2020-05-09 848 浏览
雖然呢間樓上店位於酒吧扒房林立嘅蘇豪區,但佢拒絕隨波逐流,主打港式fusion菜。我同朋友叫左兩個午餐,原本想試手撕豬肉炒意粉,可惜當日已售罄,下次黎要食返呢款同食普洱茶香雞翼。.港式卡邦尼炒腸粉:卡邦尼意粉就食得多,配腸粉真係幾新奇,腸粉有輕輕煎過,上面灑上芝士碎、冬菇、煙肉碎、蘑菇同洋蔥,醬汁好creamy,質地較稀,但腸粉本身好索汁,唔會出現掛唔到汁嘅情況,呢個配搭令人喜出望外,不過一個人食會較膩,建議多人分享。.香蒜啤酒蜆肉意粉:餐牌好貼心寫明有芫荽,唔食嘅客人可要求唔落,扁意粉有咬口,食得出酒味蒜香亦好出,蜆肉大大隻,不過間唔中一兩隻有沙,呢個意粉輕輕地都唔錯,但我鍾意重卡邦尼炒腸粉多啲。.蘋果茉莉花茶/洛神花荔枝紅茶:午餐跟一杯指定飲品,蘋果茉莉花茶幾消暑解膩,朋友話洛神花荔枝紅茶較甜。.P.S. 最近見到呢間餐廳畀人爆格,希望大家去懲罰佢,食物質素唔錯㗎!
港式卡邦尼炒腸粉:
香蒜啤酒蜆肉意粉:
蘋果茉莉花茶/洛神花荔枝紅茶:
  • 港式卡邦尼炒腸粉
呢間復仇者餐館告緊急,其實同復仇者其實冇乜關係🤣喺中環近Soho區嗰邊,八五有罷市,避世小天堂🧝🏻‍♀️過嚟支持下黃店💛·佢係要上幾下樓梯嘅,有大大個霓虹燈喺樓梯度好搶眼💕。主打西餐同手工啤~·港式卡邦尼炒腸粉好出色。佢個醬汁係帶蛋黃creamy,煙肉有脆粒同條狀,配埋煎左少少嘅腸粉一齊食fushion得唔錯。😎😎好味道!·原本以為會有一嚿嚿牛油果粒喺珍珠茄牛油果搞醬芝士長通粉道,點知原來撈勻左入啲青醬道。佢食落第一啖會淡但之後個回甘味幾重,同卡邦尼醬成強烈對比,難分高下~😈·手工製黑松露芝士餃子,反而有啲失色,黑松露味唔算太重🤗(利申黑松露超級fans),當普通煎餃食都唔錯·最後最後,要推介佢哋賣相超級正嘅手工啤酒🍻!原本想叫一支扮生命麵包嘅酒結果賣晒,叫咗呢支扮話梅嘅啤酒,連隻紙質都係一樣㗎😱好得意呀哈哈~!估唔到真係有一陣陳皮味。幾夾喎🤗整體來講小店質素出色,好過好多樓上cafe💪🏻唔怪得知夜晚去都full full地💛支持!-港式卡邦尼炒腸粉|$108珍珠茄牛油果芝士長通粉|$108手工製黑松露芝士餃子|$68手工陳皮啤|$68另收加一-復仇者餐館 (中環)中環蘇豪嘉咸街45A號

