2025-06-30
千祈唔好幫襯食物水平越嚟越差,侍應的態度服務每況愈下。有個外賣客同個阿叔侍應講 佢等咗成個鐘都冇得攞,個阿叔侍應仲鬧翻個客轉頭話:「唔係我話得就得,係廚房話事,做好就會攞俾你!」 態度令人非常反感,我仲以為自己去咗茶餐廳添。今日幫襯仲離譜, 我們一共三人, 6:40pm 坐低, 馬上叫嘢食, 只係叫咗三道菜之後足足1小時後先至有兩味菜! 其中一位男侍應不斷游說我們吃時令游水魚,叫咗之後終於上菜第一味煎金蠔,其實原來係煎蠔豉,第二味清蒸海魚是吃青衣魚,他聲稱1公斤,但係非常之細條,仲要成$600 一條。最激氣的是我們一共等了1小時30分,還有一味菜丸牛肉未有,催促了了很多次,白飯已攤凍了。我們很氣憤和侍應說埋單取消,侍應才問我們是否不要馬上叫食物水平差,侍應服務態度差,廚房炒等了1小時30分鐘擺明是漏單,不但沒有道歉還跟我們說因為很多單廚房唔夠人手。咁樣嘅態度做生意,只係三碟小菜為何要等1小時30分鐘呢。我們以後不會再幫襯很失望。只係吃了一條魚煎金蠔和一碗白飯就已經$955 ,非常之唔抵。奉勸大家千祈唔好再幫襯。食物水平差,侍應服務態度差,請不要幫襯!冇得試啊有冇搞錯啊?氣憤和侍應說埋單
食物水平越嚟越差,侍應的態度服務每況愈下。
冇得試啊有冇搞錯啊?氣憤和侍應說埋單取消,侍應才問我們是否不要馬上叫廚房炒,等了1小時30分鐘擺明是漏單,不但沒有道歉還跟我們說因為很多單廚房唔夠人手。咁樣嘅態度做生意,只係三碟小菜為何要等1小時30分鐘呢。我們以後不會再幫襯很失望。只係吃了一條魚煎金蠔和一碗白飯就已經$955 ,非常之唔抵。奉勸大家千祈唔好再幫襯。