2024-09-25 196 浏览
🇰🇷性價比極 • 韓國人主理韓燒店沙田第一城原來有間韓國人開的韓燒在韓國有20年歷史全國130間分店曾獲韓國電視節目推介的首間海外分店價錢好平宜 午餐更平得誇張前菜同醬料都擺到滿滿一桌服務很好的員工會幫大家燒肉同剪埋第一次試當地人很喜歡以醃製茖蔥包著燒肉來吃味道比生菜更juicy酸酸甜甜 與燒肉很夾伊比利豬肩肉很餐廳有, 肉質比較厚身牛肋肉都好嫩,又有牛味,個人最喜歡。伊比利豬肩肉100g ……$130豬梅肉 100g …..$118牛肋肉100g …..$70凍湯蕎麥麵 ……$60泡菜豬肉湯 …..$60西瓜梳打 .….$18甜米露 …..$18
🇰🇷性價比極 • 韓國人主理韓燒店
前菜同醬料都擺到滿滿一桌
服務很好的員工會幫大家燒肉同剪埋
第一次試當地人很喜歡以醃製茖蔥包著燒肉來吃
味道比生菜更juicy酸酸甜甜 與燒肉很夾
伊比利豬肩肉很餐廳有, 肉質比較厚身
牛肋肉都好嫩,又有牛味,個人最喜歡。

伊比利豬肩肉100g ……$130
豬梅肉 100g …..$118
牛肋肉100g …..$70
凍湯蕎麥麵 ……$60
泡菜豬肉湯 …..$60
西瓜梳打 .….$18
甜米露 …..$18
2024-09-25 116 浏览
味真(沙田)❣️味真主打韓式烤肉,親民價錢,性價比高。呢度既烤肉爐置於檯旁邊,有別於其他韓國烤肉店。中間騰出不少位置,坐得更加舒服😜美女店員姐姐仲會落手幫我地燒同剪埋肉,簡直係帝王式享受。配菜前菜相當有特色,充滿儀式感,好似去左韓國食咁🇰🇷白蘿蔔、沙律、蓮藕、kimchi、辣菜脯、仲有在香港非常罕見的,韓國新鮮空運到港,就算係包肉都有非常多選擇。🌟豬三層肉 100g 🐖腹部連皮帶肉。皮、豬油、肉三層分明。油脂豐富,口感軟嫩,豬肉風味特別強烈👍🏼用味道清香的茖蔥裹著真係天作之合,除了解膩之餘,帶有酸酸甜甜仲越食越開胃。🌟豬頸肉100g 🐷豬頸肉長身好大塊。肉質肥瘦混雜,看起來肥膩,但入口油脂味少,肥而不膩,十分有彈性口感,肉質又冇羶味。🌟牛肋肉 🐮顏色鮮豔帶著細膩的油脂紋。入口油脂比例不高。口感嫩滑,又充滿彈性,有咬口得來又唔韌👍🏼牛肉味出眾,和kimchi非常合襯。🌟辣醬拌麵 🍜超級大一碗,可根據喜好選擇辣度。麵質彈牙,加埋紫菜食解下辣😼🌟肥牛麵豉湯 🥣麵豉味重,但唔會死鹹。肥牛同豆腐都好嫩滑。🌟甜米露 🍹推薦!少少甜,仲有少少糯米有咬口。
味真(沙田)

🌟豬三層肉 100g 🐖

🌟豬頸肉100g 🐷

🌟牛肋肉 🐮

🌟辣醬拌麵 🍜

🌟肥牛麵豉湯 🥣
麵豉味重,但唔會死鹹。肥牛同豆腐都好嫩滑。

🌟甜米露 🍹
推薦!少少甜,仲有少少糯米有咬口。
2024-09-20 119 浏览
隱藏在第一城的真 地道韓國燒肉店😋😋我地叫左個豬三層肉+伊比利豬肩肉+豬皮,豬 🐽盛宴好多豬肉都會容易燒到好硬,但呢到唔會,先唔好講由店長親自幫手燒,間鋪既肉質好嫩,燒完仍然保持到肉香同肉質好軟熟😊😋😋另外豬皮真係唔係到到有得吃,燒到勁香,又脆,值得推介再吃👍👍另外呢到有好多特色地道韓國飲品,次次都試唔同,好有特色🫶🏻呢間咁地道既韓燒店,價錢一係一啲都唔貴,直情係好抵食🙈👍👍顛覆我對高質韓燒店就等於貴既想法😅😂😂
隱藏在第一城的真 地道韓國燒肉店😋😋

