2019-03-01
話說出社會做野之前,我地返工時間都吾同,難得今日夾岩日子,特登book定位,一收工就過尼happy together la~間放題位置吾難搵,只要知道舊b仔係邊,沿住條臭河行到盡,轉個左手邊就到了廢話吾多講,入正題啦!入到去同職員講book左位,佢第一時間俾左3個人頭糖果袋我地(即係每人一個),大約手掌咁大度啦,用尼做咩呢,緊係夾糖果啦,原來佢地有個位置放幾種糖,for我地食完野都可以夾啲糖返屋企食我最後夾到滿晒。哈哈(我都知我貪心)頭盤一尼就俾左個海鮮拼盤我地燒住先,要新鮮食呀嘛!有鮑魚,海蝦,生蠔(我家姐話好好味,估吾到佢咁高質), 魷魚等等。。另外佢d炸物幾好食,吾會好厚粉,串燒不過不失。我覺得有樣野幾窩心,佢有部暖爐機放紙包茶,飲品個d,岩晒尼m驚飲野會痛嘅女士們食完最後有2個大雪櫃,放左好多吾同種類嘅雪糕同雪條,任攞吾嬲,當然係堂食啦總括尼講,我覺得吾錯可以試下,重點佢個抽氣做得好好,我食完行出去個身都吾會一陣味咁
另外佢d炸物幾好食,吾會好厚粉,串燒不過不失。