超抵食下午茶Buffet!新發現呢間酒店做既下午茶自助餐性價比超高,上網bk位的話有55折,一於拉大隊去嘆下😆下午茶自助餐時間由3點至5點,種類比K想像中更多,凍盤、熱盤、沙律、烚湯麵、甜品、生果等都一應俱全,連咖啡果汁呢啲都可以任飲,以百零蚊既價錢可以食齊咸甜點,真係又想講多句好抵吖😍凍盤回本位係凍蝦!都幾大隻嫁,所以一去到好多賓客都係衝左去果邊拎野食先😆不過佢地refill既速度都幾快👍都係源源不絕的😆。仲有中華沙律、冷麵同芝麻螺肉,亦都有少許壽司選擇。呢度熱盤主要以小食類為主,話明下午茶嘛😝,三文治都有幾款,好似扒芝士火腿三文治、蟹柳牛角包、吞拿魚法包咁,特別係牛角包,又幾好味喎😆仲有比較少見既湯水餃、辣酒煮東風螺、黑松露忌廉汁燴青蠔(呢款黑松露味道幾香,青蠔又肥美🤗)、杞子豬肉燒賣、春卷、金蒜炸三文魚頭腩、鼓油王炒麵、煎蘿蔔糕、七味粉雞翼(呢個好入味吖,香辣既味道好惹味)等😆。唔夠的話仲可以烚個椰香叻沙湯麵,不過佢呢款就已經限定哂材料,無得自選啦。呢間既下午茶自助餐甜品種類比較多,K最愛係佢地既熱香餅機,整出黎既熱香餅牛油味道超香!加啲牛油同糖漿一齊食真係無得輸😍,仲有細細件既

呢間既下午茶自助餐甜品種類比較多,K最愛係佢地既熱香餅機,整出黎既熱香餅牛油味道超香!加啲牛油同糖漿一齊食真係無得輸😍,仲有細細件既泡芙、布朗尼、雲石蛋糕、椰汁糕、紅豆和果子、芒果布丁、啫喱、草莓慕絲、椰絲蛋糕,仲有比較少見既紅豆酥餅咁,幾滿足吖~另外亦可請師傅幫你整班戟,再係自助吧自己加餡料,好似忌廉、雜果、蜜瓜、朱古力脆片、朱古力針咁,玩埋朱古力噴泉都仲得🤣仲有佢地啲生果,勁多汁勁甜🤣K都食左唔少,嘆埋杯咖啡就夠哂正啦😉

2019-08-14 837 浏览
今日同個好耐冇見既朋友食飯,吾想去d 限時既餐廳,咁食自助餐就最好不過喇,由6點半食到9點半,食足3個鍾呢度星期五晚同平日一樣價,加埋一先400蚊左右仲有可以免費任飲啤酒,橙汁。。。。價錢就真係抵既依家呢度嘅主題係蠔, 除咗正常嘅生蠔, 仲有焗蠔,避風塘蠔, 蠔仔粥我自己係好鍾意食生蠔嘅, 呢度嘅生蠔真係隻隻都好肥美, 好creamy同埋有少少海水味, 我食咗好多隻都好好味凍海鮮方面仲有長腳蟹,凍蝦,青口款款都好新鮮,同埋會不斷refill既, 吾會出現搶食既情況此於刺身三文魚,吞拿魚, 希靈魚, 立魚,係任你攞既, 唔似得出面有啲酒店會每次限住攞3片,呢度就好大方既, 刺身嘅品質就大概元氣嘅級數喇另外可我都好欣賞佢呢度嘅燒牛肉 同埋燒羊髀, 兩款肉都燒得啱啱好另外呢度嘅甜品,好多都做到細細嚿, 啱曬我呢啲 心大心細想試好多嘢嘅人, 馬卡龍做得非常之好味, 唔會好甜原來呢度有dreyer's嘅雪糕任食夜晚八點後仲有即整嘅班戟, 正
呢度星期五晚同平日一樣價,加埋一先400蚊左右
仲有可以免費任飲啤酒,橙汁。。。。價錢就真係抵既
凍海鮮方面仲有長腳蟹,凍蝦,青口
原來呢度有dreyer's嘅雪糕任食
夜晚八點後仲有即整嘅班戟, 正
2019-08-09
2019-08-13 671 浏览
山景閣 - 海鮮自助晚餐自助餐的區域是位於酒店的大堂樓層,一進酒店內就會看到,外牆一大片的落地玻璃,由於酒店位於斜路,在大堂望出外面的感覺也不會和行人路並行,自助餐區域範圍也很大,燈光充足舒適。沙律吧設有沙律吧,有各式各樣的配料和火腿。海鮮類有新鮮的長腳蟹、海蝦和青口,還有大大隻生蠔,海水味濃郁而且有滿滿的忌廉感。刺身方面有厚切三文魚、油甘魚和吞拿魚。熟食類熟食方面有香草燒羊脾、吉列蠔、炸蠔餅、芝士燒蠔;還有多國菜式如意大利芝士焗雞扒、紅酒燴牛尾、咖喱牛肋骨。甜品類蛋糕款有黑森林蛋糕、薄荷朱古力慕絲、朱古力布朗尼、芒果布甸、意大利芝士餅,另外有吸晴的朱古力噴泉、自動化的熱香餅機和即叫即製的班戟,還有任食的dryers杯裝雪糕,有朱古力、芒果和紅豆口味選擇。水果類時令水果,甜度十足的菠蘿、西瓜和哈密瓜。
山景閣 - 海鮮自助晚餐

