍣
🍡揚物🍡
🥘沙嗲湯火鍋🥘
沙嗲湯底好正,豚腩肉好爽口,好滿足

2024-03-07 204 浏览
大班朋友聚會最好就食放題,咩都有得食,想食咩自己揀,食幾多都得。餐廳係旺角瓊華中心12樓全層,座位空間夠大,座得舒服。🌶️今次食麻辣湯,夠哂麻辣夠哂惹味,用黎淥龍蝦🦞極之正,啖啖肉肥美多汁好Juicy。肉🥩有多款,其中日本A4 黑毛和牛最正,肉質鮮嫩雪花均勻,每一片都充滿牛肉鮮味,因為用麻辣湯每一粒食材都覺得更甜,又食到麻辣的香味和辣味。🍢串燒都好好味又多選擇,燒多春魚🐟,金菇肥牛🐮,炸春卷🫔,燒雞翼🐓,豬肉串🐖,豆腐🥪,燒得又香又好味。🍻打邊爐當然就要啤啤佢啦,有Asahi 任飲超正呀!女仔食野一定要有甜品先完滿,Heggen dazs 雪糕任食,掂啦!

2024-02-28 451 浏览
呢間火鍋食完即刻收藏左,下次一定再幫襯。餐廳入面好多達摩,好有日本特式,而且價錢都OK,仲要大部份食物同飲品係無限添加,真係好抵食🍲我地叫左D4set 包左熟波士頓龍蝦,超級肥美,食落d肉好厚實,而且好多汁!揀左沙嗲鍋,個湯鍋真係好惹味,味道好濃郁,睇得出有用心整!日本A4黑毛和牛,肉質嫩滑,食落有牛香味!黑豚肉,師傅好好多工,薄切更加帶出口感,好多選擇,好豐富!記得一定要星班片,好新鮮,仲要索晒打邊爐嘅湯汁,濃郁嘅湯底,令到個星班片嘅味道更上一層樓!
揀左沙嗲鍋,個湯鍋真係好惹味,味道好濃郁,睇得出有用心整!
日本A4黑毛和牛,肉質嫩滑,食落有牛香味!
黑豚肉,師傅好好多工,薄切更加帶出口感,好多選擇,好豐富!
2024-02-26 548 浏览
呢間放題不嬲都好多人去,難得收工同朋友聚會,決定揀最多嘢食嘅餐,仲要而家有半價優惠,實在係太抵食,重點仲要有龍蝦任食,簡直係回本之選。任食嘅種類包括有:生蠔🦪刺身🐠壽司🍣海鮮🦐自選肉類🥓燒物🍢揚物🍤自助吧任食🥘清酒任飲🍶而最高級D4套餐就包括有其他套餐唔包括嘅日本黑毛A4和牛、朝日啤酒、鮑魚同埋Häagen-Dazs雪糕。任食生蠔唔係度度都有,仲要質素都唔差,我同啲朋友每人都食咗好多隻,抵返晒!出邊自助吧嘅涼菜、小食同甜品款式好多,而且味道都唔錯㗎 !嘢食選擇花多眼亂,覺得自己根本都未試晒所有嘢🤭不過勝在時間較多,可以同朋友慢慢食,把酒談歡就最適合不過。我下次一定會再同朋友再嚟,食物質素高之餘,用餐時間又長,冇得輸!

任食嘅種類包括有:

出邊自助吧嘅涼菜、小食同甜品款式好多,而且味道都唔錯㗎 !

