2022-11-15
寢宮尖沙咀諾士佛臺10號5樓A-C室通常去得諾士佛臺都係同fd Happy Hour飲返兩杯,但今日朋友約我過黎晚餐,佢話知道呢間酒吧既晚餐做得唔錯,所以就過黎試下,估唔到真係有d驚喜wo...入到黎既感覺幾舒服,非常闊落,檯與檯之間有足夠既距離,岩晒約埋三五知己落黎Chill下頭盤,餐湯頭盤係有Parma ham配哈密瓜,煙三文魚仲有沙律菜伴碟,相當唔錯,而餐湯就係黑松露蘑菇湯,離遠已經聞到香濃既黑松露味,好吸引自家製雞翼呢個係單骨雞翼,食落好方便,而且炸得好香脆非常滋味,配合埋秘制醬汁,辣辣地真係食到停唔到口呀德國腸伴盤經典既德國菜估唔到呢到都有,總共有3款香腸,食落腸味濃郁惹味,又唔會覺得太鹹,值得推介瑪格麗特芝士薄餅薄餅係即叫即整既熱辣辣,面層鋪滿左濃濃既芝士有拉絲效果,岩晒我呢個芝士控豬肋骨配燒烤醬呢個真係好大份,有3大件豬肋骨,每一件表面都沾滿左濃濃既燒烤醬,啖啖肉真係好正,而伴碟仲有一排烤菠蘿,食返件可以去除口腔入面嘅 油膩感覺,岩晒
尖沙咀諾士佛臺10號5樓A-C室
頭盤,餐湯