沙律吧
設有沙律吧,有各式各樣的配料和火腿。

海鮮類
刺身方面有厚切三文魚、油甘魚和吞拿魚。

熟食類

甜品

水果類
時令水果,甜度十足的菠蘿、西瓜和哈密瓜。

2019-08-12 571 浏览
山景閣呢個名其實幾年前都聽過,不過近幾年比較少去食自助餐遺忘左,遇岩有個好耐無見既朋友想食自助餐,一搵尖沙咀自助餐就見到山景閣地點係諾士佛臺直行到尾,相當方便我地好好彩咁被安排坐窗口位冷盤有三文魚,凍蝦,長腳蟹,青口,令我最驚喜既係竟然有生蠔,而且係任食生蠔我通常配檸檬汁,隻隻都好大隻,入口好Creamy好滑,而且餐廳一次過唔會放太多出來,保持新鮮青口肉厚,長腳蟹肉亦算多,三文魚亦無令我地失望好厚熱食都有十幾廿樣,比較推介一定係避風塘炒蠔、芝士焗生蠔、香煎三文魚同麻辣木耳熱食來講,個人認為唔錯,雖然係自助餐,但味道有水準每人仲送一隻蒜茸蒸帶子有廚師即切羊𩣑,仲有即煮蟹粥同蠔仔粥,可惜我太飽,品嚐唔到粥食完咸食要滿足甜品個胃,6-7種糕點比大家揀,仲有細細碗既特色甜品,而且有朱古力噴泉!我要左布甸,香芋廿慕絲,奶凍,日式和菓子同芝士蛋糕甜品來講,我有清哂全部,自助餐要求來講係算好吃既即場整既香蕉朱古力pancake,仲有芒果同柚子選擇令我好高興既係有任食Dreyers!而且係開心果味!食左兩杯感覺翻哂本咁另外有紅豆同朱古力味其實仲有啤酒任飲,果汁就有橙汁,呢個價錢來講係尖沙咀食自助餐算係

