2018-11-08 112 浏览
今天約了好友吃午飯,她提議到銅鑼灣,便去了利舞臺的利寶閣。谷飼豚肉叉燒飯$68,連明火例湯。谷飼豚肉叉燒飯,叉燒的肉質偏腍而帶點嚼勁,肥瘦適中,比平時在其他地方吃的叉燒好味。蛋煎成半生熟,撈勻叉燒和飯一起吃,更好味。明火例湯,雖然是例湯,材料都不少,味道亦清甜,沒有加味精。皇帝菜餃六隻$48,以皇帝菜做餡料比較好少有。皇帝菜味不算太濃,加上豬肉的鮮甜味,感覺好清新。鮮茄魚湯時蔬$60,魚湯清甜,沒有腥味,現在奉行少肉多菜,這個配搭就覺得非常健康了。砂鍋雲吞雞$65,雲吞皮厚但腍滑,饀料是豬肉和冬菇,有點像冬菇蒸肉餅的味道,而我頗為喜歡這個味道。雞湯清甜,雞肉嫩滑,這個菜式頗為抵吃。
今天約了好友吃午飯,她提議到銅鑼灣,便去了利舞臺的利寶閣。

谷飼豚肉叉燒飯$68,連明火例湯。

明火例湯,雖然是例湯,材料都不少,味道亦清甜,沒有加味精。

午餐
2018-11-07 365 浏览
今日唔係好舒服,所以去食中菜正氣啲。見到利寶閣推廣緊谷飼叉燒飯配原盅佛跳牆。我第一樣諗起嘅就係食神嘅暗然銷魂飯😋😋平日七點左右去到唔駛等位,即刻坐低,但係見到七點半左右都差唔多坐滿,所以最好都係訂定位👍雖然佢叫做谷飼豚肉叉燒飯,但真係好暗然好銷魂😋😋叉燒肥瘦適中,好香,好滑,完全無根,叉燒份量都唔少,一定夠你食哂碗飯😂連埋個佛跳牆先$188,真係可以試下👍佢有個汁分開上想自己落幾多就幾多😋😋佛跳牆都幾濃幾足料,有魚翅鮑魚海參響螺...仲有個鮑魚汁可以點,好似好高級咁👍😋😎不過因為係我第一次食佛跳牆,所以比較唔到其他會唔會好食啲,但係我覺得呢間係好食嘅😋😋之後叫咗個百味豆腐,其實就類似平時飲茶好食嘅椒鹽豆腐👍跟住叫咗個金瑤桂花炒花膠,本身以為啲花膠係一嚿嚿,但係原來係切條嘅,不過味道都唔錯,好似先70幾蚊所以都OK😁去酒樓食飯通常諗唔到叫咩菜都會叫個雜菜煲,因為咩都有最後甜品叫咗脆麻花😋

