2018-11-02
家姐就住在鄰近,所以今晚不煮飯,行來這商場開餐,很近炮台山地鐵站的,只相隔一條街,幾分鐘就到 識吃緊係先看 特價 或 推介 食品啦!人多叫,自然又平又新鮮! 嘩,3款大優惠, 留意左下條款: "三大優惠同時享用", 咁著数 於是就叫了 ~ 清蒸沙巴龍躉班,約有1斤2両 $148, 真係大大條,好足砰! 魚肉夠滑嫩,甘大條魚,真係大酒楼蒸爐先至蒸得到,啱啱好,不會過火喉! 第二項優惠: 脆皮旺金南乳雞,半隻 $68真係意想不到。。。甘好味 塊皮好極脆,炸得非常香口,但又保留了雞的肉汁和滑嫩, 隻雞翼部位脆卜卜, 啱哂我配撘啤酒享用呢!再來主打的9款小菜之1: 杞子濃湯花膠泡勝瓜 $78 花膠,又是我們女性的欣物眼觀越來越坐無虛席,好多都係有閱歷的曾經年青人 肯定是好味,先會攔呢間! 甘我咪都係有智慧的年青人喔 樓底高,而且枱與枱之間有相當距離,空間感十足呢!
第二項優惠: 脆皮旺金南乳雞,半隻 $68