2024-02-20 487 浏览
天氣凍冰冰,最啱就係約埋朋友烚下烚下暖暖身!朋友係大胃王又係食肉獸,放題就最啱,一個價錢就可以無限量任食M5和牛、海鮮刺身、多款日式燒物、炸物同手握壽司。環境寬敞,座位闊落,更設有自助放題區,有多款火鍋配料同甜品,飲品方面有清酒、啤酒汽水,一樣無限供應,選擇豐富,口味多元化,一次過滿足唔同需要,啱晒選擇困難同心多多嘅我!牛肉油脂分布適中,肉味濃,豚肉唔會嚡熠熠,有肉汁,熱食都唔錯,大吃大喝好滿足。
2024-01-23 1636 浏览
佢地既D4套餐依家做緊優惠呀,半價,超抵,超多野食,由前菜到甜品飲品都任飲任食,asahi啤酒都有!小食唔同既熱食小食都有,放係自助區任拎,好似碗仔翅就好好食,好濃稠質地好好,又多材料,口感豐富呀!甜品唔同款式都有,佢地既朱古力蛋糕更係令我欲罷不能,蛋糕口感細膩,朱古力既香味瀰漫係口腔中,但又唔會太飽,甜蜜既感覺油然而生!仲有唔同貴價雪糕雪條,真係好正呀!壽司刺身我就試佐佢地既三文魚刺身同舌拿魚刺身,魚肉口感鮮嫩,非常鮮甜,好肥美,壽司都好味,別有一番風味!冷凍熟龍蝦任吃不限量既呢個龍蝦真係太棒,龍蝦鮮嫩多汁,大大隻仲要有膏,任食真係太過分啦!任食火鍋配料配料既選擇多到講唔晒,豚肉同肥牛就係我最喜歡既,肉質好好,肉味又重!總的黎講,八幡屋涮涮鍋絕對係一間令人流連忘返既餐廳。如果你想過一個美食之旅,八幡屋涮涮鍋絕對係一個不容錯過既地方!

小食

甜品

壽司刺身

冷凍熟龍蝦

任食火鍋配料

打邊爐真係點食都唔會厭🤣 八幡屋涮涮鍋有幾款放題可以揀 有唔同時間 唔同肉類 仲可以揀食唔食刺身~生蠔刺身海鮮火鍋盛宴 - 日本黑毛和牛 $449原價八百幾 依家有半價優惠 超級抵啊 生蠔刺身海鮮任食~ 日本黑毛和牛果然係唔同啲 油脂分布平均 口感軟嫩 肉味香濃 豚肉都唔差 啖啖豬肉香 加埋個湯底 味道非常豐富😋 我地都忍唔住叫左好多碟嚟食任食任飲多款涮涮鍋配料 熟食 汽水 甜品🍮 配料應有盡有 當然唔少得蔬菜同丸類啦🍥 熟食最推薦燒羊架 相當肥美 又唔會太騷 放題嚟講算超高質😍 甜品都幾多選擇下 唔係個啲cheap cheap雪糕 係韓國日本Haggle Dazs雪糕🤩 當然仲有其他甜品選擇~八幡屋涮涮鍋📍旺角彌敦道628號瓊華中心12

生蠔刺身海鮮火鍋盛宴 - 日本黑毛和牛 $449

八幡屋涮涮鍋
📍旺角彌敦道628號瓊華中心12
2024-01-15 970 浏览
呢度既D4套餐最近做緊優惠,係半價嘅優惠👀真係超級抵,本身勁多高級嘅嘢食,所以超級豐富,一定要去試吓,唔可以錯過!🍤熱食佢哋嘅熱食都放喺自助區,可以自己慢慢揀,試咗佢哋嘅忌廉汁青口同咖喱魚蛋都非常美味,忌廉汁好濃郁青口好入味,而且好大隻好鮮甜,魚蛋亦係正宗嘅香港味道咖喱味好濃好香,魚蛋好彈牙,開胃啱晒!刺身🍣刺身選擇相當多樣化,無論係三文魚、吞拿魚、赤蝦、帶子定係榮螺,都非常新鮮美味,每樣都好鮮甜,質量非常高,且切割得非常精緻,每一啖都傳遞出海鮮既鮮甜味道,對於中意食刺身既食客黎講,呢度簡直係一個天堂!🍲任食火鍋配料無論係雞腿肉定和牛,都新鮮滿分,俾人一種嫩滑多汁既口感,搭配上火鍋湯底,絕對係一種無與倫比既享受!無限量哈根帝斯🍦無論係年輕人定小朋友,大家都非常中意呢隻貴價雪糕,完全係完美結束呢場放題!