雖然佢叫做谷飼豚肉叉燒飯,但真係好暗然好銷魂😋😋
谷飼豚肉叉燒飯

原盅佛跳牆

之後叫咗個百味豆腐,其實就類似平時飲茶好食嘅椒鹽豆腐👍

酒樓食飯通常諗唔到叫咩菜都會叫個雜菜煲,因為咩都有
最後甜品叫咗脆麻花😋
谷飼豚肉叉燒飯
2018-11-06 97 浏览
利寶閣🤩鮑參佛跳牆晚餐.是晚同一班朋友聚舊慶生🎂,簡左環境寧靜、侍應服務周到既利寶閣😄.🔹原盅鮑參佛跳牆🔹谷飼豚肉叉燒蛋飯呢個係晚市雙拼推介🤤小編好鐘意盅佛跳牆❣️高足料好高質!有齊鮑魚、花膠、海參、翅,超有驚喜🤤👏🏻湯頭好甜啊,煲到少許稠身,正👍🏻谷飼豚肉叉燒蛋飯都頗大碗,叉燒肥瘦適中,都好多舊,加埋隻煎蛋🍳一流😁.🔹上湯波士頓龍蝦伊麵🔹清蒸金花尾斑🐟呢個晚市孖寶都幾抵食😋$388有齊兩款❣️伊麵好大碟,打左上湯茨汁,調味都幾香!龍蝦肉夠多,都好鮮味同爽口🤤條魚都比想像中大條,絕對夠6個人一齊分😁肉質鮮美,比較實但係都滑啊🐟.🔹香芒名門大蝦球呢味餸唔錯唔錯🦐🦐🦐外層炸過黎,炸粉唔會好厚,加埋酸酸味味既香芒醬堅開胃!同埋蝦肉大大粒,咬落爽口彈牙,誠意推介😉.另外仲點左欖仁蟹肉桂花炒瑤柱、手打順德魚腐煲、翡翠苗同脆皮乳豬,好豐富😗.Btw大家想食片皮鴨或者手撕雞啊,要預先預訂啊...!🤩🤩🤩
利寶閣🤩鮑參佛跳牆晚餐
🔹原盅鮑參佛跳牆
🔹谷飼豚肉叉燒蛋飯
🔹上湯波士頓龍蝦伊麵
🔹清蒸金花尾斑🐟
🔹香芒名門大蝦球
2018-11-05 81 浏览
朋友在銅鑼灣上班,上次跟他到利舞臺吃午飯時,看到裡面有一家中式酒樓,吃了多晚西餐的我,就決定跟他約在利寶閣,好好慰勞一下我的中國胃一上去,就看到門口poster上面的黯然銷魂飯,作為周星馳的忠實粉絲,又怎能不點一份來嚐一嚐~叉燒煎蛋飯配老火湯售價68元,在銅鑼灣利舞臺這裡來比較,應該算是蠻親民的午餐價格。厚切的叉燒肥瘦適中,的確是沒失所望,再把太陽蛋的蛋黃拌在飯裡面,加醬油一併攪拌,是最簡單的幸福,不過,要是醬油能更加香甜,就更加頂級了!而今天的老火湯是去濕粉葛湯,真材實料,喝完不會口渴,是沒有添加味精的最佳證明~除了這個黯然銷魂飯,炸蝦餃也是出乎預料,光看它的外觀,會覺得很乾沒有味道。結果,它裡面大蝦的鮮甜味很出,跟本不用配用任何醬油,好吃!最後值得一提的是砂鍋雲吞雞,超級大鍋,十分值得,而且整個湯十分鮮甜美味,料也很多,有種點對菜的感覺~可能是位於21樓之高,所以即使在中午時段,也沒有很誇張的人流,讓我跟朋友可以暫時忘記工作的繁瑣事,好好的聊聊天,是在鬧市銅鑼灣中的一個清泉~

叉燒煎蛋飯

去濕粉葛湯

砂鍋雲吞雞

2018-10-29
叉燒煎蛋飯
去濕粉葛湯
砂鍋雲吞雞
2018-11-04 137 浏览
上次朋友話利舞臺呢間利寶閣性價比十分高,今日sunday就帶屋企人黎食飯啦!首先叫左個小菜 韭菜帶子煎蛋角,韭菜非常香,帶子十分爽口,配埋滑滑既蛋角好惹味,而且完全唔油!十分好味跟住就叫左個谷飼豚肉叉燒蛋飯,個蛋煎得好令,煎蛋同叉燒一向係完美既配搭!輕輕吉爆個蛋黃,撈埋d飯同叉燒真係人間美味,叉燒肥瘦度剛好,蜜汁香甜,入口又嫩!黎埋個佛跳牆,配料有鮑魚 魚翅 花膠等等,非常足料,湯底濃郁 非常滋潤!最後我地叫左個花膠滑雞煲,滑雞好滑,入口好嫩,配料有點香蔥好惹味,醬汁非常入味!屋企人都十分滿意 話下次會再黎呢

