2023-08-20
我哋大概兩點嘅時候到達,喺出邊等咗十幾分鐘就可以入到去。等緊嘅時候,店員會俾我哋餐牌,讓我哋揀食嘢👍🏻。好多人都推薦呢度嘅沙嗲牛肉麵,我哋今日特登嚟到呢度喺荔枝角嘅工廠大廈,佢位置有啲隱密,要繞幾圈先會搵到🧐🧐。⭐️ 炒蛋火腿、餐肉同埋沙嗲牛麵,再加杯凍奶茶佢嘅沙嗲做得唔錯,非常香口🤤🤤,面上有好多蔥。佢個碗沙嗲牛麵份量好豐富,大概有五至六塊牛肉,牛肉食落去彈牙,唔會太乾,味道醃得好入味😎😎,食落去有啲咬勁。佢用嘅麵係細身嘅,食落去細滑,但都做到好好嘅醬汁附着效果😍😍。我注意到隔離枱都有好多人揀咗沙嗲牛肉飯同埋黑椒汁雙拼扒飯。下次嚟嘅話,除咗沙嗲牛麵,都可以試下其他選擇😚😚。🍄 總括嚟講份量好足夠,每樣食材都用心炮製,沙嗲牛同埋其他配料都切得好大塊,食落去仲可以連湯一齊享用😋😋。📍 好好運快餐店 Very Good Luck Fast Food Shop荔枝角青山道538號半島大廈地下3號舖Shop 3, G/F, Peninsula Tower, 538 Castle Peak Road, Lai Chi Kok
⭐️ 炒蛋火腿、餐肉同埋沙嗲牛麵,再加杯凍奶茶
🍄 總括嚟講
荔枝角青山道538號半島大廈地下3號舖