我地叫左個豬三層肉+伊比利豬肩肉+豬皮,豬 🐽盛宴

另外呢到有好多特色地道韓國飲品,次次都試唔同,好有特色🫶🏻

2024-09-19 121 浏览
今日黎沙田第一城搵朋友,佢介紹有間由韓國人主理嘅韓燒,店員仲會幫手燒肉,又同我介紹傳統嘅韓國特色飲品甜米露,聽過已經有好耐曆史嫁啦。我地叫左伊比利豬肩肉、豬頸肉、牛肋肉同埋加購左肥牛麵豉湯同飯。一點烤肉就送上前菜同醬料。前菜係一盤辣既蔥絲生菜,醬料有好多種,包肉醬,沙律醬等,當然仲有包肉用既生菜,又有酸白蘿蔔,仲有一款店員話香港其他餐廳好少會有既,外形好似葉咁帶酸,包肉食又真係好夾又解膩。店員係上菜時候會先介紹啲肉,然後再幫手燒同埋剪,另外,爐上有溶既芝士同帶小辣既醬汁可配肉食。伊比利豬肩肉同豬頸肉都唔會有豬騷味,豬肩肉嫩,就咁食同配生菜食都正,而豬頸肉就相對油份比較多,帶脆口感。牛肋肉都好嫩,又有牛味,個人最喜歡。肥牛麵豉湯味濃,入面有牛肉同好多豆腐,叫左白飯黎配搭。

肥牛麵豉湯味濃,入面有牛肉同好多豆腐,叫左白飯黎配搭。
2024-09-19 109 浏览
🍽️ 味真 MIJIN Meat~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~好耐冇食過啲邪惡嘅嘢,今日去食返一轉韓燒🤗嚟到沙田第一城發現咗一間高質嘅燒肉🍖食韓國嘢當然唔少得餐前小吃,有唔同嘅小菜,有泡菜,有醬汁蓮藕啊,醃蘿蔔,仲有芝士🧀溶左黎配肉食餐廳有三種包肉食嘅方法,分別係生菜,白蘿蔔,仲有款係獨有嘅醃製茖蔥, 最啱用黎包豬肉食😋除此之外,當然有好幾款醬汁俾我地點黎夾肉嚟食,有墨西哥醬,蕃茄辣同埋粗鹽,個人最鍾意蕃茄辣醬👍🏻去到食豬肉嘅環節,嗌咗兩款豬肉,職員會耐心咁樣幫手燒,仲會將佢剪成一嚿一嚿可以方便夾住黎食🐷其中一款印象好深刻就係豬三層肉,雖然望落佢外層嗰節肉好肥全層肥膏,但係識落好有口感好彈牙。伊比利亞豬肩肉就相對冇咁肥膩,豬肉味就較重🐖有肉食當然要有返個沙律配搭,平衡返呢個飲食,係韓燒中嘅健康之選🥗沙律好有韓國風味,都會帶有辣味,亦都有微微嘅酸成餐最印象深刻就係豬皮😆豬皮食落好有膠原蛋白感覺,好有口感,配搭3種醬汁食法,有豬醬汁,黃豆粉同黃咖喱粉,每隻配料都帶到豬皮唔同口味,不過我覺得混和一齊就最yummy! 記住一定要趁熱食啊! 水冷麵都好食,首先面嘅口感係kee

🍽️ 味真 MIJIN Meat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

水冷麵都好食,首先面嘅口感係keep到彈性,煙靭冰冰凍凍,夏天食就一流☺️

最後飲品點左蜜瓜梳打同甜米露,甜米露經典飲品,最後仲可以當埋甜品添🥰

最後埋單大約$500覺得呢個韓式燒肉性價比高,高質👍🏻

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🍽️ 餐廳:味真 MIJIN Meat @mijinmeat_offficial
📌 地址:沙田銀城街1-2號置富第一城地下G83-G85號舖
📍 位置:沙田