地點係諾士佛臺直行到尾,相當方便
我地好好彩咁被安排坐窗口位

青口肉厚,長腳蟹肉亦算多,三文魚亦無令我地失望
好厚

熱食來講,個人認為唔錯,雖然係自助餐,但味道有水準

每人仲送一隻蒜茸蒸帶子

廚師即切羊𩣑,仲有即煮蟹粥同蠔仔粥,可惜我太飽,品嚐唔到粥

甜品來講,我有清哂全部,自助餐要求來講係算好吃既

即場整既香蕉朱古力pancake,仲有芒果同柚子選擇
另外有紅豆同朱古力味

其實仲有啤酒任飲,果汁就有橙汁,呢個價錢來講係尖沙咀食自助餐算係超值!值得推介
2019-08-09
2019-08-11 465 浏览
我揀左嚟山景閣同老朋友聚會, 因為今個月餐廳主打「蠔」, 九折後,價錢都係$368一位, 好抵食。而且地方比寧靜寬敞, 與朋友可自成一角慢慢暢談。 餐廳主題「蠔」嘆海鮮,每位食客均送金蒜粉絲蒸扇貝一客,扇貝鮮甜爽口蠔的選擇亦特別多, 有生蠔、焗蠔、港式煎蠔仲有避風塘風味炒蠔, 總有一款岩你食。 回本推介 1 - 海鮮有熟蝦、生蠔、蟹腳,生蠔夠大隻,朋友話沒有腥味, 蝦好鮮甜, 蟹腳無雪味, 不錯, 但蟹腳供應較少,可能我地坐得遠 。回本推介2  - 忌廉芝士焗蠔不食生的我, 就選擇這款忌廉芝士焗蠔, 加芝士和忌廉做醬汁 ,口感濃滑,食左1打,都已經覺得好飽。回本推介3 - Drayers 雪糕 (紅豆味最正) 其餘基本飲品、甜品、凍盤、熱葷選擇亦不少

而且地方比寧靜寬敞, 與朋友可自成一角慢慢暢談。

回本推介 1 - 海鮮

可能我地坐得遠 。

回本推介2  - 忌廉芝士焗蠔

不食生的我, 就選擇這款忌廉芝士焗蠔,
加芝士和忌廉做醬汁 ,口感濃滑,食左1打,都已經覺得好飽。

回本推介3 - Drayers 雪糕 (紅豆味最正)

其餘基本飲品、甜品、凍盤、熱葷選擇亦不少

2019-08-10 317 浏览
由於亞仔在附近學野,先知道有呢間酒店,其實如果在美麗華商場穿過諾仕佛臺酒吧過去就很快到。大人小孩收費一樣,$168加一,HSBC 卡有85折,折完之後$157。我唸住近近地食一餐,沒有抱任何期望,估唔到竟然有生蠔,仲要唔洗搶,味道算唔錯,喜出望外。另外一個驚喜係有parma ham,雖然薄薄地,但總算有d誠意。另外仲有蝦、生滾粥、麵、pancake、壽司、冷面、雲吞、牛奶公司雪糕杯等等。甜品唔算多,至少有個朱古力噴泉做膽,唔食得都睇得,其他甜品賣相算不錯,以呢個價錢,食物的種類算多,酒店算新,環境企理,交通都算方便啦,話嗮係尖沙嘴區,對食生蠔的人來說簡直是超值🤑🤑🤑。我隔離枱的兩夫妻,個男人食了超過10隻生蠔、20隻蝦、咩都抵返嗮!由於顧客主要是銀髮一族,所以生蠔唔洗搶,反而生滾粥及麵大排長龍,得一個廚師煲粥,踢嗮腳,做到有d火。唯一美中不足的就是沒有果汁之類的飲品供選擇。餐廳waiter算不錯,keep 住有收碟👍🏻💪🏼。會推介比其他人!

唯一美中不足的就是沒有果汁之類的飲品供選擇。
餐廳waiter算不錯,keep 住有收碟👍🏻💪🏼。
會推介比其他人!
2019-08-10 410 浏览
今次第一次食午餐自助餐🙈山景閣距離地鐡站有一段距離,要有腳骨力!環境不錯,唔會太噪👌🏻食物種類唔多,不過質素都唔錯,日本類食物較少本人會推介熱食同甜品!1. 雞翼:係日式雞翼黎,好入味!🤪有少少辣,不過唔食得辣都可以食到3隻🤫2. 椰汁咖哩牛肋骨:椰汁中和左咖哩既辣,好惹味~我仲用咖哩汁黎撈揚洲炒飯3. 緑茶荔枝慕絲:夏日之選🌞我好鐘意食甜品,所以對甜品要求會高啲!而呢個好合我口味🥳整體感覺好清新,唔會過甜🤩如果有更多食物就好,可以試多啲🤣另外讚下服務生!收碟好快,每次攞完野食返黎張枱都好乾淨👍🏻唔洗係咁叫人收碟
環境不錯,唔會太噪👌🏻