珍珠茄牛油果芝士長通粉

手工製黑松露芝士餃子

手工陳皮啤

港式卡邦尼炒腸粉|$108
珍珠茄牛油果芝士長通粉|$108
手工製黑松露芝士餃子|$68
手工陳皮啤|$68
另收加一
復仇者餐館 (中環)
中環蘇豪嘉咸街45A號1樓
珍珠茄牛油果芝士長通粉
手工製黑松露芝士餃子
手工陳皮啤
  • 珍珠茄牛油果青醬芝士長通粉
2020-04-23 457 浏览
上星期6去左食呢間餐廳, 個到地方唔大, 得十幾個位左右, 如果想去食既朋友記得BOOK枱!環境唔錯, 聽待應同客講本身伙用貼紙痴上牆, 但因為反光問題, 就特地改為噴上去, 好有心機, 亦都係個打卡位!好啦, 入番正題先, 我地3個人去食, 叫左個二人套餐同埋2個小食(2人套餐, 普洱茶雞翼, 咸蛋醬薯條  ),利申: 第一次寫食評, 唔記得左影相未去之前大約知道有咩小食, 所以就叫左個普洱茶雞翼, 本身好期待, 因為出面都冇咩見過呢個配搭,但係黎到之後發現其實係滷水雞翼, 冇咩茶味,  同埋啲肉有小小硬, 有小小失望, 另外仲叫左個咸蛋醬薯條, 都係正常味道, 不過不失! 而個套餐既頭盤都係沙律同埋南瓜湯, 正正常常, 而個MAIN係有得二選一既, , 而我地有人唔食牛, 所以就揀左茶葉炆豬腩仔,真係十分驚喜,啲肉完全係入口即化, 完全唔會話韌, 而且今次係有淡淡既茶葉味, 好好食!另一個MAIN就揀左卡邦尼腸粉, 眾所周知平時食卡邦尼意粉都好漏下, 食多幾啖已經好飽, 但佢地用腸粉取代意粉都好特別, 估唔到中式腸粉同卡邦尼咁夾, 而且食完成碟都唔會話有好漏既感覺, 值得一讚!最後

利申: 第一次寫食評, 唔記得左影相

最後想講下個飲品, 雖然我地叫左凍飲, 但啲冰好似唔多夠, 可能係為左唔好改變飲品既味道, 但希望可以改善下呢一PART^^
2020-03-14
  • 茶葉炆豬腩仔
2020-04-20 414 浏览
Lunch set $98有6個選擇,加$30揀咗2款小食,包飲品可以再加$10揀特色果茶,而家外賣自取有8折,喺中環來講幾抵👍🏻煎雞扒配涼拌芝麻醬上海麵 - 雞扒煎得嫩滑,層雞皮好香口,香草分量毫不吝嗇❤️芝麻醬烏冬就食得多,第一次配手工上海麵,原來都幾夾喎!沙律菜同車厘茄都係新鮮嘅。牛油蒜蓉炒雜菇 - 牛油蒜蓉味非常香,菇炒到啱啱軟身,加埋香草勁惹味🤩普洱茶香雞翼 - 茶味比較淡,普普通通蜜桃玫瑰普洱 - 普洱茶底冇加糖,飲到有甜甜地嘅蜜桃果肉,玫瑰味唔重,幾好飲

煎雞扒配涼拌芝麻醬上海麵

普洱茶香雞翼 - 茶味比較淡,普普通通
普洱茶香雞翼,牛油蒜蓉炒雜菇

蜜桃玫瑰普洱
外卖自取
煎雞扒配涼拌芝麻醬上海麵
普洱茶香雞翼,牛油蒜蓉炒雜菇
蜜桃玫瑰普洱
2020-04-14 2246 浏览
🍴 港式卡邦尼炒腸粉 連飲品 HK$98面頭有少量配料,芝士、洋蔥、蘑菇、煙肉。 我覺得腸粉算不上超過,感覺係煎過,所以煎得少少脆皮。卡邦尼醬唔算結身,味道比起平時食開嘅淡少少。😂 呢個配搭第一次見,都係第一次食。原本仲怕佢係伏,但竟然係出奇地夾,值得一試嘅。.🥢 香煎香草雞扒涼拌芝麻醬手工上海麵 連飲品 HK$98雞扒好大塊。不過配涼拌芝麻醬,其實都遮蓋咗香草嘅味道。 😚 佢嘅手工上海麵,比起平時食嘅上海麵厚身啲有咬口啲。.🌸 今天陪你再大一歲 特飲+HK$10其實佢係蜜桃玫瑰普洱茶,點咗少甜少冰。玫瑰純粹係加係面頭,所以飲起黎,佢嘅味道唔明顯,不過係幾大杯嘅。.🍽 小食追加 HK$20/份 HK$30/兩份🐥 普洱茶香雞翼雞翼整得幾冧。普洱茶係有淡茶香,不過有少少辣味,辣味出過茶味。🧈 牛油蒜蓉炒雜菇純粹見小食唔算貴,所以點埋。基本上呢個配搭都唔會有咩問題,不過不失。--📌 午市時段 12:00-15:00📌 另收加一服務費