屋企人都十分滿意 話下次會再黎呢
2018-11-01 94 浏览
平時同朋友圍威喂都比較少食酒樓中菜館🏮, 今次決定去酒樓細嘗中式佳餚😋。一踏入酒樓,枱既數目唔係好多, 所以環境比較寧靜, 裝潢都幾優雅別致🤣谷飼豚肉叉燒飯配原盅佛跳牆呢個只限於晚市供應, 宜家做緊優惠價$188, 我覺得好抵食👍🏻淨係個足料佛跳牆已經令人大飽口福, 小小一盅但驚喜不斷, 一邊食一邊好似尋寶咁🤩, 有鮑魚、遼參、魚翅、花膠、瑤柱等過十樣食材, 熬出黎既湯低好鮮甜, 完全係宮廷式既享受!!!至於個「黯然銷魂飯」🐖叉燒係厚切, 肥瘦均勻, 咬落去肉質鮮嫩多汁, 蜜糖味豐富🍯, 米飯都用靚米🌾, 配埋個半熟煎蛋🍳既蛋漿, 加埋自家製甜鼓油大啖大啖咁食十分滋味, 送飯之選🍚!順德魚腐煲天氣逐漸轉涼既季節最岩食D暖粒粒既煲😍, d魚腐🐟係人手打既, 食落去好彈牙, 咬落去D湯汁仲會慢慢滲出黎💦,鮮味洋溢。用魚腐滾出黎既湯底好似牛奶咁🥛, 味道好濃郁, 而且好暖胃, D白菜吸左D湯, 好嫩好清甜, 食完呢個菜式之後真係感受到咩叫齒頰留香😌🤤食完飯之後再食番個桂圓紅棗糖水, 滋補養顏。 總括黎講今餐飯令人印象深刻, 食完真係會有一種幸福既感覺💜, 同朋友間唔中食下酒樓中菜館都幾好架!

谷飼豚肉叉燒飯配原盅佛跳牆

至於個「黯然銷魂飯」🐖

順德魚腐煲

食完飯之後再食番個桂圓紅棗糖水, 滋補養顏。 總括黎講今餐飯令人印象深刻, 食完真係會有一種幸福既感覺💜, 同朋友間唔中食下酒樓中菜館都幾好架!😄

2018-10-31 131 浏览
在利舞臺樓上的利寶閣喝茶,在這高級地段用餐,價錢貴也是在預計之內,但同時我也會要求它的價錢有反應在品質身上,但這家真的是又貴又不好吃👎。一個蟹粉小籠包,一個28盛惠元。結果,皮厚沒汁,只有小量的蟹粉跟肉攪拌在一起,跟本吃不到蟹粉的味道,再加上一上菜時,小籠包的外貌跟普通的沒分吃,連放一些蟹粉在頂尖都沒有,很沒有誠意。62元的黑椒牛仔骨,只有這小小的一盤,還有吃的時候,汁還不是熱的,薄薄的牛仔骨,配不熱的醬油,覺得會好吃嗎!!!茶介每人15元,再10%服務費,再因為我們1點多才進去,點心收取的都是正價價錢,這樣吃了小小的5樣食物,要快300元,真心失望!所以「一分錢一分貨」,真的沒有很適合應用在香港~

2018-10-29
2018-10-26 77 浏览
本身同朋友想黎試下呢到嘅片皮鴨,可惜去到先知原來要預訂😭睇見隔離枱食得好開心,不過唔緊要當今餐少啲肉健康啲。欖仁蟹肉桂花炒瑤柱睇相見到呢味餸覺得好吸引,黎到嘅賣相平凡,以為係炒芽菜,不過食落又好有驚喜,有蟹肉,芽菜,瑤柱,欖仁同脆春卷皮,好有層次感又好惹味,送飯一流!差啲俾佢個賣相呃左。🤤👍🏻推!香芒名門大蝦球香芒大蝦有六件炸蝦球配芒果醬,上碟好靚好精緻,咬落炸蝦依然好脆,蝦肉新鮮彈牙,芒果醬之外真係有香甜嘅芒果粒,幾夾幾好味😋 $148黎講,有六粒而且質素唔錯,都算抵食!豐衣足食翡翠苗最後嗌左呢道菜,湯底好清甜,翡翠苗好嫩咬落唔會有渣兩個人的晚餐,簡簡單單整體都唔錯!

欖仁蟹肉桂花炒瑤柱

香芒名門大蝦球

豐衣足食翡翠苗
最後嗌左呢道菜,湯底好清甜,翡翠苗好嫩咬落唔會有渣

兩個人的晚餐,簡簡單單整體都唔錯!
朋友相約我到他公司附近的利賓閣食晚飯,就來到利賓閣。 店裝潢是傳統中式酒樓裝修,座位寬敞。** 【順德生拆魚雲羹】 $138 將魚雲肉後,加上豆腐、陳皮絲、白木耳、冬菇絲等來做湯羹,味道十分豐富,湯底鮮甜滋味。**【三色椒蒸龍躉頭腩】 $98肥美的龍躉頭腩入口香嫩滑肥美,而魚皮有厚厚膠質,伴着濃味三色椒燜,味道濃郁,好味到食不停。**必點【谷飼豚肉叉燒飯】 $58 這叉燒肉瘦肉質腍身香嫩,有半肥化口感,超好食, 配上好食荷包蛋更美味。**【古法琵琶豆腐】 $68 琵琶豆腐口感一流, 入口外脆中間還保留豆腐軟嫩的口感, 是惹味香口餸菜。
朋友相約我到他公司附近的利賓閣食晚飯,就來到利賓閣。