食物種類唔多,不過質素都唔錯,日本類食物較少
本人會推介熱食同甜品

如果有更多食物就好,可以試多啲🤣
今日去到尖沙咀仕德福山景酒店食自助晚餐,山景閣位於尖沙咀地鐵站5分鐘步程,所以好方便就腳!而且睇過食評覺得呢度座位闊落,好啱一班人傾計聚會嘅地方!一入酒店的左手邊就是自助餐的入口處,好容易可以搵到!一入到去見到座位分開兩邊,我哋特意選擇距離食物較遠的位置,傾計都方便啲,寧願行多幾步去攞嘢食!每人期間限定會贈送一隻蒜蓉粉絲蒸帶子,帶子鮮甜爽口,加上粉絲蒜蓉,好食!冷盤方面,山景閣有生蠔、長腳蟹、凍蝦、青口,長腳蟹肉質鮮甜多汁,海鮮味濃!生蠔大小適中,肥美!食完冷盤生蠔之後,我哋發現咗忌廉芝士焗蠔,同樣很美味,芝士可以拉絲添架!熱食方面包括辣酒煮東風螺、蠔仔肉碎上湯粉絲、福建炒麵、避風塘風味炒蠔、醬爆豬爽肉配翠玉瓜、意大利拉絲芝士焗豬扒和金菇瑤柱扒時蔬、紅酒會牛尾和咖喱大蝦而擺放喺另一邊嘅海南鮮雞和滷水牛展水準超出色!雞嫩牛爽!甜品方面有雲石芝士餅、芒果布甸、綠茶荔枝慕絲餅、香蕉冰卷、士多啤梨慕絲、鮮蘆薈椰汁糕等等,甜品種類選擇非常多,甜品控記得亦不能錯過!飲品方面有鮮果汁、啤酒和冷熱茶和咖啡可以選擇!而飲品旁邊就是雪糕,呢度嘅雪糕係Dreyers小杯裝雪糕🍦和維記雪米磁!

而擺放喺另一邊嘅海南鮮雞和滷水牛展水準超出色!雞嫩牛爽!

2019-08-06 1897 浏览
尖沙咀嘅自助餐我食過好多次今日同媽咪兩個人嚟咗一間喺諾士佛台上面嘅酒店自助餐係佢朋友介紹俾我哋話好適合同屋企人嚟山景閣好方便一轉入大堂就係 一入去就見到野飲區域 仲有pancake 機同 埋雪糕咁我地坐底之後就去拎野食見到佢生蠔青口大蝦果d 好新鮮 又refill 得好快拎左碟生蠔都好新鮮 蠔肉又大隻 非常高質另外大蝦好大隻 肉又爽之後隔離就係刺身區 好多三文魚 希靈魚果d 都有三文魚魚脂厚 好香 又厚切 好滿足我仲拎左d 自己最鍾意既螺肉 同中華沙律轉彎既時候就係熱盤估唔到係咁高質既第一part 就係蒸蛋 好香蛋香 入面落左d 蠔仔仲好有鮮味我見後面d 小朋友都好鍾意食之後仲有d 炒飯 推介下佢既雞扒同咖哩牛腩好好味好香 個汁有椰香 又辣辣地正大堂既另一邊放左d 炭燒牛扒即煎連媽咪都大讚高質牛味濃又香 煎出黎又香順手係同一檔拎左好稀有既手拆蟹肉粥呢個仲encore 左一次好鮮味阿到甜品!佢地既甜品cheesecake 仔好好食非常夠料又有大大個朱古力噴泉 有晒棉花糖生果任點我自己仲要左個即整士多啤梨pancake 好多肉入面仲有朱古力醬!!!隔離仲有dreyers 任食媽咪要左新味佢
尖沙咀嘅自助餐我食過好多次

佢地既甜品cheesecake 仔好好食
非常夠料

又有大大個朱古力噴泉 有晒棉花糖生果任點
我自己仲要左個即整士多啤梨pancake 好多肉
入面仲有朱古力醬!!!