🍴 港式卡邦尼炒腸粉 連飲品 HK$98

🧈 牛油蒜蓉炒雜菇
📌 午市時段 12:00-15:00
📌 另收加一服務費

2020-04-12 400 浏览
雖然最近疫情嚴重,但點都要食飯架嘛😂之前同朋友book左位嚟試呢間黃店!因為我係一個牛油果mania, 所以見到有牛油果嘅menu就會試😆叫左個珍珠茄牛油果青醬芝士長通粉+cocktail 肉樹臨風。啲cocktail 名都改得幾特別😂講返個Main Course 先,牛油果青醬味道真係唔錯😋加埋芝士都唔會太濃味~如果只係得牛油果青醬+芝士,成個通粉會有啲膩,珍珠茄係神來之筆😉 酸酸地嘅蕃茄降低整體油膩感。另外,果杯肉樹臨風cocktail 酒味唔太濃,一入口最多嘅味係肉桂味。下次嚟會想試下佢其他特色野飲!呢間餐廳都會推薦俾同路人!算係食物質素都有水準、好味嘅黃店😊
雖然最近疫情嚴重,但點都要食飯架嘛😂
之前同朋友book左位嚟試呢間黃店!

呢間餐廳都會推薦俾同路人!
算係食物質素都有水準、好味嘅黃店😊
肉樹臨風
2020-03-03 572 浏览
為咗繼續支持黃色經濟圈,繼續努力research一下黃cafe同朋友好好hea下小店為樓上cafe,位置不多,午餐時間後人流較少,位置鬆動!由睇食評開始已經一心要試卡邦尼腸粉,what a fusion!! 朋友就試啤酒蜆肉意粉另加配兩款小食:炒什菇同茶葉雞翼café三點前主要做午市menu,因為店主怕做唔切客人會等太耐..但由於當時無其他客人,我哋有幸試埋黑松露餃子卡邦尼腸粉好好味呀...兩者出奇地夾!!每條腸粉廚師都有煎至金黃,配上煙肉洋蔥蘑菇卡邦尼汁啤酒蜆肉意粉味道亦不錯,意粉al-dente炒什菇味道豐富,偏少少鹹; 黑松露餃子金黃香脆,唯黑松露味道不太突出。總括而言,為咗黃色嘅卡邦尼腸粉,非常值得捧場

另加配兩款小食:炒什菇同茶葉雞翼

卡邦尼腸粉

啤酒蜆肉意粉味道亦不錯,意粉al-dente

總括而言,為咗黃色嘅卡邦尼腸粉,非常值得捧場

2020-03-02
庆祝纪念
生日
卡邦尼腸粉
  • 港式卡邦尼炒腸粉
2020-01-18 609 浏览
中環好少黃店,真係要繼續努力擴大黃色經濟圈 💪樓梯位有哂燈牌,大家記住留意呀,因為樓下就有間藍店,小心唔好去錯呀餐廳啲嘢食好多都係以茶入饌,特別係佢個招牌普洱茶香雞翼以茶葉淹制,食落有淡淡嘅茶香慢慢滲出珍珠茄牛油果青醬芝士長通粉 📍$88青醬口感有啲creamy, 通粉軟硬度都ok, 不過整體食落有啲乾... 如果多返啲醬汁就會更好啦跟餐送一杯洛神花荔枝紅茶茶味幾香, 放一陣之後洛神花味開始揮發,陣陣花香

珍珠茄牛油果青醬芝士長通粉 📍$88

跟餐送一杯洛神花荔枝紅茶
茶味幾香, 放一陣之後洛神花味開始揮發,陣陣花香
普洱茶香雞翼
洛神花荔枝紅茶
2020-01-11 603 浏览
平日午餐時段來到,店鋪較為細間,需要先訂位,每個午餐98蚊,包飲品,加錢可加小食,我地加了普洱雞翼,味道類似茶葉蛋,有加入八角各樣香料,味道不錯。另外叫了主菜包括carbonara炒腸粉,中西合璧,味道就冇乜特別,就係腸粉有香港特色,至於啤酒蜆肉意粉,就較普通,仲有手撕豬肉炒長通粉,香辣惹味,推薦。
2020-01-05 623 浏览
今晚嚟中環搵嘢食,好彩有訂枱,因為侍應話今晚只招待預訂客人,所以大家想食記得訂枱。餐牌選擇唔多,仲要冇我想食嘅牛肉,但每一樣都好有特色,我揀咗慢煮豬腩肉,配一杯蜂蜜檸檬鐵觀音。豬腩肉食落唔油膩,亦都唔會又乾又硬,好軟身,亦都入味,配嘅沙律唔小氣,營養均衡,令人唔會有罪咎感。蜂蜜檸檬鐵觀音,鐵觀音味非常淡,唔係好飲到茶味,有啲失望。朋友嗌左蜆肉炒意粉,佢話好好味,我就聞到非常香, 十分吸引。我哋仲嗌左一碟卡邦尼炒腸粉,非常得意,卡邦尼汁做得濃郁,配港式腸粉好味又新奇。另外要注意呢度有隻狗,如果驚狗可能就要考慮下,如果愛狗,隻狗好得意㗎!以中環來講,我覺得呢間鋪頭食得過,起碼食物有啲質素,個價錢唔係淨係鋪租。

