2013-05-01
一星期黎左三次食晏,完全唔駛等位,咁既價錢同質素,比多o的人發掘,真係遲早爆場食過豬扒,豬柳同可樂餅,豬柳同可樂餅SET 都係50蚊,豬扒都88蚊,另加一椰菜任添配沙律醬汁,幾好呢度個炸皮非常鬆脆,完全唔『杉』口,整得好過丼吉添可樂餅甜左少少,薯蓉味同口感都不足,太CREAMY丼吉我覺得豬柳好食過豬扒呢度就調返轉,豬扒好食過豬柳豬柳係嚡O的,但50蚊有成個SET 加咁既質素都係抵既!豬扒塊扒係似銀座梅林,每塊都係有一個位係肥膏,肉汁都好多食落非常Juicy,淨計豬扒,呢度好食過丼吉 (但呢度未試蠔同蝦)第三次去時,仲話賣晒,先搞到我食左豬柳同可樂餅service 方面就麻麻,o的侍應都係好green,椰菜同茶都唔識自動波幫客人refil第二次去時,唔知係落漏單定排位錯,旁邊檯客遲過我入黎同落單,上菜都快過我,問完佢之後,都要等左成45分鐘我同同事話:睇黎佢想午市新增個綠菜+椰菜任食套餐。。。搵我地試下work 唔work我地飲茶食菜都真係飽飽地。。。呢個套餐真係work店家可以考慮下
完全唔駛等位,咁既價錢同質素,比多o的人發掘,真係遲早爆場
食過豬扒,豬柳同可樂餅,
豬柳同可樂餅SET 都係50蚊,豬扒都88蚊,另加一
椰菜任添配沙律醬汁,幾好
呢度個炸皮非常鬆脆,完全唔『杉』口,整得好過丼吉添
可樂餅甜左少少,薯蓉味同口感都不足,太CREAMY
丼吉我覺得豬柳好食過豬扒
呢度就調返轉,豬扒好食過豬柳
豬柳係嚡O的,但50蚊有成個SET 加咁既質素都係抵既!
豬扒塊扒係似銀座梅林,每塊都係有一個位係肥膏,肉汁都好多
第三次去時,仲話賣晒,先搞到我食左豬柳同可樂餅
第二次去時,唔知係落漏單定排位錯,
我地飲茶食菜都真係飽飽地。。。呢個套餐真係work
店家可以考慮下