隔離仲有dreyers 任食
媽咪要左新味佢都好讚!!!

個價錢仲要唔夠真係高質野黎
2019-08-04 2927 浏览
今日去咗尖沙咀食Tea buffet ,喺天文臺道仕德福山景酒店,樓梯一上去就係餐廳嘅門口,3:00先可以入坐,好多人聚集左係大堂等,百幾蚊都算好多嘢食質素都OK。因為太餓嘅關係,一嚟我就食熱盤,有雞翼、炒蘿蔔糕、水餃、三文魚、炒麵、燒賣,每樣我都試咗啲,蘿蔔糕個面脆卜卜、炒麵唔會太腍身味道都幾好。另外仲有得食湯麵同埋粥,粥係皮蛋瘦肉粥可以加花生同埋油炸鬼,粥熱辣辣,少少杰身都唔錯,不過油炸鬼就太淋唔夠脆。湯麵係另外一邊,日式拉麵,餸有豚肉、日式魚蛋同獅子狗,個麵煮得幾好,湯清得來夠味,最好就係即叫即煮。冷盤有沙律、壽司、凍蝦,個蝦好爽我都食咗幾隻。甜品有自製pancake,可以自己落唔同嘅醬汁、生果;另外有果撻、蛋糕、生果同埋朱古力噴泉,哈密瓜沾上朱古力真係可以變成脆脆朱古力,好成功,朱古力醬都好好味。仲有三款杯裝雪糕同雪糕糯米糍。飲品有即磨咖啡、檸檬茶、奶茶、任君選擇。我飲咗一杯泡沫咖啡,個咖啡都好香,同埋飲咗杯檸茶,茶味好濃。

冷盤有沙律、壽司、凍蝦,個蝦好爽我都食咗幾隻。

2019-08-03
下午茶
2019-08-02 303 浏览
朋友book左呢間係尖沙咀既酒店食自助餐, 每位唔洗400蚊, 仲要有生蠔食, 呢個價錢平時應該只係可以食到D日式放題 D 枱放得都好鬆動, 坐得好舒服 行左一個圈, 有冷盤(生蠔, 長腳蟹, 蝦, 青口), 熱盤, 炸物, 甜品, 生果, 即制生滾粥, Dreyer's 雪糕任食, 即制PANCAKE小妹拎左以下食物:生蠔幾大隻, 算creamy, 如果係即開就更好 , 長腳蟹 啖啖肉, 幾新鮮, 東風螺辣多少少仲好 再拎生蠔 當日入座有送粉絲蒸扇貝, 熱騰騰, 應該係岩岩蒸起就上枱 自助餐最好之處就係可以樣樣試下, 滿足自己食平時少食既野, 煎魚煎得唔錯, 炸蟹鉗仲有炸蠔都炸得香口 , 小妹仲自制左冷面 食左幾轉熱野, 再食埋呢個即制蠔仔粥, 呢個粥好足料! 每一啖都可以食到蠔肉同配料, 口感超豐富, 絶對推介 又再拎左個即制香蕉杏仁朱古力PANCAKE, 滿足下個甜品胃, 呢個都十分推介 因為食得太飽, 只食試左少少甜品同雪糕朋友同小妹覺得呢個價錢又坐得舒服又享受到酒店既服務, 真係好值得
朋友book左呢間係尖沙咀既酒店食自助餐

D 枱放得都好鬆動, 坐得好舒服

小妹拎左以下食物:

