2023-06-02
喜聚燒📍 8/F, 10 Prat, Tsim Sha Tsui😋 4.7/5 今日男朋友帶我去尖沙嘴食特色串燒,裏面既串燒有特色,超超超好食🤤值得推介比大家。💜鑊仔鐵板雞(半隻)呢個鑊仔雞雞肉嫩滑,醬汁麻辣惹味,絕對值得一試!而且鐵板上菜,保持熱辣辣🔥💜麻辣四姊妹我好鍾意佢個麻辣醬汁,再叫多左個麻辣小菜,鍾意食辣既朋友仔一定要試!🤤🔸燒珍寶大扇貝🔸燒蟶子皇🔸燒新鮮脆皮白鱔🔸紐西蘭羊架🔸霜降和牛串🔸燒豬頸肉🔸燒雞肉串🔸燒蜜糖雞中翼🔸燒茄子🔸燒玉子🔸燒菠蘿我地叫左幾樣海鮮串燒,店員話呢度d海鮮真係新鮮唔係冰鮮,唔怪得咁好食😋完全無雪藏味,個白鱔真係世界級,一定要試!!!至於其他串燒都係超水準,而且每樣都可以選配唔同既醬料,中西日韓台泰式風味,我最鍾意係個燒菠蘿,加左玉桂粉有點酸酸地口味,好啱我口味❤️❤️呢間串燒店真係值得推介,去開尖沙嘴一定要去試下🔥🥰#hkig #hkfoodie #hkfood #hkgirl #串燒 #尖沙嘴 #尖沙嘴美食 #尖沙嘴餐廳#zoeintst
📍 8/F, 10 Prat, Tsim Sha Tsui
😋 4.7/5
💜鑊仔鐵板雞(半隻)
💜麻辣四姊妹
🔸燒蜜糖雞中翼
🔸燒茄子
🔸燒玉子
🔸燒菠蘿
呢間串燒店真係值得推介,去開尖沙嘴一定要去試下🔥🥰
#串燒 #尖沙嘴 #尖沙嘴美食 #尖沙嘴餐廳
#zoeintst