2024-09-11
  • 豬三層肉
晚餐都幾多人食 堂食幾乎滿座 仲有一堆外賣等緊人認領入座就有一大盤野上枱沙律🥗生菜🥬醃蘿蔔🥕醬油黑豆 醃製茖蔥 泡菜 韓國魚露 各式醬汁 等等未叫野食 已經擺滿張枱 好豐富🤣🥩豬三層肉 200g ➕豬頸肉 200g ➕牛肋肉100g因為晚餐最少要order 500g 肉 所以揀咗呢個配搭😌職員勁sweet🥰 係會幫你燒哂 剪細舊 仲教你咩肉配咩醬 點食法最夾❤️❤️❤️服務絕對係💯客人只需要諗食咩 然後就只係負責食😍肉類都沒有太多調味料 可以自己配搭唔同醬汁👍🏻幾鍾意個韓國魚露 一開始就係爐上煲滾之後就可以配肉食 咸鮮嘅味道👅第一次見「 醃製茖蔥 」呢樣野 酸酸甜甜 幾特別配豬肉食真係幾正😋 可以解左豬油嘅滯太好食 忍唔住追加左一碟🫣🥘肥牛麵豉湯超級熱辣辣 係咁出煙💨💨有好多豆腐同肉 足料 好味😋🧃西瓜梳打比較甜 岩小朋友飲🥛甜米露呢個有啲米粒係底 唔會太甜 好味😋以後提起第一城 可以有多樣野提起---有間韓國菜好好食架🥰仲有職員幫你燒埋 係嘆住咁食架🥰仲有一樣野 一定要讚嘅職員對乾淨衛生嘅要求都好高客人埋單後 極速就收野 認真地抹枱抹爐所以個爐係無咩漬架👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻十分欣賞職員嘅認
晚餐都幾多人食 堂食幾乎滿座 仲有一堆外賣等緊人認領

十分欣賞職員嘅認真💯
📢📢📢值得大推呢間韓國菜

2024-09-16
2024-09-13 176 浏览
之前成日經過,今次先正式同阿仔去試吓,原大有來頭。呢間係一間超過20年歷史嘅韓國知名餐廳,首間海外分店,進駐係沙田置富第一城。餐廳有供應韓國燒烤,及各式傳統韓國料理,選擇很多。店員會細心介紹食物及協助客人燒烤,非常周到。多款特色前菜及沙律已經十分豐富。沙律加有生菜、葱絲、黑白芝麻、芝油、醋,微酸、少辣,開胃。泡菜、涼拌蘿蔔乾、蘿白、黑豆等正宗好味。其中《茖葱》,店員介绍全港此店獨有,最啱配豬肉食,有助解油。另配有韓式魚露、芝士,可以加熱點肉。燒烤:《豬三層肉》($41/109g):連皮及脂肪原來一的都吾覺肥及油腻,入口超爽彈,肉汁豐富好味!《豬梅肉》($59/100g):吾想食皮及太多脂肪,呢個就啱曬了。《大虎蝦》($55/2隻):超大隻。《豬皮》 ($41/100g):呢個又係出奇好味,我超鍾意,配有豬皮醬、黄豆粉、咖喱粉,加埋更加好吃。《辣醬拌麵》($60):選了少辣,配上生菜絲、青瓜絲、蛋及芝麻。《肥牛麵豉湯》($60):足料夠熱夠香,牛肉香、豆腐滑,好好味。哈密瓜梳打($35)甜米露($18)仲有各多款韓式飲品供應。
餐廳有供應韓國燒烤,及各式傳統韓國料理,選擇很多。
店員會細心介紹食物及協助客人燒烤,非常周到。

多款特色前菜及沙律已經十分豐富。
沙律加有生菜、葱絲、黑白芝麻、芝油、醋,微酸、少辣,開胃。

另配有韓式魚露、芝士,可以加熱點肉。

燒烤:

《大虎蝦》($55/2隻):超大隻。

哈密瓜梳打($35)
甜米露($18)
仲有各多款韓式飲品供應。

2024-08-04
  • 肥牛麵豉湯
今次第二次食,食物質素都保持得好好。沙田區少有的高質燒肉👍前菜超級豐富,有泡菜,白蘿蔔,酸瓜,沙律,生菜、沙律同幾個醬料。辣蘿蔔同埋醃製茖蔥好食。🐖豬三層肉未燒之前個樣都好正,店員會幫手燒到金黃色,剛剛好。🐷豬頸肉本身無調味,所以用來點幾個醬料就岩啦🐖豬皮熟上,呢個超級好食!燒得剛剛好,豬皮好多骨膠原,點埋特製醬汁、豆粉、黃薑粉仲特別。非常值得encore!!!!🥚韓式雞蛋羹蒸蛋香濃,呢個好食!🥣泡菜豬肉湯辣少少,但又忍不住會不斷食,裏面有好多泡菜同豬肉,足料!🍈蜜瓜梳打+甜米露食燒肉飲梳打好gur~呢餐只係$400!!好抵。🥢味真🌏沙田銀城街1-2號置富第一城地下G83-G85號舖
今次第二次食,食物質素都保持得好好。沙田區少有的高質燒肉👍

