早幾日懶得出街,打開手機既餐廳app,見到Pizza Hut有外送免運費優惠就同老公叫左外賣😆我哋揀咗個二重自由選同埋優惠價嘅海鮮喇沙寬條麵~二重自由選包左:香濃肉醬意粉(含牛肉)(半份)Melts意式辣肉腸Dip脆批(半份)意式迷你腸(3件)拼香脆薯條 飲品~真係好啱我呢啲鍾意多款式嘅人🤩我同老公都好鍾意食Pizza Hut嘅肉醬意粉🍝肉醬夠多,個汁好夠撈意粉又唔會太稀,酸酸may may好開胃😋Dip脆批嚟到仲係勁脆👍👍邊位有啲燶,中間滿滿芝士同辣肉腸🤤意式迷你腸就普普通通,薯條都焗到腍晒🙈海鮮喇沙闊條麵有啲一pat pat嘅感覺😅亦都冇乜喇沙味,一般般下次可以繼續試吓佢嘅二重/三重自由選或者迷你二重奏,包咗好多款唔同嘢食,啱晒我!😎

我哋揀咗個二重自由選同埋優惠價嘅海鮮喇沙寬條麵~

二重自由選包左:

香濃肉醬意粉(含牛肉)(半份)
Melts意式辣肉腸Dip脆批(半份)
意式迷你腸(3件)拼香脆薯條
飲品~
真係好啱我呢啲鍾意多款式嘅人🤩
我同老公都好鍾意食Pizza Hut嘅肉醬意粉🍝
Dip脆批嚟到仲係勁脆👍👍
邊位有啲燶,中間滿滿芝士同辣肉腸🤤
意式迷你腸就普普通通,薯條都焗到腍晒🙈
海鮮喇沙闊條麵有啲一pat pat嘅感覺😅
亦都冇乜喇沙味,一般般

2024-10-20
外卖送餐
  • 肉醬意粉
2024-05-03 420 浏览
🍽️ 必勝客 (元朗)📍元朗青山公路- 元朗段123號開心廣場2樓201號舖-作為明太子愛好者嘅我呢排發現Pizza Hut竟然出咗日式明太子味嘅Pizza同意粉!套餐每人除開$100有找,一定要去食😋😋💫明太子照燒鮑魚爆脆批 (大批$236)每一件Pizza上面都有一大舊照燒鮑魚,一共有成8件!感覺性價比極高🤩🤩🤩而且好欣賞鮑魚肉質細嫩彈牙,原來做Pizza配料咁夾🤤🤤其他餡料亦都好豐富,除咗鮑魚之外,仲有木魚花、蘑菇、蕃茄、青瓜同埋主角明太子沙律醬😋😋各種食材嘅味道都好夾,最重要嘅係佢哋並冇搶咗明太子嘅風頭😍😍😍要讚嘅就係佢新出嘅嘅爆脆批底,輕盈薄脆,配合埋濃味嘅餡料一齊食真係好夾,完全唔會覺得膩呀👍🏻👍🏻👍🏻💫明太子忌廉海鮮意粉($89)明太子迷必食😍😍明太子份量好多,同忌廉汁撈埋,比例啱啱好🤌🏻🤌🏻每一啖意粉都有香濃嘅明太子忌廉味😚😚😚鹹鹹香香真係好滿足🤩🤩而且海鮮比例都好多,CP值好高呀🫶🏻🫶🏻💫雞翼(原味)8隻($74)有冇人每次食Pizza Hut都一定要食雞翼🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️無論係原味定係辣味,都一樣咁惹味🥰🥰最鍾意佢夠晒入味,咬落有肉汁💦💦必食必食🫶🏻🫶🏻💫必勝
🍽️ 必勝客 (元朗)
📍元朗青山公路- 元朗段123號開心廣場2樓201號舖

💫明太子照燒鮑魚爆脆批 (大批$236)

💫明太子忌廉海鮮意粉($89)

