2024-04-13
有得邊唱k邊打邊爐既火鍋店,仲要*通宵營業*宜家夜晚要搵野食真係唔容易,好多食肆都早收而呢間火鍋係*通宵營業*,有後宮唔驚夜晚尖沙咀肚餓搵唔到野食啦仲要有K唱,店鋪位置係地庫位置不起眼係hotel 旁邊,望左一陣先見到,平日黎講都多客見到好多客都同老闆傾計,好多都係老闆熟客 !睇得出回頭客多,可能人多上菜都需時等左一陣,同埋有漏單情況等得耐真係要追!醬料費$20炸蒜、生蒜、蔥、芫荽、辣椒 基本火鍋配料都有!海南椰子文昌雞鍋$288湯底加咗紅棗杞子,感覺很養生。整隻雞上再加埋椰子水倒入鍋,十分足料,滾起咗湯4分鐘就食得啦,食之前記得飲番啖湯鮮甜又開胃!特級封門柳$168餐廳係以不同牛肉部位為主,有騸牯牛,牛頸脊、吊龍、封門柳、五花趾選擇,選擇好多,用料唔會隨隨便便,牛肉好嫩滑好腍!番薯蜆$88蜆淥完加埋椰子湯底,好鮮甜,蜆肉脹卜卜!二人食啱啱好,如果一大班朋友就要叫幾碟先夠食!西洋菜苗$58西洋菜打邊爐真係會成日叫 ,營養價值豐富,屋企都會煲西洋菜豬骨湯,今次就西洋菜加椰子雞湯,十分潤肺!
醬料費$20
炸蒜、生蒜、蔥、芫荽、辣椒 基本火鍋配料都有!
海南椰子文昌雞鍋$288
特級封門柳$168