蜂蜜檸檬鐵觀音,鐵觀音味非常淡,唔係好飲到茶味,有啲失望。

2020-01-03
2019-12-17 2564 浏览
中環蘇豪嘉咸街已經不是和朋友們第一次來這裡找餐廳囉最先吃的是日本菜,接著留意到對面的漢堡包店!最後在吃漢堡包時發現這家餐館如果單看店名應該想像不到是吃什麼? 其實這家是吃以茶作為主題的港式fusion菜餐廳在一樓的右手邊,在樓梯的牆壁有大大個"復仇者"的霓虹燈目測只有容納到14人的座位,所以大家還是上網訂位吧!另外要注意的是這裡只收現金餐點方面~選擇不算太多,不過既然是以茶做之主題,當然不能錯過與茶相關的料理吧飲品的名字,如果本身有聽開歌的話~大概會有熟悉的感覺 (笑)我們點了 - 能持續獲得糟蹋亦滿足 ($48) & 才值得勾勾手指發誓 ($48)前前者其實是 蜂蜜檸檬鐵觀音,後者則是 洛神花荔枝紅茶茶不會很澀~入口還頗甘香的。自家制慢煮茶葉炆豬腩仔 配黑醋汁沙律 ($138)黑醋的酸甜和清新的沙律菜~這個作為開胃菜最先上桌。肉質細嫩的豬腩仔,很入味~但調味不是很鹹那種,有微微的茶香還加了薏米,配著較為肥膩的部份吃也不會覺得膩喔港式卡邦尼炒腸粉 ($98) - 平時吃卡邦尼都是配意粉,但原來配腸粉也不錯不過這個的汁比以前吃開的淡味一點,也不是很濃稠招牌普洱茶香雞翼 ($68/6pcs
中環蘇豪嘉咸街已經不是和朋友們第一次來這裡找餐廳囉