💫雞翼(原味)8隻($74)

💫必勝甜芝芝奶油批 (迷你批)($58)
之前外賣試過一次,已經對佢念念不忘🤭🤭今次堂食再叫!果然更加好食👍🏻👍🏻表面有好多鹹香中帶微甜嘅芝士,配埋鬆軟嘅批底同埋香脆嘅批邊😋😋其實我覺得佢好適合作為一個開胃菜🤣🤣個人最鍾意就係將佢沾滿煉奶,口感味道都有啲似脆豬😍😍😍

🌟 Pizza Hut真係一間由細食到大嘅餐廳,但永遠都食唔厭😋😋睇住佢成日都會推出唔同嘅新款式,keep住都好有新鮮感❤️❤️

🌟今次明太子新口味比我嘅感覺就係CP值真係好高!每一片Pizza塊面都有鮑魚呢樣嘢真係好令人驚喜🤩🤩新出嘅爆脆批底揀其他Pizza都可以免費upgrade,以後又多個批底揀

推薦指數:5/5
抵食指數:4/5

#foodloverin852 #852 #foodie #hkfoodie #hongkong #YuenLong #元朗 #PizzaHutHK
#明太子系列 #明太子照燒鮑魚爆脆批 #明太子忌廉海鮮意粉 #明太子 #爆脆批
@pizzahut.hk
2023-12-19 213 浏览
一到冬天就好想食芝士火鍋啊😍,見Pizza Hut推出「星級芝心鍋」$279,即刻心思思同老公去食🧀食芝士火鍋真係特別有情調,望住火爐中嘅燭光,感覺幾温馨浪漫💞,我兩公婆都鍾意食黑松露,所以加$20升級到「黑松露菌芝心醬」,黑松露同芝士簡直係絕配,熱烘烘嘅芝士醬汁散發著松露香氣,質感濃稠得來,入口軟綿幼滑仲可以拉絲,係芝士控至愛啊😍配料方面,總共有9款之多,包括帆立貝、冰火Cream Cheese、香草烤大啡菇、香脆雞粒、大蝦、西蘭花、車厘茄、法包粒、長通粉,每樣配料都與芝士非常夾,我地仲額外追加煙三文魚(+$30),將d配料放入去轉過圈已經掛滿芝士醬,入口有滿滿嘅芝士,雖然好邪惡,但真係好滿足啊🥰,整個Set嘅份量夠晒兩個人Share食,今餐食到捧住個肚走

2023-08-27 193 浏览
每當想多人開餐時,就會想起Pizza Hut,因為他到處都有分店,也有好多便宜又抵食的套餐。Pizzahut的招牌菜式當然是它的大pizza。選擇好多,可以自選最喜歡的配料。這天我們點了一個意式風情大批,加錢配了芝心批,批邊焗得香脆,夾層是滿滿的芝士。咬下去只吃到濃郁的芝士香味和酥脆的餅皮,還有超級豐富的配料。有菠蘿粒,豬肉粒,和濃濃的千島醬,醬份量大方,吃下去酸酸甜甜,十分開胃,讓人回味無窮。除了pizza外,還有點了一份肉醬意粉和香蒜肉絲意粉,小食點了辣味雞翼和忌廉湯。香蒜肉絲意粉有很香濃的蒜香味,也有很多豬肉粒和三色豆。肉醬意粉調味剛好,好惹味。而忌廉湯也超級濃郁,口感好滑,每一口都是美味,每次都必點。總的來說,無論你是pizza控或意粉愛好者,都能在這裡找到喜歡的美食。

2023-03-19 237 浏览
二人晚餐 Pizza Hut外賣自取 一至四 有優惠🫶🏻好抵食200蚊有找質素都係一如以往 正常👍🏻就平時pizza hut既質素😋😋常食之選 ~自取 可以係屋企慢慢嘆
二人晚餐 Pizza Hut

