2024-02-07
之前黎食每次必點招牌牛角包🥐,因為裡面嘅餡料超足!今次就試下其他食物,又都好唔錯啊👍🏻煙三文魚班尼迪蛋 +黑松露醬 $88班尼迪蛋狀態非常誘人,吹彈可破嘅蛋黃呼之欲出,蛋香濃郁!煙三文魚肉質緊緻,唔會咬落散收收。最重要係牛角包脆口又有牛油香🥐 Brunch食呢個set真係豐富又好味。兒童餐 牛肉漢堡扒 炸薯角 牛油粟米 + Qoo提子汁 $55Raven呢個兒童餐都好吸引🤩漢堡扒鬆軟又有肉香,用黑椒稍稍調味,唔會好鹹。薯角必然都係小朋友嘅最愛🧡 加埋香甜牛油粟米🌽 歎埋提子汁,食飽飽心情靚曬,夠曬精力再去反斗😆茶飲方面,我叫左杯芝士奶蓋桂花茶 $36。芝士奶蓋夠厚底,芝味香濃;桂花茶茶底香味清新芳香,同芝士味好夾!仔仔飲嘅香滑朱古力鮮奶(涷) $37,奶味同朱古力自然擄獲小孩子的心✨
煙三文魚班尼迪蛋 +黑松露醬 $88