再拎生蠔

當日入座有送粉絲蒸扇貝, 熱騰騰, 應該係岩岩蒸起就上枱

因為食得太飽, 只食試左少少甜品同雪糕

2019-08-01
2019-07-31 2359 浏览
山景閣📍尖沙咀天文台道13-17號仕德福山景酒店大堂重點: 出色自助餐*******Kay gor. 最中意就係食自助餐啦今次朋友介紹尖沙咀有4百以下自助晚餐當然要食啦,甘抵前菜區👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻有沙律菜海鮮,選擇都幾多有生蠔,蟹腳,青口而且補給次數好密,蝦肉大隻之餘爽滑彈牙生蠔大大隻好正好肥美,新鮮同無晒腥味咬落既蠔肉充滿海水既鮮味,好滿足主菜區👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻熱葷嘅選擇都好多, 平均嘅質素都唔錯喎即煮嘅海鮮,仲可以自選配料做生滾粥蟹肉生滾粥超暖胃甜品區👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻比起其他區更加多元化,pancake蛋糕糕點有得自製pancake另外師傅即整嘅pancake都係必食㗎整體4百有找既價錢有酒店既環境同食到生蠔自助餐,已經好抵了備注👍🏻5粒代表最推介———#kayGorfoodie #foodie #hkblogger #foods #hkfood #hkfoodie #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likeforcomment #likeforlikeback #likeforcomments #instalike #foll
山景閣
📍尖沙咀天文台道13-17號仕德福山景酒店大堂
重點: 出色自助餐
*******
Kay gor. 最中意就係食自助餐
今次朋友介紹尖沙咀有4百以下自助晚餐
當然要食啦,甘抵

前菜區👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
有沙律菜海鮮,選擇都幾多有生蠔,蟹腳,青口
而且補給次數好密,蝦肉大隻之餘爽滑彈牙
生蠔大大隻好正好肥美,新鮮同無晒腥味
咬落既蠔肉充滿海水既鮮味,好滿足

主菜區👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
熱葷嘅選擇都好多, 平均嘅質素都唔錯喎
即煮嘅海鮮,仲可以自選配料做生滾粥
蟹肉生滾粥超暖胃

甜品區👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
比起其他區更加多元化,pancake蛋糕糕點
有得自製pancake
另外師傅即整嘅pancake都係必食㗎

整體4百有找既價錢有酒店既環境同食到生蠔自助餐,已經好抵了

備注👍🏻5粒代表最推介
———

#kayGorfoodie #foodie #hkblogger #foods #hkfood #hkfoodie #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likeforcomment #likeforlikeback #likeforcomments #instalike #followers #followers #photooftheday #amwriting #blogging #newblogpost #instablogger #me #followme #comment💬 #like4me #smile #igers #hkig #hkigfood #山景閣
2019-07-30 360 浏览
每人四隻生蠔,免費贈送的!新鮮好食!正!價錢唔貴!尖沙咀平平哋食自助餐都唔錯!今次我哋食自助午餐,夠晒光猛,景觀開揚~非常休閒舒適!有朱古力噴泉,好多甜品!蛋糕、糕點、啫喱、慕絲⋯選擇都幾多!冷盤嘅蜜瓜火腿!蜜瓜好甜好好食!熱盤都有十幾款,黑松露忌廉汁煮青口、椰汁咖喱牛肋骨肉、七味雞中翼、紅酒會牛尾、花枝餅、螺片扒時蔬、鮑魚章魚雞粒炒飯、椒鹽三文魚頭腩、仲有豬肉水餃!冷盤有壽司、中華沙律、大蝦、螺肉,⋯海南雞!前菜有沙律、吞拿魚酥餅、火腿⋯仲有自製冷麵~面身好爽口喇沙湯麵!湯底夠椰香~小小辣,幾惹味!自製pancake雀巢雪糕、糯米糍任食!自助咖啡或茶,青瓜檸檬水等⋯忌廉餐湯餐包⋯大人細路都啱食啊!總結食物水準唔錯,而且選擇都多!大家都食到好飽好滿足!

每人四隻生蠔,免費贈送的!
新鮮好食!正!
價錢唔貴!尖沙咀平平哋食自助餐都唔錯!