常食之選 ~

自取 可以係屋企慢慢嘆
外卖自取
2023-01-29 209 浏览
今日食評✍🏻Pizza Hut @開心廣場試食指數⭐⭐⭐店舖衛生⭐⭐⭐侍應態度⭐⭐⭐⭐((每項5⭐️為滿分)) ·Pizza Hut 出新批我哋即刻去試吓二人餐1️⃣紅白湯加酥皮Staff又分唔到紅白紅湯上酥皮2️⃣沙律有驚喜大大碟可惜菜唔太新鮮3️⃣免治牛肉意粉汁多熱、香好滿意4️⃣原味雞翼好香濃嘅bbq味係油但可以接受雞翼啱晒我5️⃣海鮮批(新批)豐富芝士加千島醬海鮮份量就少咗啲6️⃣飲品係coke 同利賓納蜜·用會員積分60換伊文士雞意粉同第一次在黃埔分店食嘅差好遠汁少更本cover唔晒啲意粉雞塊變雞粒瘦雞變肥雞·全單加一373·疫情下的食肆無論大鋪小店我哋都會盡試盡講Follow我哋bw.foodie
Pizza Hut @開心廣場
好香濃嘅bbq味
係油
但可以接受
雞翼啱晒我
5️⃣海鮮批(新批)
豐富芝士加千島醬
瘦雞變肥雞
全單加一373
Follow我哋bw.foodie
2023-01-05 160 浏览
冇諗過下午茶會去食pizzahut !又唔貴喎 芝士肉醬薯蓉現蒜蓉包加杯熱咖啡都只係32蚊,都算抵食!環境舒服,服務態度又好! 唔駛食黎食去果幾間,下午茶都可以試下pizzahut 仲有好多餐揀架!推介
2022-11-27 130 浏览
今日食評✍🏻Pizza Hut @開心廣場試食指數⭐⭐⭐店舖衛生⭐⭐侍應態度⭐⭐⭐((每項5⭐️為滿分)) ·上星期留咗嘢有店促成今個星期又去食多次林生鍾意食🍕就滿足下佢🫣·上次點餐今次試買一送一優惠1️⃣海鮮至尊@$179/普通批+$18芝心千島醬濕濕哋啱我口感🤤喜歡乾爭爭嘅你就未必合你心意2️⃣辣肉@$159/普通批+$18芝心QR code 自助點餐3️⃣士多啤梨🍓雪糕啫喱冰特飲@$494️⃣朱古力🍫 雪糕啫喱冰特飲@$49理想現實的寫照附上圖大家自行定斷味道及賣相都唔值$49(仲未計加1)朱古力雪糕球得半舊冰同啫喱粒size一樣好難食建議沙冰又或者啫喱大粒啲會員積分換領(必須先點堂食,不得單獨換領)5️⃣原味雞翼4隻今個星期有進步皮煎得金黃香脆賣相都幾好正常size可惜嗰policy set得唔好會員都食咗唔少錢才可以換到積分唔可以單獨換領有啲cheap囉買1送1都食咗335唔算抵心中有少少呻搵笨的感覺Pizza算係幾好味加上該店唔多人會再去光顧期待下次的進步·599.Eat疫情下的食肆怕多人辛苦排得嚟又唔好食食外賣食到悶想岀去搵食又驚唔衛生·我哋599•Eat幫到你無論大鋪小店我哋都會盡試盡講
Pizza Hut @開心廣場

4️⃣朱古力🍫 雪糕啫喱冰特飲@$49
理想現實的寫照
附上圖
大家自行定斷
味道及賣相都唔值$49(仲未計加1)
朱古力雪糕球得半舊
冰同啫喱粒size一樣
好難食
建議沙冰又或者啫喱大粒啲

