2020-06-10
喺頌富周圍行搵食,見到北翼2樓有間居酒屋,門面好大,望下個餐牌,午市套餐百零蚊又免加一咁抵,即刻入去!入到去坐低侍應問要唔要口罩袋,非常貼心!午市餐牌同主餐牌各一份,睇啱就tick點餐紙,勁方便!揭開餐牌原來超多餐多款揀,對於選擇困難症嘅我,都要花d時間睇睇。午市時間超多人,但侍應都無催我落單,俾我慢慢考慮,真係要俾個讚👍🏻Order咗個海膽吞拿魚七色丼,跟餐有湯、沙律、蒸蛋同甜品,加多$7有汽水都係$123,抵!作為大胃王嘅我仲追加多個木糠布甸同主餐牌嘅鵝肝多士埋單都唔洗$200,正👍🏻先上前菜甜品,新鮮熱辣,個蒸蛋蓋非常燙手,侍應上菜時已提醒小心熱!七色丼非常豐富,刺身厚切鮮甜,份量充足,性價比高!鵝肝多士又係熱辣辣,鵝肝煎到外脆內軟,加埋烘到脆身嘅多士,口感十足追加嘅木糠布甸可揀原味/oreo味,我揀咗oreo味,以甜品作結,非常幸福的一天!
入到去坐低侍應問要唔要口罩袋,非常貼心!
七色丼非常豐富,刺身厚切鮮甜,份量充足,性價比高!