店裝潢是傳統中式酒樓裝修,座位寬敞。
順德生拆魚雲羹 $138
將魚雲肉後,加上豆腐、陳皮絲、
白木耳、冬菇絲等來做湯羹,
味道十分豐富,湯底鮮甜滋味。
三色椒蒸龍躉頭腩 $98
肥美的龍躉頭腩入口香嫩滑肥美,
而魚皮有厚厚膠質,伴着濃味三色椒燜,
味道濃郁,好味到食不停。
必點【谷飼豚肉叉燒飯】 $58
這叉燒肉瘦肉質腍身香嫩,有半肥化口感,超好食,
配上好食荷包蛋更美味。
古法琵琶豆腐 $68
琵琶豆腐口感一流,
入口外脆中間還保留豆腐軟嫩的口感,
是惹味香口餸菜。
$227.7 (晚餐)
2018-10-20 87 浏览
之前試過在這裡晚飯,食物不錯,但從未試過在這裡飲早茶,就和幾個客人相約去飲早茶。一般酒樓週末都特別多人,於是11:00酒樓開門就同客人去到。去到門口完全沒伙計、職員,等咗陣都唔見人,又見入面都有十幾枱客,就入去睇下入面有冇人安排坐位。成場只見一個侍應,原全不理人,唯有我們揾張枱坐下,等了十分鐘沒人開茶不特只,想揾個侍應問下都無。見到茶水間有個女侍應在沖茶,於是我過去有禮貌地問下嗰位阿姐請問係咪會有人開茶,怎知換來極其無禮的喝罵!那個女侍應居然大大聲完全係發難渣的囗吻話:「你返去啦!等陣先啦!依家先啱啱開門!」我話因為樓面沒伙計先至問下佢,佢仲惡惡的回返句:「你講嘢呀!」那副嘴臉完全是趕客!全程完全沒問過我坐哪張枱、要沖甚麼茶,我完全都唔知等乜嘢,如果不是有客人在的話我一早走人。唔想喺客人面前同個侍應展開罵戰唯有無奈的返埋位招呼人客先。等咗十幾分鐘後那個不禮貌的女侍應就推住一車茶壺出現,逐張枱問人要乜茶,跟手喺車度攞出嚟派。完來係唔問茶客,求其乜嘢茶都沖 D再派。整件事由嘆茶變咗似去咗戰區難民營等人派救濟餐咁,感覺超級差,就算點心有幾好都好,服務差到咁一定不會再去!
2018-10-14 158 浏览
嚟左銅鑼灣利寶閣晚餐, 好驚喜喎,比之前多咗好多嘢食呀!選擇多咗好多,而且價錢又好似經濟實為左睇睇餐牌先... 有散叫有套餐先呢個餐前小食$28一隻乳鴿好抵食丫!我哋每人叫咗一隻原隻乳鴿上台,職員喺面前將乳鴿剪件...熱辣辣好新鮮,乳鴿皮好脆,肉質都好幼嫩穀飼豚肉叉燒飯配原盅佛跳牆 $188呢個套餐係每次都必叫,因為真係好抵食!佛跳牆非常足料,有花膠,海參,響螺等等...個湯好鮮甜,飲完都覺得好滋補穀飼豚肉叉燒飯叉燒依舊好入味,肉質軟糯!唔肥唔瘦,perfect薑蔥花膠雞煲 $88花膠份量都唔少,今餐食咗好多花膠, 滿滿骨膠原 雞件都好嫩滑,啖啖肉。瑤柱生滾雜菜煲 $68雜菜煲好豐富,有好多款蔬菜,亦都有唔少海鮮,例如魷魚....湯亦夠鮮味 最後黎個飯後糖水,係綠豆沙丫。好多綠豆,煲得夠溶,唔會好甜呢酒樓嚟講利寶閣嘅質素真係唔錯!環境同埋食物質素都好好!!

