2021-06-23
今年生日好開心,因為食到一頓十分滿足的生日飯,真係好好食😋😋😋咁大個女都係第一次食Omakase,除了食物好味,侍應服務又好👍👍前菜有三小碟,三碟都好食,最鍾意食第一碟,有我愛吃的蜆😁每款刺身都好新鮮,第一碟魚本身都好食,唔記得係咩魚,但襯埋海鹽好好食。拖羅超正,無根,好食😋😋馬糞海膽好食,絕對無苦味而且很新鮮😋😋帶子配海膽汁都係好味道,魚湯都好好飲架,仲有我第一次食既醬油蟹,好味😁跟住就食天婦羅,鮑魚同蝦都好正,只是條魚就有啲苦(可能無去左個膽),但都炸得好脆,紅椒都好好味,仲釀左啲肉黎炸😋😋壽司最愛又係拖羅,好有油香,好好食😋😋好開心食到好多不同種類既魚,有不同既口感,味道都好有分別,不過就唔記得叫咩名😅😅之後食海膽飯,裡面仲有少少帶子,呢個海膽飯都係好正😋😋麵豉湯又好足料,手卷都好好味,最欣賞佢塊紫菜,好脆👍最後到甜品,西瓜同蜜瓜好甜,中間件荔枝果凍係餐廳自家整架,好好食,果凍內既荔枝很爽甜😋😋今餐實在太好味了👏👏
前菜有三小碟,三碟都好食,最鍾意食第一碟,有我愛吃的蜆😁
今餐實在太好味了👏👏