呢度既D4套餐最近做緊優惠,係半價嘅優惠👀

🍤熱食

刺身🍣

🍲任食火鍋配料

無限量哈根帝斯🍦
2024-01-15 742 浏览
今日要推介呢間位於旺角瓊華中心樓上既日式涮涮鍋放題,餐廳環境乾淨企理,空間感十足,今次我地揀左C3套餐,可以任食澳洲M5和牛,仲有牛肩胛、美國進口牛肉、豚腩片同黑豚肉等高質肉類,配上日式豬骨湯底,帶出牛肉既鮮味,正呀澳洲M5和牛肉質鮮嫩,紋理清晰,做到入口即溶既口感,瘋狂encore和牛都回本呀,而且5點半前買一送一,CP值極高放題套餐除左任食澳洲和牛之外,仲有多款高質刺身、海鮮等等,打緊邊爐等食期間叫啲熟食,朋友係海鮮控,叫左好多大蝦串燒,蝦肉鮮甜彈牙,推介餐廳嚴選食材,牛肉高質不在話下,刺身熟食類都好出色,最後當然要食埋甜品先滿足啦,我就推介呢款平時比較少見既雪條,打完邊爐食返條冰凍既雪條就最perfect啦

2024-01-15 547 浏览
上個月去完日本旅行,返到香港依然想食日本野,今晚約左朋友去旺角行街,一早book定呢間八幡屋涮涮鍋,5點半前入座更享有買一送一既優惠,咁著數當然要試下啦~150分鐘刺身海鮮火鍋盛宴 ($418-$438/位)呢個放題套餐真係超值,每位只係二百幾蚊食足2個半鐘,坐低無耐叫左湯底就開動打邊爐啦,澳洲M5和牛被廣泛認為是牛肉中的頂級選擇之一,M5是指這種和牛的等級,它代表了肉質的優越性和脂肪的分佈均勻度,澳洲M5和牛含有豐富的脂肪,肉質鮮嫩多汁,另外牛肩胛口感軟嫩,用作打邊爐夠哂juicy呀刺身有多款選擇,一於每款叫啲試下啦,我地叫左三文魚、赤蝦、吞拿魚、珍寶帶子同榮螺,三文魚好肥美,帶子厚肉又鮮甜,值得再encore飲品方面除左有常見既汽水之外,特別推介呢款有得解菊花茶系列,啱哂我呢啲又想打邊爐但又怕熱氣既朋友,特別採用杭州菊花,清香菊花,濃郁茶味,打邊爐既不二之選,最後甜品有雪條任食,大滿足呀

150分鐘刺身海鮮火鍋盛宴 ($418-$438/位)

2024-01-14 398 浏览
八幡屋涮涮鍋最近D4既餐做緊半價優惠,有靚雪糕雪條,又有鮑魚龍蝦呢啲,仲有啤酒都任飲,真係好爽!龍蝦隨便吃呢樣簡直太過癮啦!龍蝦鮮嫩可口,肉質飽滿,仲要有膏,勁勁勁大隻,可以瘋狂咁食呀!😍係打邊爐既主食方面,佢地都有多種選擇,如菠菜麵、雞蛋都同出前一丁等,菠菜麵麵條細膩爽滑,充滿菠菜香,夠晒特別!☺️當然仲有各種壽司刺身都係任食,包括三文魚腩壽司和阿鯖魚壽司等。呢啲海鮮新鮮美味,令人回味無窮。而且,廚師們現場製作壽司,確保了每一口都是新鮮的美味!😋打邊爐既其他火鍋配料都非常豐富,有牛肉、海鮮等等,佢地既牛肉切得薄而均勻,火鍋中一下涮熟,口感非常好!😌另外各種飲品,包括即沖茶包等都係任食,仲有花茶添,夠晒健康!仲有佢地既甜品好似朱古力蛋糕同泡芙都係精緻而美味,係用餐後既完美作結!🥰

龍蝦隨便吃

1K
2024-01-14 286 浏览
聽朋友講旺角間八幡屋涮涮鍋做緊半價優惠🤩🤩🤩 咁抵食當然即刻約埋朋友一齊去涮餐勁啦😋我地叫左240 分鐘生蠔刺身海鮮火鍋之盛宴套餐😈 套餐包括有生蠔、刺身、壽司、海鮮(有得任食龍蝦架🤩🤩🤩)、燒物、揚物,仲有外出自助吧任食同埋清酒任飲😍😍😍 真係大滿足之選👍刺身試左三文魚、拖羅、牡丹蝦、帆立貝等經典又好食既款式,全部都超新鮮,冰鎮住咁送上黎,入口鮮甜又滑嫩,真係無得頂🥰 打邊爐梗係叫靚海鮮,即刻試下佢既鮑魚😋 超級大隻夠曬肉地,食落啖啖肉又爽口,真係食唔停口不斷想添🥰 燒物揚物全部都係即點即整,保證熱辣辣極香口🤩 燒大蝦火喉控制得啱啱好,散發著微微焦香之餘,又不會過老過韌👍 非常出色🥴 天婦羅蝦炸皮恰到好處,酥脆又可口,內裡蝦肉滑嫩彈牙,無得嘆👍👍👍 不得不提個炸饅頭🤩 金黃香脆,又不會過份油膩🥴 沾埋煉奶一齊食簡直完美😚😚😚 最後梗係食返個甜品😚🙆🏻‍♀️👍 依度超好竟然有Haagen Dazs 雪糕提供😋😋 真係超級抵食🤤🤤 下次一定會再帶其他朋友黎食餐好既🥴👍