睇睇餐牌先... 有散叫有套餐

先呢個餐前小食

$28一隻乳鴿好抵食丫!我哋每人叫咗一隻

原隻乳鴿上台,職員喺面前將乳鴿剪件...

熱辣辣好新鮮,乳鴿皮好脆,肉質都好幼嫩

穀飼豚肉叉燒飯配原盅佛跳牆 $188
呢個套餐係每次都必叫,因為真係好抵食!

佛跳牆非常足料,有花膠,海參,響螺等等...
個湯好鮮甜,飲完都覺得好滋補

穀飼豚肉叉燒飯
叉燒依舊好入味,肉質軟糯!唔肥唔瘦,perfect

薑蔥花膠雞煲 $88
花膠份量都唔少,今餐食咗好多花膠, 滿滿骨膠原

雞件都好嫩滑,啖啖肉。

瑤柱生滾雜菜煲 $68

最後黎個飯後糖水,係綠豆沙丫。
好多綠豆,煲得夠溶,唔會好甜呢

酒樓嚟講利寶閣嘅質素真係唔錯!環境同埋食物質素都好好!!
  • 原盅佛跳牆
  • 谷飼豚肉叉燒飯
2018-10-11 93 浏览
銅鑼灣的餐廳選擇非常多,但中菜就較少,想靜靜地與朋友談談心吃晚飯,利寶閣是不錯的選擇!《谷飼豚肉叉燒飯+原盅佛跳牆 HKD 188》本來覺得這組合有點貴,但見到佛跳牆後覺得值回票價!佛跳牆真材實料,內有鮑魚、花膠、海蔘、魚翅、冬菇等多種名貴材料,湯的味道份外清甜,完全不是平日酒樓喝到的味精湯。鮑魚彈牙,花膠煮得較腍,食材都保留著該有的甜味。叉燒飯的叉燒亦很不錯,雖然我就覺得煎的有點生,但叉燒肉質軟腍入味,下飯一流。《薑蔥花膠雞煲》沒想到這雞煲有5-6件完整的花膠,以這價錢來說確實大方。花膠軟腍中不失彈牙口感,加上吸收雞煲的醬汁,十分惹味!雞肉亦很嫩滑,值得一試!《蟹肉銀芽炒旦》這碟炒旦很香口而且偏咸,我就很喜歡,但朋友就說沒找到蟹肉~不過味道其實很不錯而且芽菜爽口。

《谷飼豚肉叉燒飯+原盅佛跳牆 HKD 188》

本來覺得這組合有點貴,但見到佛跳牆後覺得值回票價!

《薑蔥花膠雞煲

《蟹肉銀芽炒旦》

2018-10-08 106 浏览
利寶閣已經成為兩老既秘密基地,每個星期日 媽話老地方自動自覺去利寶閣有啲押韻😂咖哩炒鮮魷 (評分10/10)見到我媽要叫每人一碟就知道有幾好食,因為既咖哩炒得入味而且入味再蒸。鮮魷大塊厚身啖啖肉底下有薯仔,我自細最中意食點心底既配菜。蒸排骨下面既豆卜有肉味,但大個怕肥豆卜吸哂油真係可一不可再蝦餃皇 (評分10/10)叫得做皇不是浪得虛名,入面有三大隻蝦隻隻肥美爽口彈牙,而且蝦餃一咬有汁好感動既味道鮮蝦腐皮卷 (評分9/10)又係另一個會encore 既點心,呢到既蝦爽甜所以呢個又係啖啖肉加上唐芹兩種口感下面個茄子係加入和風口味,意想不到咁夾。唯獨價錢有啲貴
利寶閣已經成為兩老既秘密基地,每個星期日 媽話老地方
自動自覺去利寶閣

有啲押韻😂

咖哩炒鮮魷 (評分10/10)

蝦餃皇 (評分10/10)
好感動既味道

鮮蝦腐皮卷 (評分9/10)

