2018-02-06
去到數碼港咁遠睇戲,梗係食番餐先走,見到成個商場得呢間日本料理人頭擁擁,應該有好野食! 店內已經坐滿9成,幸好仲有一張二人枱。呢個特上刺身拼盤非常吸睛,有十款精選刺身,款款都好靚,680蚊。牡丹蝦好大隻,好鮮甜,帶子刺身超巨型,一粒分六份都得,非常厚肉。油甘魚非常厚切,肥美。三文魚籽用檸檬汁撈過,好脆好甘香,多一份清新感覺。金目鯛有搶眼嘅鮮紅色,肉質新鮮。主角toro 好大舊,充滿粉紅色油花,入口即溶,滿口toro 油脂香,朋友都食到笑逐顏開,非常正!三文魚腩,肥美如圖。要食d 熱野喇,牛油焗帆立貝,68蚊有四大隻,好抵食,好香牛油味,肉質爽甜。牛肉火鍋128蚊,放滿新鮮蔬菜,配帶甜嘅醬油湯底同日本雞蛋,牛肉份量好多,肉味濃,質感嫩滑,點蛋漿食真係無得頂,一d 都無得留低。每人四百幾蚊,可以嘆到咁多款新鮮刺身,水準絕對不能同放題質素相題並論,服務環境亦相當休閒,可以慢慢食慢慢傾計嘅好地方。
油甘魚非常厚切,肥美。
三文魚籽用檸檬汁撈過,好脆好甘香,多一份清新感覺。
金目鯛有搶眼嘅鮮紅色,肉質新鮮。
三文魚腩,肥美如圖。