我地叫左240 分鐘生蠔刺身海鮮火鍋之盛宴套餐😈 套餐包括有生蠔、刺身壽司、海鮮(有得任食龍蝦架🤩🤩🤩)、燒物、揚物,仲有外出自助吧任食同埋清酒任飲😍😍😍 真係大滿足之選👍

2024-01-12 378 浏览
豪食旺角日本黑毛和牛放題୨ෆ୧┈┈┈┈┈┈┈┈୨ෆ୧星期一至星期四 $898星期五、六、日及公眾假期及前夕 $918天氣凍當然要去shabushabu啦(*¯︶¯*)個人通常都係去日式放題,呢間旺角shabu就可以食240分鐘,非常瘋狂😝最適合同朋友去食翻餐我地呢次慶祝 就叫左D4餐➡️日本黑毛和牛,澳洲M5和牛,黑豚肉,美國進口牛肉,龍蝦,牛肩胛,鮑魚,朝日啤酒等...全部任食,更有刺身+壽司+海鮮+烤羊架+燒物+揚物+自助吧+清酒 全部任意叫日本A4黑毛和牛肉質都好靚,油脂分佈平均帶粉粉的肉色,我地encore左好多碟🤤入口軟滑,入口無油膩感,其實高級和牛放入湯底,稍微變色就可以食啦,暖笠笠最適合冬天食;另外就係竟然有龍蝦食,鮮甜厚肉,我同朋友都叫左2次🥹另外都有刺身我地叫左三文魚,吞拿魚,蝦同帶子等都非常新鮮,特別推介赤蝦夠鮮甜👍🏻出去食都要健康下🙈,值得一提麵選擇除咗普通麵,係有菠菜麵紫薯麵等💜,係健康高纖維之選,朋友少食菜都覺得好好味🥬!甜品朋友拿左紅豆鯛魚燒雪條同Haagendazs家berries雪糕,夠凍無融;我就拿左减肥都可以食的原條芒果雪條🤤原汁原味,夠甜又實際無過多
豪食旺角日本黑毛和牛放題

୨ෆ୧┈┈┈┈┈┈┈┈୨ෆ୧
星期一至星期四 $898
星期五、六、日及公眾假期及前夕 $918

甜品朋友拿左紅豆鯛魚燒雪條同Haagendazs家berries雪糕,夠凍無融;我就拿左减肥都可以食的原條芒果雪條🤤原汁原味,夠甜又實際無過多添加糖,平日放題好少見,有驚喜!🥭

整體每一款食物都新鮮高質素,選擇都比平日放題多值回價錢,可以一去再去!

2024-01-09 93 浏览
最近天氣又轉涼,食熱辣辣嘅涮涮鍋就岩晒啦♨️,網上預約仲有買一送一優惠,趁假期即刻叫埋朋友一齊去食😍~我哋揀咗D4日本黑毛和牛龍蝦盛宴🐮🦞,有240分鐘可以慢慢食,仲可以任食龍蝦、A4 & M5和牛、牛肩胛、鮑魚、海蝦、廣島蠔、刺身等等🤤龍蝦肉質彈牙有鮮味,仲有好多膏🦞刺身新鮮肥美,忍唔住encore咗幾次🍣和牛雪花紋理好靚🥩,浸落鍋滾20秒就食得,入口即化,我哋食咗好多碟😆各式各樣嘅日式燒物炸物🍤、甜品雪糕🍧、啤酒汽水🍻,全部都係任食任飲😋,食咗好多杯Haagen dazs🍨,仲試咗榴連雪條~

龍蝦肉質彈牙有鮮味,仲有好多膏🦞

刺身新鮮肥美,忍唔住encore咗幾次🍣