今次我哋食自助午餐,夠晒光猛,景觀開揚~非常休閒舒適!

有朱古力噴泉,好多甜品

蛋糕、糕點、啫喱、慕絲⋯選擇都幾多!

冷盤嘅蜜瓜火腿!蜜瓜好甜好好食!

冷盤有壽司、中華沙律、大蝦、螺肉,⋯海南雞!

前菜有沙律、吞拿魚酥餅、火腿⋯

仲有自製冷麵~面身好爽口

喇沙湯麵!湯底夠椰香~小小辣,幾惹味!

自製pancake

總結食物水準唔錯,而且選擇都多!大家都食到好飽好滿足!
2019-07-29 294 浏览
同事生日, 佢喺facebook見到山景閣自助餐7月係 生蠔做主題, 即刻勁興奮😍😍😍。我偷偷哋book咗呢間餐廳, 畀個驚喜佢😉😉😉用openrice book位真係好方便, 只係簡單撳幾個掣就book到位😊😊😊。雖然成日都去尖沙咀,不過就有少少唔係太熟路。 跟住諾士佛臺方向, 大約行五分鐘就到喇。呢度食品類型唔算好多😆, 但味道唔差😊,同埋三百幾蚊一位晚餐自助餐算ok。凍蝦🦐凍蟹🦀巴馬火腿哈密瓜🍈新鮮生果:西瓜🍉菠蘿🍍( 菠蘿同西瓜都好甜😋😋)任食Dreyer's雪糕, 芒果味、紅豆味、朱古力味🍫。焗蠔,蒜蓉焗蝦🦐🦐|仲有 海鮮生滾粥🦀🦐🦀🦐有朱古力噴泉呀😍😍😍即叫即整pancake🥞🥞🍓🍯整體上以呢個價錢各方面都算ok,款式唔算好多,但係都夠食😊😊😉職員好勤力收碟, 同埋嘢食都補充得快。如果雪糕可以改為haagen-dazs或者movenpick就更加好。 因為始終而家自助餐嘅雪糕大多已經upgrade到去呢個level。有任飲啤酒係自助餐比較少見嘅。 所以拉勻嚟計都算幾好。

凍蝦🦐凍蟹🦀
巴馬火腿哈密瓜🍈
新鮮生果:西瓜🍉菠蘿🍍( 菠蘿同西瓜都好甜😋😋)
任食Dreyer's雪糕, 芒果味、紅豆味、朱古力味🍫。

焗蠔,蒜蓉焗蝦🦐🦐|

仲有 海鮮生滾粥🦀🦐🦀🦐

有朱古力噴泉呀😍😍😍

即叫即整pancake🥞🥞🍓🍯

整體上以呢個價錢各方面都算ok,
款式唔算好多,但係都夠食😊😊😉
職員好勤力收碟, 同埋嘢食都補充得快。
有任飲啤酒係自助餐比較少見嘅。 所以拉勻嚟計都算幾好。
2019-07-26
  • 朱古力噴泉
2019-07-29 229 浏览
自助餐價錢唔貴 旺區之中佢算抵食👍🏻凍盤有生蠔 生蠔夠大夠肥美!三文魚刺身 長腳蟹 青口等等都正常😋😋熱盤都好多選擇 誠意推介翠玉瓜炒豬頸肉 個豬頸肉好爽口😄 仲有黑松露芝士焗雞扒都好好食!有朱古力噴泉 我自己加咗落啲生果度 都幾夾🤣哈密瓜同菠蘿都好甜 士多啤梨就少少酸甜 所以配朱古力醬就岩哂!最令我驚喜嘅係朱古力香蕉杏仁片pancake🤩師傅即叫即做 pancake皮整得剛剛好 唔會太厚又唔會太薄!朱古力同香蕉幾時都係Perfect match🥳🥳
自助餐價錢唔貴 旺區之中佢算抵食👍🏻
凍盤有生蠔 生蠔夠大夠肥美!
三文魚刺身 長腳蟹 青口等等都正常😋😋