下面個茄子係加入和風口味,意想不到咁夾。唯獨價錢有啲貴

2018-10-04
$100 (早餐)
  • 咖哩鮮魷
2018-10-02 2782 浏览
有follow開我openrice嘅朋友都知道馬騮係唔食豬肉嘅! 但依一年, 我都慢慢學習食, 原因係唔想朋友們會覺得食豬, 就要我點有豬嘅食物. 不過大前題就係豬肉唔可以有我好驚嗰陣味, 而從來我都唔食叉燒的, 細啲嗰陣我情願食豉油白飯唔會夾舊叉燒落口. 今日來個新突破!! 穀飼豚肉叉燒飯真係幾surprise, 每件叉燒都好厚切, 做成香港人都好鍾意嘅“啖啖肉”! 叉燒夠曬瘦 (哈哈! 其實我朋友覺得唔夠肥, 因為佢一向食開半肥瘦的叉燒), 而我表示滿意. 叉燒燒得好靚, 一舊舊都好令面, 一來豬肉唔大浸我唔鍾意嗰陣豬"蘇"味; 二來加埋個面有啲香甜蜜糖味, 所以對於我嚟講這些叉燒都好易入口, 黯然銷魂飯點樣可以miss咗隻太陽蛋呢, 篤爛隻蛋, 啲蛋漿流心和甜豉油融合,我真係食左兩碗仔飯!食完有種幸福感! 原盅佛跳牆鮑魚, 遼參, 魚翅, 花膠, 瑤柱兩大舊瘦肉, 十分足料!! 而且清甜~ 鮑魚炆得好林, 但仍然彈牙. 遼參都好彈牙而且冇沙, 加埋花膠片兩者都好有膠質, 簡直係女人恩物! 有依啲海味同埋大大舊嘅瘦肉, 碗佛跳牆嘅湯變得好清甜!! 美味欖

穀飼豚肉叉燒飯

美味欖角骨
一係唔食, 一係打孖嚟, 又係豬肉! 又係另一個驚喜, 外皮炸得脆卜卜, 真係好脆好脆嗰隻! 無論皮同裏面的肉都好鬆化, 外面甜度適中, 有啲似拔絲, 有香香的欖角味, 好正!

杏仁茶

我哋幾個都好鍾意飲杏仁茶糖水, 所以每人都叫了一碗, 糖水都很香, 食多杏仁磨成粉嘅粒粒, 蛋白絲很幼細, 唔會形成一嚿嚿咁款, 食完大家都覺得滿足!

我們都很喜歡這食店, 雖然佢喺銅鑼灣利舞臺比較高嘅樓層唔係好起眼, 但憑著去美味嘅食物同埋親切嘅員工, 我哋畀佢溶化咗, 我說會推介朋友來試試的!

聲明:此文純屬自費性質,並無廣告成份,如不相信,可問店員拿取閉路電視觀看俾錢情況!謝謝!
2018-08-31
2018-09-28 677 浏览
之前同朋友介紹位於銅鑼灣的中式酒樓 👀唔知味道如何?💁🏻‍♀️-1️⃣谷飼叉燒蛋飯餐 晚市配 鮑參佛跳牆 $188賣相好精緻💓個碗係經典的公雞碗🐓煎蛋配上叉燒簡單得來又美味🤪簡直係Perfect Match👫💛煎蛋仍然是半生熟🍳蛋黃汁送飯超正✨叉燒煮得好淋配上經典叉燒汁💥食幾碗都無問題👌🏻-🍲鮑參佛跳牆只能說 好 足 料‼️裏面有鮑魚丶遼參丶魚翅丶花膠丶瑤柱丶花菰丶蹄根等❤️用料新鮮又入味🤤湯亦夠矖火候🔥-🔸小總結:套餐百幾蚊都算抵食🌝有大大碗飯仲有佛跳牆🧚🏻‍♀️味道不錯 值得一試🙌🏻(小編係現場見到好多食客都有點呢個套餐👀)-2️⃣薑蔥花膠鮑魚煲 $188強推強推強推‼️重要的事情要講三次😂一上菜仲係熱辣辣冒晒煙♨️花膠煮得好琳又入味😆滿口的Collagen💓配埋薑蔥炒簡直冇得輸🤜🏻鮑魚數量多到數唔到🖖🏻鮑魚送飯成件事好奢侈🤡-3️⃣南乳素齋煲 $88有肉當然就有菜🙈南乳味香濃 菜類多有齋卜丶粉絲丶茄子等 上菜同樣冒煙 但略嫌有點鹹-📍利寶閣銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場21字樓
1️⃣谷飼叉燒蛋飯餐 晚市配 鮑參佛跳牆 $188

🍲鮑參佛跳牆