餐廳在一樓的右手邊,在樓梯的牆壁有大大個"復仇者"的霓虹燈
前前者其實是 蜂蜜檸檬鐵觀音,後者則是 洛神花荔枝紅茶
茶不會很澀~入口還頗甘香的。
能持續獲得糟蹋亦滿足
才值得勾勾手指發誓
自家制慢煮茶葉炆豬腩仔 配黑醋汁沙律 ($138)
黑醋的酸甜和清新的沙律菜~這個作為開胃菜最先上桌。
肉質細嫩的豬腩仔,很入味~但調味不是很鹹那種,有微微的茶香
還加了薏米,配著較為肥膩的部份吃也不會覺得膩喔
自家制慢煮茶葉炆豬腩仔 配黑醋汁沙律
不過這個的汁比以前吃開的淡味一點,也不是很濃稠
港式卡邦尼炒腸粉
招牌普洱茶香雞翼 ($68/6pcs)
雞翼比想像中的大隻,是以茶葉醃製~所以吃落有淡淡的茶香
一改了我對普洱茶的印象,畢竟在酒樓喝到的普洱茶味道實在濃得難以入口 ...
招牌普洱茶香雞翼 (6pcs)
珍珠茄牛油果青醬芝士長通粉 ($98)
同行的都覺得這個太素了~但我反而喜歡牛油果加上青醬的組合
口感Creamy,不會太膩之餘有種清新的味道。另外長通粉的軟硬度亦適中
珍珠茄牛油果青醬芝士長通粉
自家包芝士黑松露好好味煎餃 ($78/8pcs)
形狀很小巧可愛~外層煎得脆脆的,雖然看起來有點燶就是了
黑松露味頗香,內餡也十分豐富~不過芝士的分佈好像不太平均?!
朋友吃到的都做不到拉絲的效果,倒是我吃的那兩隻~芝士滿滿!
自家包芝士黑松露好好味煎餃 (8pcs)
2019-11-29
$171.6 (晚餐)
珍珠茄牛油果青醬芝士長通粉
自家包芝士黑松露好好味煎餃 (8pcs)
2019-12-08 779 浏览
走進餐廳之前,樓梯旁邊的牆上貼了很多媒體專訪。介紹不同特色菜和設計理念,看下就差不多有心水要點什麼了。雖然店面小小的,但勝在即食即煮,氣氛又溫馨。Homemade Slow-Cooked Pork Belly ♥♥♥♥ 數量限定果然是沒錯,別看它肥肉很厚,蒙著眼咬落去都不一定能猜出是肥膏。的確是不太油膩,不過會感覺到黏黏的。反而是薏米做配菜,口感脆脆的很特別。Spaghetti with Avocado Pesto ♥♥ 平身很愛食牛油果就好奇加了青醬會是什麼味道,可惜除了賣相不錯之外,對我來講有點過於清淡。幸好麵條還是軟硬適中,只差醬料。Carbonara with Hong Kong-Style Rice Rolls ♥♥♥ 一開始有點怕只是gimmick,會強差人意,但實際上只是配搭怪了點,但味道各樣也非常好。醬汁很稀但仍然好好地可以掛在腸粉上,滑漏、帶點咸香,又不會像濃醬一樣膩。Cheese Black Truffle Dumplings (8PCS) ♥♥♥♥ 看起來不像是煎的,也不像是炸的,反而像是焗的,或是最近流行的空氣炸鍋。新鮮熱辣、外脆內軟,味道正還可以拉絲。老老實實
走進餐廳之前,樓梯旁邊的牆上貼了很多媒體專訪。
介紹不同特色菜和設計理念,看下就差不多有心水要點什麼了。
雖然店面小小的,但勝在即食即煮,氣氛又溫馨。
數量限定果然是沒錯,別看它肥肉很厚,
蒙著眼咬落去都不一定能猜出是肥膏。
的確是不太油膩,不過會感覺到黏黏的。
反而是薏米做配菜,口感脆脆的很特別。
Spaghetti with Avocado Pesto
平身很愛食牛油果就好奇加了青醬會是什麼味道,
可惜除了賣相不錯之外,對我來講有點過於清淡。
幸好麵條還是軟硬適中,只差醬料。
一開始有點怕只是gimmick,會強差人意,
但實際上只是配搭怪了點,但味道各樣也非常好。
醬汁很稀但仍然好好地可以掛在腸粉上,
滑漏、帶點咸香,又不會像濃醬一樣膩。
看起來不像是煎的,也不像是炸的,
反而像是焗的,或是最近流行的空氣炸鍋。
新鮮熱辣、外脆內軟,味道正還可以拉絲。
老老實實,8隻一個人食完好像更好。
PU'ER Tea Chicken Wings (6PCS) ♥♥♥
除了特色茶飲外,普洱茶香雞翼亦同樣很期待。
因為普洱茶本身的味道應該很濃,以為入了菜也會一樣,
但原來只有淡淡的香,吃起來味道比較像導鹵水汁。
2019-11-28
2019-12-04 608 浏览
呢間絕對係小店,但食物絕對有質素。食咗個蜆意粉。食得出好用心整,唔係茶餐廳貨色。un度、調味、olive oil既份量都係近乎完美。仲叫咗個咸蛋黃薯條。幾特別。我覺得好夾,同埋咸蛋黃份量適中。可以睇得出菜式設計好有心思。對於大部分中環人嚟講,路途係有少少遙遠。但路係人行出嚟,路遙知馬力,路行到盡頭定見光明!招牌菜仲有卡邦尼腸粉。以我觀察設計菜式既人係有心思有品味既人,雖然我唔太好卡邦尼,又唔太好腸粉,但有機會可能會試吓!價錢嚟講算合理。環境亦好適合傾計。待應好有禮貌、presentable。整體嚟講,值得推薦!
呢間絕對係小店,但食物絕對有質素。