🐖豬三層肉
未燒之前個樣都好正,店員會幫手燒到金黃色,剛剛好。
🐷豬頸肉
本身無調味,所以用來點幾個醬料就岩啦
🐖豬皮
🥚韓式雞蛋羹
蒸蛋香濃,呢個好食!
🥣泡菜豬肉湯
辣少少,但又忍不住會不斷食,裏面有好多泡菜同豬肉,足料!

🍈蜜瓜梳打+甜米露
食燒肉飲梳打好gur~

呢餐只係$400!!好抵。

🥢味真
🌏沙田銀城街1-2號置富第一城地下G83-G85號舖
2024-09-12
2024-09-11 230 浏览
我今日放工後,約同好友去位於沙田銀城街1-2號置富第一城地下 G83-G85號舖的味真食地道韓式燒烤,環境舒適,坐得舒服。我地入座時,店員好窩心的打開凳面,讓我地將背囊手袋放入去,避免沾上油煙。跟著送上前菜,有韓式沙律、泡菜及各種各樣的醬料。我地點左豬三層肉200gm $82,豬頸肉200gm $118,帶子(2粒)$65;熟食有豬皮100gm $41,肥牛麵豉湯(little spicy) $60;飲品有甜米露$18,西瓜梳打$18。店員主動替我地燒烤及剪細,等我地自己加醬料(韓式魚露、芝士....等),教用生菜、韓式茖葱或白蘿蔔片包起來食。豬三層肉和豬頸肉都十分香口和好味。帶子係珍寶size ,烤到外脆內嫩👍; 豬皮上檯時已經烤好,肉味濃郁又有咬囗,不覺肥膩,好食!肥牛麵豉湯材料豐富又好味,甜米露好有特色,西瓜梳打好清爽!

• 肥牛麵豉湯
  • 豬頸肉
  • 帶子
  • 豬三層肉
前幾日去左食韓燒,搵左間未食過既諗住試下,食完只可以講:鐘意食韓燒的人有福了,你地絕對唔可以錯過呢間位於沙田銀城街既味真MIJIN MEAT!呢間平價,用料好,環境舒服既韓燒餐廳,係韓國有成超過130間分店,舖頭由韓國人主理,保證食到最正宗嘅風味。前菜同一般嘅韓燒餐廳一樣,呢度都會提供各種泡菜做前菜,仲有一大碗沙律,新鮮得嚟味道唔錯,非常開胃伊比利豬肩肉伊比利豬肩肉係呢度嘅必試之選,肉質鮮嫩多汁,脂肪分佈均勻,店員唔忙嘅時候仲會主動過嚟幫手燒,燒到焦香金黃後,用生菜夾住,再加啲泡菜,每一啖都係享受。豬梅肉豬梅肉係另一個推薦之選,肉質細膩,經過燒烤後,香味四溢,亦都係一流。最緊要嘅係,每100 g都只係59蚊,以香港嘅韓燒價錢嚟講,真係抵到喊,佛心公司!豬皮豬皮已經預先燒好,食落有少少漿漿地但又彈牙嘅感覺,沾上咖哩粉同黃豆粉,味道層次非常豐富超香口,令人一試難忘。一口燒墨魚墨魚好新鮮,燒到岩岩好後,食落有少少焦香之餘又有墨魚香,店員大推可以沾少少佢地既茄汁,酸酸甜甜咁更加惹味肥牛麵豉湯去韓國餐廳必飲佢地既大醬湯,湯底濃郁,我最鐘意一啖白飯一啖湯咁食,超爽。呢間餐廳嘅氛圍係比較家庭式,非常

前菜

伊比利豬肩肉

豬梅肉

一口燒墨魚

肥牛麵豉湯

呢間餐廳嘅氛圍係比較家庭式,非常舒適,同朋友或家人一齊嚟食都好適合。服務人員友善貼心,成個用餐體驗都好愉快,最緊要嘅係,呢度啲嘢食真係超抵食,想食韓燒嘅朋友快啲去試下啦。

