2024-01-19
私心推介CP值同性價比一流嘅冒菜餐廳🍴你值得一試‼️一定令你食過翻尋味,食到你lamlam利😋😋我地食左2個餐——銅錢同八寶❣️我先講下銅錢呢個餐先,呢個餐可以揀4個餸,當然啦,湯底呀粉麵飯都係自己揀嘅,4個餸我嘅選擇係芝士丸,海帶結,豆皮同埋五花腩,湯底蕃茄湯配土豆粉,我都好想食辣呀🥺可惜今日喉嚨吾係好舒服。芝士丸一口咬爆醬😱😱濃厚嘅芝士味浸入你口腔,海帶結同豆皮索晒啲湯底,真係wonderful🫶🏻🫶🏻我仲飲哂啲湯🤭🤭另外一個叫八寶,可能叫8寶係因為可以自己揀8個餸😜餸我選擇芝士腸,雲耳,墨魚丸,萵荀,五花腩片,滑雞片,肥牛,豆皮,湯底酸菜湯配飯,男朋友一見到個菜品到枱,即刻哇,好肚餓呀甘講左聲🤣,酸菜味好濃,湯底好開胃🤤雲耳同萵荀好爽,豆皮一樣索哂啲湯😳好正甘話喎呢到點少得食個秘製藤椒魚皮,微辣開胃,魚皮爽口彈牙,食到停吾到口呀🫣🫣
我地食左2個餐——銅錢同八寶❣️
我先講下銅錢呢個餐先,呢個餐可以揀4個餸,當然啦,湯底呀粉麵飯都係自己揀嘅,4個餸我嘅選擇係芝士丸,海帶結,豆皮同埋五花腩,湯底蕃茄湯配土豆粉,我都好想食辣呀🥺可惜今日喉嚨吾係好舒服。芝士丸一口咬爆醬😱😱濃厚嘅芝士味浸入你口腔,海帶結同豆皮索晒啲湯底,真係wonderful🫶🏻🫶🏻我仲飲哂啲湯🤭🤭 另外一個叫八寶,可能叫8寶係因為可以自己揀8個餸😜餸我選擇芝士腸,雲耳,墨魚丸,萵荀,五花腩片,滑雞片,肥牛,豆皮,湯底酸菜湯配飯,男朋友一見到個菜品到枱,即刻哇,好肚餓呀甘講左聲🤣,酸菜味好濃,湯底好開胃🤤雲耳同萵荀好爽,豆皮一樣索哂啲湯😳好正甘話喎