會員積分換領(必須先點堂食,不得單獨換領)
5️⃣原味雞翼4隻

想岀去搵食
又驚唔衛生
我哋599•Eat幫到你
2022-11-22 56 浏览
今日食評✍🏻Pizza Hut @元朗開心廣場試食指數⭐⭐⭐⭐店舖衛生⭐⭐侍應態度⭐⭐⭐⭐((每項5⭐️為滿分)) ·近期做緊堂食pizza買1送1優惠我哋兩個人食唔到咁多所以點二人餐普通批冇切餅我哋食得唔太方便有待改善紅白湯(+$10酥皮)酥皮有芝士係紅湯職員唔太清楚有待改善焗飯夠熱可惜啲雞焗得太硬太鞋有待改善薯蓉賣想靚微燶嘅邊夠香口中間夠香滑芝士批早期試過冇乜特別今次明顯改善了批邊香脆芝士部分焗得啱啱好配唔配煉奶醬都一樣好味飲品(可添飲一杯)積分換4件雞翼煎得求其咗啲好油又細隻係咪免費就係咁嘅出品?有待改善會員做緊8折優優埋單300順帶一提Pizza Hut app唔好用有bug?最後都要人手落單幸好店員helpful 讚👍🏻·599.Eat疫情下的食肆怕多人辛苦排得嚟又唔好食食外賣食到悶想岀去搵食又驚唔衛生·我哋599•Eat幫到你無論大鋪小店我哋都會盡試盡講
Pizza Hut @元朗開心廣場
普通批
冇切餅
我哋食得唔太方便
有待改善

紅白湯(+$10酥皮)
酥皮有芝士係紅湯

今次明顯改善了
批邊香脆
芝士部分焗得啱啱好
配唔配煉奶醬都一樣好味

飲品(可添飲一杯)

積分換4件雞翼
煎得求其咗啲
好油
又細隻
係咪免費就係咁嘅出品?

會員做緊8折優優

想岀去搵食
又驚唔衛生
我哋599•Eat幫到你
2022-02-07 257 浏览
新年特別花形雙色芝心批邊,新正頭花開富貴,圓咕碌的Pizza也要入鄉隨俗,變身花花,實物同個圖真係爭幾多下😂😂😂但味道都係好食嘅。薄餅上面有大蝦,少少蜆肉,車厘茄,同埋各種芝士。
2021-12-05 150 浏览
都有一排冇叫Pizza Hut叫咗個意式風情大批葡汁薯皇飯酥脆雞棒拼薯格♥♥♥♥♥♥♥♥♥總共$279但我用咗𝐲𝐮𝐮積分減$100都幾抵 仲送左幾張$50現金券俾我下次用覺得好抵吓個Pizza一般反而係個雞棒拼薯格有驚喜 好食喎!!

都有一排冇叫Pizza Hut
但我用咗𝐲𝐮𝐮積分減$100
都幾抵 仲送左幾張$50現金券俾我下次用
覺得好抵吓

個Pizza一般
反而係個雞棒拼薯格有驚喜 好食喎!!
2021-10-30 162 浏览
喺呢個其貌不揚嘅商場入面 冇諗過呢間Pizza Hut裝修原來都唔錯 空間寬闊之餘 有淡淡啲自然光喺窗外影射入嚟 都幾舒服😌今日要左一個小食拼盤 包括脆皮腸同原味雞翼 脆皮腸正常發揮(其實都好難唔好食)反而雞翼焗嘅時間未夠 而且大小爭太遠 可以再做好啲💪🏻💪🏻另外要做一個芝士辣肉腸厚批 一上枱做被上面焗到金黃嘅芝士吸引到 果然 堂食最大嘅好處 就係仲可以食到拉絲芝士🧀 批底及批邊焗得好脆 食到最後一塊時 都依然係脆 好感動😂😂如果佢哋嘅店員可以再主動啲 唔需要不斷叫先加水 成個用餐體驗應該會更好💁🏻‍♀️

2021-10-30
午餐
2020-12-29 314 浏览
2020年12月29日 晚餐四色芝味爆爆波配煙肉拿破崙醬汁HKD28.00個人餐-千層肉醬闊麵(牛肉及豬肉) x 1-意式迷你腸(3件)拼脆薯格 x 1-蘑菇忌廉雞湯 x 11HKD 72.00Pizza Hut生日電子優惠券-優惠專賞 x 11HKD -50.00合計HKD 50.00今日做試伏專員🤪🤢Pizza Hut新出既四色芝味爆爆波Pizza🔴🟡⚫🟢食評好壞參半👍🏼👎🏼小牛試刀🔪買份四色爆爆波小食試下🥴🍴四色芝味爆爆波配煙肉拿破崙醬汁😋雖然唔叫好好味,但係都唔係難食呀😁🍝千層肉醬闊麵😘My favourite🍟意式迷你腸拼脆薯格🍄蘑菇忌廉雞湯
2020年12月29日 晚餐

2020-12-29
外卖自取
  • 千層肉醬闊麵
2020-12-05 234 浏览
最近Pizza Hut出咗一個新嘅芝士pizza套餐今日就走去試吓我哋叫咗呢個四色芝士爆爆批二人套餐套餐...有小食有沙律又有飯又有Pizza....又有湯又有嘢飲...就係$335蔬菜湯冇乜特別嚟咗一個蜆肉薯蓉...食落去還可以....只是略嫌蜆肉較為少了不過呢個煙三文魚沙律出奇地大碟...直頭足夠四個人食有呢一個新嘅飯....就係三重芝士焗海鮮飯...味道都唔錯...而且有濃濃嘅芝士味去到主角出場...每一小夠Pizza都有兩個芝士波波球...而且每個芝士波波球都唔同口味...我個人最鍾意黑松露黑色波波...的確有濃郁黑松露芝士味而且每個芝士球嘅芝士都會起司嘅
最近Pizza Hut出咗一個新嘅芝士pizza套餐
今日就走去試吓
蔬菜湯冇乜特別
不過呢個煙三文魚沙律出奇地大碟...直頭足夠四個人食
而且每個芝士球嘅芝士都會起司嘅
平日中午十一點半落堂,附近只有pizza hut 係開11 點,甘就上黎食入座時,得一台客,所以可以坐得好鬆動因為係會員,可以用積分換野食兩個人叫一個set, 加一個迷你沙律同寬條麵,已經好飽湯正常,沙律d 菜有d 唔新鮮似雪左好耐,好硬好乾水,又唔甜平日lunch set 一定要食迷你pizza, 一稷份量細d, 二黎迷你係好食過大版好多,d 料又足d成日覺得迷你d 料既份量同普通批係一樣。。今次叫千島帆立貝, 本身pizza 用千島醬已經贏左一半今次d 帆立貝仲要幾大粒,d 蕃茄又甜,批底又脆,好好食pizzq hut 甘多款面最得我心就係海鮮寬條麵,寬條麵掛哂汁,d 汁個味道岩岩好,只係今次d 料差甘d, 得d 魷魚碎同蝦仔。。最後飲埋pizza hut 最拿手既飲品--熱奶茶如果鐘意飲奶茶但又嫌茶記個d 澀同苦得滯,必試pizza hut 依杯,會有驚喜茶底岩岩好,但口感好滑,隻奶味同茶味係各一半半,所以真係有番個good ending~~美中不足係明顯d 餐館同擺碟有d 跡,依家情況真係要改善下

入座時,得一台客,所以可以坐得好鬆動

因為係會員,可以用積分換野食

兩個人叫一個set, 加一個迷你沙律同寬條麵,已經好飽

成日覺得迷你d 料既份量同普通批係一樣。。

帆立貝迷你批

今次叫千島帆立貝, 本身pizza 用千島醬已經贏左一半

今次d 帆立貝仲要幾大粒,d 蕃茄又甜,批底又脆,好好食

海鮮寬條麵

最後飲埋pizza hut 最拿手既飲品--熱奶茶

美中不足係明顯d 餐館同擺碟有d 跡,依家情況真係要改善下

奶茶
2020-03-26