味真MIJIN MEAT
📍沙田銀城街1-2號置富第一城地下G83-G85號舖

2024-09-05 133 浏览
食三層豬腩肉、豬頸肉、牛肋肉、豬皮和肥牛麵豉湯⋯前菜份量十足有泡菜,沙參等.醬料都有好幾款是用來配燒肉食的。其中有一款叫做茖蔥,包著肉來吃甜甜酸酸,中和肥膩感覺。比起生菜更可口。三層花腩和豬頸肉🐷全部厚切肉質均勻肥厚適中,而且均勻地燒到每一部份,因為肉質靚所以就算厚都依然把肉汁鎖住,還有跟芝士🧀可以一起沾著食。牛肋肉🐮肉色鮮艷,牛味好香啱哂我鐘意食牛,牛肉都好嫩肉。牛肉麵豉湯🐮微辣有豐富材料在湯內,有口多牛肉和豆腐還有泡菜在湯內,飲完暖笠笠。🤗豬皮燒到內層入口即溶感覺,沾上3款不同咖喱味和醬汁,簡直係絕配😍韓式雞蛋份量和麵豉湯嘅碗是一樣,雞蛋滑溜。感覺好似真係去咗旅行,咁因為去旅行嘅時候食店嘅店員都會幫你一齊燒🙌🏻🥰那個甜米露係飲品嚟,入邊有啲細細粒好似西米,幾特別。
食三層豬腩肉、豬頸肉、牛肋肉、豬皮和肥牛麵豉湯⋯

三層花腩和豬頸肉🐷

牛肋肉🐮
肉色鮮艷,牛味好香啱哂我鐘意食牛,牛肉都好嫩肉。

牛肉麵豉湯🐮

韓式雞蛋份量和麵豉湯嘅碗是一樣,雞蛋滑溜。

那個甜米露係飲品嚟,入邊有啲細細粒好似西米,幾特別。
五花腩,豬頸肉
韓式蒸蛋
西瓜汁和甜米露
  • 牛肉麵豉湯
2024-09-05 123 浏览
一入門口韓國人老闆就好熱情用半咸淡既廣東話問你”晚餐?”
餐廳座位有分晚餐(唔燒肉)同燒肉area既
今次小星星就揀左食燒肉
送既小菜好豐富 特別係沙律勁大碗
如果小菜需要再refill要另加$10

✨燒肉套餐 (牛set) $420+
包:兩條腸,原味牛肋肉 300g, 調味牛肋肉 300g
一開始店員勁貼心幫你燒埋剪埋
到繁忙時間就要自己動手la
牛肋肉份量都幾多 燒出黎唔靱 帶有肉既焦香如果肉汁可以多少少就更好卷住芝士食係幾正 可惜芝士唔太夠拉絲又太細碟
兩條腸味道正常 唔會死鹹
星星推薦度:⭐️⭐️⭐️✨/5✨泡菜豬肉鍋 $60+
份量好足料 keep住每啖都食到有料
泡菜既辛辣感真係愈食愈想食
味道好正宗 有係韓國食既感覺
星星推薦度: ⭐️⭐️⭐️⭐️/5✨蜂蜜牛油炸雞(半份) $95+
食落比想像中普通
雞肉偏嚡口乾身
醃料唔太入味
星星推薦度 :⭐️⭐️/5
一入門口韓國人老闆就好熱情用半咸淡既廣東話問你”晚餐?”
餐廳座位有分晚餐(唔燒肉)同燒肉area既

雞肉偏嚡口乾身
醃料唔太入味
星星推薦度 :⭐️⭐️/5
2024-09-05 74 浏览
沙田第一城主要是住宅區 終於有一間好吃的韓國餐廳這間在韓國已經也有130門店的烤肉店選了在這間開第一間海外店配料和烤爐都是跟韓國一樣的門口還看到有電視節目推介的海報還有阿豬媽為你烤肉 超級細心見到我們的泡菜吃完 馬上幫我們加感覺是很有人情味的烤肉除了有不同類型的套餐 還可以自選不同的烤肉可以任意配搭三款的烤肉 選擇更多服務員都會幫我們認真的烤更韓國一樣豬皮已經烤好了 比起我自己烤好吃10倍!他們還會細心為你剪開三層肉就是五花肉 肉眼可見嫩粉紅色肉質好 蘸上海鹽已經很好吃為了降溫點了蕎麥麵 即是水冷麵口味是很正宗的韓式冷麵 很開胃
沙田第一城主要是住宅區