整體嚟講,值得推薦!
2019-12-02
2019-11-06 1077 浏览
Weekday放工又唔想去咁遠食飯,見Openrice有得哩間餐廳就決定懲罰下佢!'餐廳位於蘇豪好多遊客影相嘅嗰條斜路度,都算易搵。唔講唔知,餐廳係由《全民造星》其中一位參賽者兼獨立音樂人Jason打理架!當晚佢都係餐廳,仲好親切咁同我地介紹餐牌上嘅食物!本身一心為咗個Carbonara腸粉先去試哩間餐廳,可惜Jason同我地講因為當日無啦啦好多人去食晏,Carbonara腸粉沽清咁無辦法啦,唯有試其他嘢我哋叫咗自家制慢煮茶葉炆豬腩仔 (跟沙律)、自家包芝士黑松露好好味煎餃 (8隻)仲有牛油果火腿爆蛋吐司可能因為廚房唔係好多人,啲嘢食係一碟一碟上,都幾好,可以慢慢食牛油果火腿爆蛋吐司嚟啦,我同男朋友覺得哩個吐司發揮正常~爆蛋其實係scrambled eggs, 無所謂嘅爆蛋咁震撼...而且吐司可能放耐咗,有啲冧。食完個吐司, 就上咗個自家制慢煮茶葉炆豬腩仔 份量都幾大,有少少茶葉香,仲有薏米伴碟,都幾得意架!豬腩仔 炆得都算冧,大家嚟不妨可以叫嚟試下同場加映沙律, 中規中矩啦!最後上嘅係自家包芝士黑松露好好味煎餃 ,佢個名好長我地認為哩個煎餃係全晚最出色!一放入口,脆卜卜,而且有陣陣松
'
餐廳位於蘇豪好多遊客影相嘅嗰條斜路度,都算易搵。

當晚佢都係餐廳,仲好親切咁同我地介紹餐牌上嘅食物!

咁無辦法啦,唯有試其他嘢

牛油果火腿爆蛋吐司嚟啦,我同男朋友覺得哩個吐司發揮正常~

而且吐司可能放耐咗,有啲冧。
食完個吐司, 就上咗個自家制慢煮茶葉炆豬腩仔

份量都幾大,有少少茶葉香,仲有薏米伴碟,都幾得意架!
豬腩仔 炆得都算冧,大家嚟不妨可以叫嚟試下

同場加映沙律, 中規中矩啦!

最後上嘅係自家包芝士黑松露好好味煎餃 ,佢個名好長

我地認為哩個煎餃係全晚最出色!

一放入口,脆卜卜,而且有陣陣松露香~

中間除咗芝士同黑松露, 仲有啲辣辣地嘅調味料,幾過癮!

整體嚟講,哩間餐廳都可以一試,不過因為係中環,性價比就一般~~
2019-10-25 742 浏览
🐷🐷:今日豬仔我跟左老豆返工!為既就係跟佢食好西!Lunch行好遠由IFC上山去左蘇豪區,為支持良心小店喎!全店只能坐20人,要預早訂位呀!豬仔好蠢,淨係識食同訓,但都知咩係良知!中環連鎖店林立,為左食得開心行遠d支持黃店都值得架!店中有復仇牆比大家寫下時事感想同希望「復仇」字句舒發下,香港人加油💪!講番野食,$88set lunch 連野飲不過不失啦!店中午餐即叫即整,係會等耐少少但夠熱辣辣!好食😋!推薦香蒜啤酒蜆肉意粉同埋我食既呢個卡邦尼炒腸粉~炒腸粉炒得岩岩好,少少脆口,配上煙肉同火腿(我老豆話煙肉同火腿唔岩我🐷食的)同卡邦尼好夠咸味,上面仲有芝士同洋蔥做配菜!特別得黎夠飽又好好食😋好juicy!野飲揀左蘋果茉莉茶,唔甜有蘋果味酸酸甜甜咁,茶味唔算濃,大大杯,唔錯啦!重要既係,聽到既聲音都係同聲同氣!有親切感!食野除左好味,開心都好緊要架!大家如果想支持良心小店但又嫌遠或唔夠時間,可以叫外賣架!網上外賣平台 同網上外賣平台, 到店食既話要注意小店只收現金
🐷🐷: