2021-08-27 139 浏览
依排做特價 晚市17:00-19:30 四人同行一人免費 食中間既level 極上放題 連加一$945 睇Ulife 介紹係沙田抵食之選 原來係中伏之選其實咁既價錢 多少少食到滿x / 極尚xxx 極上刺身有十二款 第一輪可能頭場 雪味重之餘 感覺唔太新鮮 放題衰刺身都輸8成 第二輪俾多個機會油甘魚同三文魚 比第一輪好 但都只係不過不失手卷 紫菜係打雙咁黎 仲要係淋既 款式都唔多 連基本既火灸都無做至於鐵板 據聞係主角 可能有啲主角光環 比起其他野 算係咁 蝦都大隻 帶子都可以 燒蠔落兩次單都無黎到 最令人期待既鵝肝 係又肥膩又帶點苦味 品質唔太好 雖然油 但完全唔甘 加上依類食品 建議加番塊小多士墊墊油 成碟油上 真係好無胃口 叫左兩輪共六舊 兩次顏色都唔同 第二次好似人地豬油膏炸完淨低果啲 好差串燒係我覺得全間店最差既環節 燒雞翼係我食過最最最最乾既雞翼 乾柴皮仲要無味 雞腎同雞軟骨 直情非洲黎 燒到焦黑 如果牙口差 真係咬佢唔掂 完全食唔到 牛舌係無味 仲要係連基本肉味都無 得個柴字 反而燒豚腩幾好 肉肥瘦相間 帶啲鹽香 至於炸物 出面既面衣 厚過我臉皮 成碟野 我只食到面衣 評
睇Ulife 介紹係沙田抵食之選 原來係中伏之選
其實咁既價錢 多少少食到滿x / 極尚xxx
極上刺身有十二款 第一輪可能頭場 雪味重之餘 感覺唔太新鮮 放題刺身都輸8成 第二輪俾多個機會油甘魚同三文魚 比第一輪好 但都只係不過不失
至於炸物 出面既面衣 厚過我臉皮 成碟野 我只食到面衣 評論唔到任何野
煮青口 叫左三件 有兩隻係合埋既 仲有個鍋物係賣點黎 但真係 普通到不能更普通 就係冰肉片配娃娃菜 鍋上 湯底 可能係濃湯寶

飲品基本野 雪糕係得雀巢 無其他甜品 都無其他自助熟食
咁既價錢 其實真係可以做好啲
服務係幾好 有禮貌
環境都可以 坐位唔逼 卡位舒適
但食物質素真係唔係d YouTuber 介紹咁既野 同價錢成唔到正比 依家唔係要求佢好似佢簡介咁 咩用北海道食材 係連基本放題有既quality都做唔到 反正中左伏之 唔會再黎 如果係正價$278加一一位 計起真係唔值咁既價

2021-08-27
2021-08-27 92 浏览
早兩日同老公 行完一田 同老公講好耐冇食過放題 佢就話知道沙田中心有一間 跟住就過咗沙田中心# 北海道食堂 去到門口已經有人等緊位 好在都唔使等好耐就有 侍應 都好有禮貌 坐低冇幾耐就畀餐牌我哋揀 我哋揀咗 #北海道食堂極上放題 二百零蚊價錢算公道👍🏻最緊要啲食物新鮮, 我哋叫咗北寄貝希靈魚 油甘魚 帶子 之類嘅刺身, 雖然切得細件啲🤭但係樣樣都好新鮮好好味, 絕對要提嘅就係 極上鐵板, 即叫即整,果然係唔同嘅, 鐵板蝦 好大隻仲要好 彈牙 好有蝦嘅鮮味😋😋 鐵板鵝肝 不但脆邊, 仲有好香鵝肝味 另外串燒都唔失禮👍🏻 即叫即燒 尤其是牛脷我食咗好多串🤣🤣 當然仲有其他炸物 天婦羅 日式火鍋 我都試唔曬, 仲有啲啤酒 汽水 任飲 雪糕任食 我決定下次要再返嚟食多次 試埋其他嘢🤣🤣
2021-08-27 3101 浏览
每次約這位朋友也是吃放題之類,因為他非常大食!發覺跟他的胃口相比,大約少了一半。這次跟他選了這間日式放題,價錢頗划算,食物選擇也多。晚市極上放題任食2.5小時 - $268 (80款美食)刺身方面,均是以厚切為主,特別有口感。三文魚油花豐富,充滿魚脂香;北寄貝肥厚甘甜;雪白肉厚的帶子好彈牙爽口;油甘魚滑嫩又有彈性。手卷和壽司方面,飯團只有少少完全不怕影響胃口。芒果炸海老卷酸甜的芒果加酥脆的炸蝦,還有點爽口蟹籽;三文魚加州反卷和鰈魚邊壽司也不錯。串燒方面,燒牛舌厚切也很軟嫩多汁;燒雞軟骨粒外酥內脆好爽口;燒日式海螺串爽口彈牙好鮮味;燒豚腩串肥瘦分明,香氣撲鼻。鐵板方面,絕對是最喜歡的一欄,煎得好有鑊氣。鐵板鵝肝紮實又綿密,入口即化,香氣幽微細緻;鐵板蝦去殼容易,新鮮彈牙;鐵板雞扒外皮酥脆內軟嫩;鐵板魷魚鬚好彈牙惹味;鐵板帶子裡面還有點水嫩感。天婦羅方面,炸衣薄得來又不油膩。海老好新鮮;炸甜薯軟糯;咖喱角餡料熱乎綿軟;唐揚雞件嫩滑不乾柴;炸南瓜薯餅黃金香脆;炸墨魚咀緊實有嚼勁。日式火鍋方面,即場滾起新鮮熱騰騰,牛肉片好新鮮,牛味濃郁而不太油膩,還配點菇、豆腐和鮮甜的黃芽白菜,頗健康。飲品方

晚市極上放題任食2.5小時 - $268 (80款美食)

飲品方面,足足有三個大雪櫃,有新推出的Pepsi Black,無糖無卡路里不怕喝多幾罐,當然不少得有酒精飲品。

甜品方面,有多款口味的雀巢雪糕和維記雪米糍。
2021-08-26
2021-08-26 2533 浏览
對沙田嘅印象,一直冠以美食沙漠嘅形象,只係因為大胃除咗新城市廣場,根本唔知行邊好,原來過吓天橋,踩吓隔離唔同嘅商場,多好多選擇其中有間靚靚仔仔嘅日式放題,都幾多人等位(攝於9點就收工)唔只裝修間隔寬鬆是正,連食物質素一樣above the average平時食放題,刺身一定又霉又岩巉,但呢間切得好靚仔,仲有劍魚、白玉豚等較少見嘅option,而且夠晒爽口新鮮仲有好多唔同嘅卷物同手卷揀,一口一隻唔會滯胃,手卷竟然有鵝肝揀,有芒果消膩超一流食極盛放題每位會送一隻鐵板燒大蝦,好有肉地,幾香蝦味,仲有蝦膏咇出嚟𠻹鐵板燒有專人喺open area燒,證明唔係求其喺廚房閉門叮熱算數所以燒出嚟唔會係凍晒,仲幾有火氣𠻹天掃羅選擇相當多,有茄子、菇、多春魚、青椒、秋葵、南瓜等等,每件炸得幾實,唔會用空氣呃秤炸物亦係夠鑊氣,生蠔、芝士年糕都炸得唔錯外皮夠爽脆,內餡卻好實淨,翻兜再嗌先飲品有健康有解渴嘅選擇,亦有得揀凍定唔凍,齋茶類已經超過5種選擇,無糖梳打都有,一定要狂飲食完唔好忘記食勻所有味嘅雪糕呀,集埋郵先走

其中有間靚靚仔仔嘅日式放題,都幾多人等位(攝於9點就收工)

平時食放題刺身一定又霉又岩巉,但呢間切得好靚仔,仲有劍魚、白玉豚等較少見嘅option,而且夠晒爽口新鮮

極盛放題

所以燒出嚟唔會係凍晒,仲幾有火氣𠻹

炸物亦係夠鑊氣,生蠔、芝士年糕都炸得唔錯

外皮夠爽脆,內餡卻好實淨,翻兜再嗌先

食完唔好忘記食勻所有味嘅雪糕呀,集埋郵先走
2021-08-25
極盛放題
2021-08-20 385 浏览
疫情咁耐又冇得去日本,好多時心血來潮想去食魚生刺生,都會選擇食放題,貪佢一個價錢可以不停咁食,唔洗就住就住驚食得太貴😆。今晚同阿女就選擇咗入沙田中心嘅*北海道食堂*。今晚選擇左$268嘅極上放題,除左魚生,壽司🍣,卷物外,仲有鐵板燒、串燒、天婦羅、沙律、日式火鍋等等。行到餐廳最入,就係飲品同雪糕區域,全部都係任飲任食。第一round必點刺身,三文魚、油甘魚油脂豐厚、帶子鮮甜、八瓜魚刺生有靱度、白玉豚第一次食,入口甘香帶些小爽度、墨魚鮮甜黏口,刺身唔算大件,但都算係厚切,入口有口感,刺身部份叫左幾round,每次都保持倒水準。鐵板燒 - 燒蝦、帶子、魷魚鬚、炒野菜。先講燒蝦,蝦頭同蝦身仲緊緊連接住,可見非常新鮮,蝦身肉質夠彈,而且非常大隻,滿足口感;帶子燒完好細粒😆,但好甜美,如果大粒啲更prefect;魷魚鬚我嘅至愛,有咬口,越𡁻越香;全部都係即叫即燒,上枱仍保持熱度,唔錯。串燒雞軟骨必點,有咬口;大蔥燒完香到不得了。天婦羅面層炸漿唔太厚,薄薄一層包住食材,所以食完唔會覺得好溜;炸墨魚咀同雞軟骨就一般。牛肉火鍋,呢個絕對必點😆 除左有大量蔬菜,金菇,豆腐墊底外,齋睇面頭個pack牛肉都

串燒雞軟骨必點,有咬口;大蔥燒完香到不得了。

牛肉火鍋,呢個絕對必點😆 除左有大量蔬菜,金菇,豆腐墊底外,齋睇面頭個pack牛肉都值回票價啦😂。

2021-08-20 259 浏览
今日同朋友嚟到 “北海道食堂“ 食極尚放題~係門口已經聞到香氣四溢,食物種類繁多:有極尚鐵板,燒物, 串燒,炸物, 壽司刺身, 仲有火鍋料理,沙律等等…鐵板類當中鐵板鵝肝真係首屈一指👍🏻鵝肝煎到外脆內軟(👉🏻👈🏻如果有法式麵包的話就好)燒海蝦大大隻,新鮮啖啖肉,爽口彈牙!真係會食唔停口燒帶子,每隻帶子都大過五蚊銀, 燒過嘅帶子肉汁被鎖住, 真係食到流曬口水壽司刺身類多款壽司刺身十分新鮮, 油甘魚油香十足, 佢仲有我好鐘意食既白玉豚,滿足🥰炸物新鮮熱辣上枱, 全部即叫即整!推薦炸南瓜🎃串燒食完刺身鐵板炸物後, 仲有串燒😍我地叫左燒雞髀菇,燒大蔥同牛舌😋日式火鍋除左上面既食物之外,佢地仲有日式火鍋, 真係一次過滿足曬三個願望飲品應有盡有:可樂,啤酒,汽水,茶都有, 甜品仲有雪糕同埋雪米糍個晚市有2.5小時任食, 職員服務態度一流 ,真係食到唔捨得走🤰🏻

鐵板類

燒海蝦大大隻,新鮮啖啖肉,爽口彈牙!真係會食唔停口

壽司刺身

炸物
新鮮熱辣上枱, 全部即叫即整!推薦炸南瓜🎃

串燒

日式火鍋

2021-08-20 191 浏览
一次過滿足你三個願望🤩除左壽司,仲有串燒、鐵板燒同鍋物😋餐廳入面真係有個玻璃鐵板燒區域,可以望住廚師即煮你既order,熱辣嘅送上你張枱。全程可以食兩個半鐘,真係飽到上心口。超級推薦佢地既燒鵝肝,真係好有油香味🥰鐵板羊架燒得岩岩好,中間仲有好多肉汁。海老天婦羅都正,薄薄一層炸粉,好脆但唔油,食落隻蝦仲好鮮甜🤩野飲都好多選擇,有正常既汽水果汁,都有大量岩減肥既無糖汽水,唔同種類嘅茶飲。最後都有雪糕甜品。