即是水冷麵
口味是很正宗的韓式冷麵 很開胃
  • 韓式雞蛋羹
  • 蕎麥麵
呢一間「味真」主打韓式燒烤,所以啲前菜小食都好講究,生菜、蘿蔔、蓮藕都有,而呢一款茖蔥都係包肉食嘅,酸酸甜甜,不過佢由韓國空運到港,香港冇咩邊間餐廳有得食㗎咋。醬料方面都好齊備,自己最鍾意嘅就係墨西哥辣椒沙律醬。燒烤嘅豬肉方面今次就有「豬皮」、「豬三層肉」、「豬頸肉」、「伊比利豬肩肉」、同埋「香腸」。而牛肉方面就叫咗「牛肋肉」同埋「調味牛肋肉」兩款。之外仲叫咗個「墨魚仔」添。想講呢間餐廳嘅質素真係好高,以上嘅有肉類都非常好味道,尤其是燒豬皮,需要知道呢樣嘢冇返咁上下功力或者心機,係一定燒唔到嘅。好在呢度嘅店員幫手燒埋,我先可以食到煙韌美味嘅燒豬皮咋。但係好食還好食,記得要留肚飲湯。呢度嘅「肥牛麵豉湯」超級好飲架。「泡菜炒飯」賣相非常之靚,食落去都非常美味。最後一定要提下呢一度嘅飲品,韓式罐裝飲品唔係成日有得飲,呢度就有幾款。唔只係相對普通嘅桃味汽水,仲有西瓜汽水同埋蜜瓜汽水,非常特別同得意。
呢一間「味真」主打韓式燒烤,
所以啲前菜小食都好講究,生菜、蘿蔔、蓮藕都有,
醬料方面都好齊備,自己最鍾意嘅就係墨西哥辣椒沙律醬。

而牛肉方面就叫咗「牛肋肉」同埋「調味牛肋肉」兩款。
之外仲叫咗個「墨魚仔」添。

但係好食還好食,記得要留肚飲湯。
呢度嘅「肥牛麵豉湯」超級好飲架。

「泡菜炒飯」賣相非常之靚,食落去都非常美味。

2024-08-20
今日肥豬突登車我黎食韓燒,雖然對我黎講有點遠,不過住附近既朋友就正啦,可以好方便食到,餐廳係第一城站附近商場~ 肥豬話呢間係韓國好出名既過江龍餐廳,睇睇佢餐牌,見到原來好勁,開咗20年已經有超過130間分店。首先上既係配菜份量同種類同埋份量都比得超多!一大盤,好佛心!🥩伊比利豬肩肉 100g @ $65伊比利豬肩肉肉質非常嫩滑,脂肪分佈均勻,食落口感滑順,咬落去有一種豐富嘅油脂香味。可以搭配一啲簡單嘅調味料,例如海鹽 咁樣可以更加突顯佢本身嘅味道。🥓豬頸肉100g @$59.0 挑肉質比較緊實,食落去有嚼勁,但同時又有一啲脂肪,令到口感唔會太乾。🐽帶子(2粒)$65 - 鮮甜美味,同埋都好大粒可配芝士拉絲,超長亦可包菜食,呢到有個配菜叫茖蔥,第一次食,問員工至知原來係韓國直送😂 香港第到食唔到!🐽豬皮100g $41 呢個係最愛, q彈有咬口。肥豬最鍾意食呢個 仲配左3款調味比你配 (有黃豆粉 咖喱 粉同埋 一個甜汁) 泡菜豬肉湯 - 超多配料 食完呢個已經好飽 配飯食一流 西瓜梳打 同甜米露第一次飲,前者較清涼 ,後者比較健康 入面會有米露粒粒,小小甜。好抵食呀 ,而且服務好好!職員

首先上既係配菜
份量同種類同埋份量都比得超多!一大盤,好佛心!

🥩伊比利豬肩肉 100g @ $65

🥓豬頸肉100g @$59.0

🐽帶子(2粒)$65 - 鮮甜美味,同埋都好大粒

可配芝士拉絲,超長

🐽豬皮100g $41

泡菜豬肉湯 - 超多配料 食完呢個已經好飽
配飯食一流

西瓜梳打 同甜米露

好抵食呀 ,而且服務好好!職員仲會幫手燒 ,餐廳依家仲係冇咩人知,唔洗排隊就入得。