2021-08-18 270 浏览
呢間放題真係又多選擇🤤又易回本😋鵝肝、西冷牛扒、羊架、帶子、廣島蠔等真係必食之選,岀面食基本食材已經好貴,而家仲要有唔錯嘅鐵板配搭,真係好抵😌輕鬆容易回到本每人會送鐵板大蝦一隻🍤超正😋蝦頭超多蝦膏,超級肥美及大隻(呢隻不何任食),但可以繼續叫鐵板蝦,冇咁多膏,但依然係不錯嘅選擇😆呢堆相信係必叫系列😇廣島蠔煎完仍然好大粒🦪帶子兩面煎至好香😙鵝肝外表雖然賣相不吸引,但內裏肥美,表面煎至微焦香,更惹味😝不過易濟,食唔多放題必叫刺身系列🤩呢個價錢質素已經十分不錯👍🏻入口鮮甜,特別一讚甜蝦🦐而且選擇挺多,每樣份量跟足你填的數量,落單又快😁但如果放冰上枱會更好,保持新鮮🤭個人好鍾意食嘅南瓜餅,南瓜非常甜
呢間放題真係又多選擇🤤又易回本😋

每人會送鐵板大蝦一隻🍤
超正😋蝦頭超多蝦膏,超級肥美及大隻
呢堆相信係必叫系列😇
廣島蠔煎完仍然好大粒🦪
帶子兩面煎至好香😙

放題必叫刺身系列🤩
但如果放冰上枱會更好,保持新鮮🤭

個人好鍾意食嘅南瓜餅,南瓜非常甜
2021-08-13 453 浏览
這晚和老公在沙田閒逛,新城市廣場去得多了,老公建議到隔鄰的沙田中心商埸走走,這建議也不錯,決定走走看看。邊走邊看有什麼好吃?發現一家門外標榜放題的日式餐廳,我和老公說很久沒吃過放題,於是走進去試試。這裡的放題有分三種價格,我們選了極盛級,餐牌奉上自行選擇碟數份量等,食品種類蠻多呢!揀選食物後自行往揀選飲料,雖說也是啤酒、汽水等,但選擇也很多啊。我們選的極盛級,每位奉送燒大蝦一隻,蝦肉甜美,燒得甘香可口,喝一淡冰凍啤酒,暑氣全消。上菜時間也相當快,不一會魚生巳到,全部都非常新鮮肉厚。以往吃放題都沒有火鍋,但這家放題竟有火鍋,可迎合不同口味。除了火鍋,還有很多熱食如串燒等,即燒即吃,美味可口。當然日本餐廳還有很多日式食品。總括而言,今晚既豐富又多選擇,是一頓愜意的晚餐。

上菜時間也相當快,不一會魚生巳到,全部都非常新鮮肉厚。

以往吃放題都沒有火鍋,但這家放題竟有火鍋,可迎合不同口味。

除了火鍋,還有很多熱食如串燒等,即燒即吃,美味可口。

當然日本餐廳還有很多日式食品。

總括而言,今晚既豐富又多選擇,是一頓愜意的晚餐。
2021-08-12 352 浏览
沙田嘅北海道食堂之前食過晚餐,今日經過嘅時候竟然見到佢出咗放題,價錢都適中,仲包埋鐵板燒物,所以心郁郁入咗去試😳😳咪講笑,晚上7點:30左右,入到去餐廳已經坐滿8成,睇嚟應該都唔錯,哈哈😆放題有幾款形式俾你選擇,有特上放題、極上放題同極盛放題,我哋就揀咗極上放題$268,都可以食齊壽司、刺身、鐵板燒、炸物、串燒、料理、火鍋同沙律,當然飲品都係任飲啦✌🏻重點係絕對冇拖晚上菜嘅速度,亦少有漏單嘅情況雖然每款對比出面嘅放題就唔算太多選擇,但每樣都幾出色好味!刺身都切得適中、厚實,唔會太薄,識開嘅三文魚、油甘魚、帶子、八爪魚等刺身一定有,而比較少見嘅白玉豚刺身都好正😳手卷方面雖然得兩三款選擇,但佢嘅香芒鵝肝手卷出奇地咁好味,哈哈,每一啖都有鵝肝喺入邊,好爽😄而主打嘅鐵板燒物就一定要叫廣島蠔同鵝肝,食多幾轉感覺已經返本了🤣🤣咪講笑,我哋前前後後都叫咗四五轉😆再嚟串燒就要食牛舌、鳅刀鱼同燒雞翼,呢三款食完我已經立刻落第二轉😍嘢飲都算多選擇,烏龍茶啊韓式飲品啦可樂啊都齊晒,包有一款啱心水!食完今餐要努力減肥啦😜

放題有幾款形式俾你選擇,有特上放題、極上放題同極盛放題,我哋就揀咗極上放題$268,都可以食齊壽司刺身、鐵板燒、炸物、串燒、料理、火鍋同沙律,當然飲品都係任飲啦✌🏻重點係絕對冇拖晚上菜嘅速度,亦少有漏單嘅情況

食完今餐要努力減肥啦😜
2021-07-27
2021-08-10 303 浏览
普通嘅日式放題就食得多,鐵板燒嘅放題真係第一次食,原來食物種類都好多,又刺身、壽司、炸物同鐵板燒既食品刺身款式都好多,而且都幾新鮮每位仲會送大蝦一隻我覺得值得encore嘅係鐵板蝦同埋鐵板帶子,煎得幾香同埋個調味都幾好味仲有好多唔同肉類嘅串燒同鐵板燒,食肉獸一定會滿足!其他炸味道都唔錯,即叫即炸,新鮮熱辣仲有火鍋食,食左刺身果d食個火鍋暖下胃就岩哂!外面自助區仲有飲品同雪糕任食!有我鍾意既雪米糍呀!整體來講食物種類多,而且質素都唔錯,值得一試
普通嘅日式放題就食得多,鐵板燒嘅放題真係第一次食,原來食物種類都好多,又刺身壽司、炸物同鐵板燒既食品

刺身款式都好多,而且都幾新鮮

每位仲會送大蝦一隻

仲有好多唔同肉類嘅串燒同鐵板燒,食肉獸一定會滿足!

其他炸味道都唔錯,即叫即炸,新鮮熱辣

仲有火鍋食,食左刺身果d食個火鍋暖下胃就岩哂!

2021-08-07 250 浏览
Long time no eat buffet. Just passed by the shopping 🛍 mall. My fd and I feel a bit hungry so we choose this to hv our early dinner as the price is reasonable 😍We ordered some 刺身,very fresh and delicious. Perfect match with soy sauce 😋My friend like the salmon a lotWe also ordered some 熟食,串燒,I love the mushroom 🍄 very mouth-watering! The chicken 🍗 one is also yummy. Must ordered dish.For the 鍋物,we has chicken, beef and pork. Seems like 打邊爐🍲nice try !!!!For the drink, there are many choice, spark

For the drink, there are many choice, sparkling water, tea .... you must find yr favorite 😻
2021-08-03 656 浏览
見人介紹這間放題, 好想試, 於是booked 了平日夜晚. 雖然是平日, 但已經好多人, 餐廳很大, 但有一半位置已經坐滿人. 到了7點幾後, 外面有長長的人龍在等位, 十分誇張. 😳放題有分3種, 特上,極上和極盛, 分別是價錢和食物種類多少的分別. 我們叫了極上,2個半小時, 有80款可選, 選擇繁多. 餐廳有自助bar, 任飲汽水, 飲品和雪糕. 極上壽司/卷物/手卷: 三文魚壽司, 飛魚子壽司, 北寄貝壽司, 加州反卷, 三文魚加州反卷, 香蔥吞拿魚手卷所有食物也是即叫即做, 選用食材十分新鮮, 款款壽司都好食. 🤩🤩鐵板: 雞扒, 炒豚肉:在廚房用鐵板燒完即上, 熱騰騰. 2款都好食, 但比較喜歡雞扒, 真是燒得好香肉質好🤞🏻🤞🏻串燒/燒物: 牛舌串, 雞肉串, 雞軟骨粒串, 日式海螺串, 雞中翼串, 豚腩串, 秋葵, 秋刀魚牛舌和雞肉超正, 雞肉上面淋上那層燒汁是精髓.炸物: 咖哩角, 雞軟骨粒, 甜薯, 唐揚雞件,南瓜薯餅, 餃子, 多春魚天婦羅甜薯, 雞件和多春魚也是必食, 甜薯是細細粒的紫薯, 食落好甘香. 雞件好大件, 肉嫩, 多春魚大條, 外層天婦羅脆脆的口

鐵板: 雞扒, 炒豚肉:

牛舌和雞肉超正, 雞肉上面淋上那層燒汁是精髓.

甜薯, 雞件和多春魚也是必食, 甜薯是細細粒的紫薯, 食落好甘香. 雞件好大件, 肉嫩, 多春魚大條, 外層天婦羅脆脆的口感.

一品料理: 日式叉燒拉麵
好大碗, 湯底是不會太濃味, 拉麵幼滑.叉燒肥瘦適中, 絕對是靚肉.👍🏻👍🏻

和風沙律: 豆腐沙律, 溫泉蛋沙律

日式牛肉火鍋
有菜, 有茹, 和牛肉. 湯底好好味, 😬牛肉完全吸收湯的精華, 肉感不嚡. 😬

叫了1 round 已經好飽, 留肚食甜品. 1人1小杯雪糕剛剛好.😏😏
2021-08-02 404 浏览
今日同男朋友去沙田行完新城市,想搵個地方晚餐,行到沙田中心,見到呢間日式鐵板放題,任飲任食每人350左右,有近100款美食,趁岀糧豪一豪先。佢食物方面,包括刺身、壽司、鐵板燒、串燒、火鍋、炸物、沙律同甜品,款式包羅萬有!所以其實都算抵食,仲有啤酒任飲,呢個都已經抵哂。刺身都新鮮,有帶子、三文魚、希靈魚,甜蝦等。佢仲會送每人一隻鐵板大蝦,好惹味,重點佢有鐵板鵝肝任點,唔係度度有得食,不過會徧油,食落香口肥美,有鵝肝嘅油脂香,食左十舊😂 佢亦有燒生蠔燒帶子唔同海鮮。我地仲叫左日式豚肉火鍋,有成六舊豚肉,份量超多,岩哂大胃王食。小食又有燒雞翼、雞軟骨等,仲有天婦羅,最後有雪糕任食,感覺超滿足!
今日同男朋友去沙田行完新城市,想搵個地方晚餐,行到沙田中心,見到呢間日式鐵板放題,任飲任食每人350左右,有近100款美食,趁岀糧豪一豪先。佢食物方面,包括刺身壽司、鐵板燒、串燒、火鍋、炸物、沙律同甜品,款式包羅萬有!所以其實都算抵食,仲有啤酒任飲,呢個都已經抵哂。刺身都新鮮,有帶子、三文魚、希靈魚,甜蝦等。佢仲會送每人一隻鐵板大蝦,好惹味,重點佢有鐵板鵝肝任點,唔係度度有得食,不過會徧油,食落香口肥美,有鵝肝嘅油脂香,食左十舊😂 佢亦有燒生蠔燒帶子唔同海鮮。我地仲叫左日式豚肉火鍋,有成六舊豚肉,份量超多,岩哂大胃王食。小食又有燒雞翼、雞軟骨等,仲有天婦羅,最後有雪糕任食,感覺超滿足!
朋友鍾意食放題,我鍾意食鐵板燒,呢一次放題就可以滿足晒我哋兩個既喜好😛因為呢間餐廳嘅放題,除咗刺身壽司、炸物、沙律、鍋物、天婦羅、串燒等等,最特別係佢有埋鐵板燒放題🙌🏻喺門口我地諗咗一陣要極上定係要極盛放題,最後我地都係揀咗極盛放題,比多幾十蚊,多好多選擇之餘,仲有一隻鐵板大蝦送🥰🥰🎈鐵板燒共有13款選擇,鐵板帶子、魷魚鬚、廣島號同埋鵝肝都唔錯😋😋 唯一比較失望既係鐵板蝦竟然係連殼既 🙈🙈所以食完一轉都冇再encore蝦啦😅😅🎈 刺身&壽司刺身基本款都差唔多有,數量亦都黎得足,當中三文魚最肥美🙈🎈炸物/串燒/燒物/天婦羅幾欣賞所有嘢都係即叫即整,上枱嘅時候仲係熱辣辣。芝士紫薯波波拉絲超勁,鍾意食芝士嘅朋友唔好錯過😋🎈鍋物見到隔離枱個鍋都幾多菜,覺得食咗咁多肉,都要應該食下菜🙈🙈所以就叫咗個牛肉鍋清清地幾好,我地食晒嗰陣店員仲好貼心問我哋需唔需要加d菜或者牛肉🥰🥰其實仲有好多其他嘢食,拉麵、烏冬、青口鍋等等….不過我哋真係投降食唔落啦😂

🎈鐵板燒

🎈 刺身&壽司
刺身基本款都差唔多有,數量亦都黎得足,當中三文魚最肥美🙈

🎈炸物/串燒/燒物/天婦羅

🎈鍋物