前晚同朋友去銅鑼灣shopping,突然想食日本野🇯🇵!於是黎到呢間日本餐廳 ~~之前去過佢地既旺角分店覺得唔錯,今次黎到都冇失望🤩🤩🐮石燒吉列霜降牛小排 $248✨賣相幾靚!店員會送上石燒爐俾我地慢慢燒🔥🔥牛小排帶少少雪花,口感軟綿多汁!外層炸衣脆卜卜,好好食👍🏻👍🏻除左燒汁外,仲有芥末醬、生蒜、鹽可以調味~~我地覺得芥末醬最特別!少少刺激得黎唔會嗆喉,更突顯肉味既香甜🤤🤤套餐仲有溏心蛋🍳、味素飯🍚、麵豉湯🥣,食完都夠哂飽❤️❤️🍱火炙蝶魚裙邊海膽丼 $168✨蝶魚肉質嫩滑,味道鮮甜!炙燒後更加品嘗到油香~~搭配魚籽、海膽,每一啖都食到唔同食材!整體好豐富😋😋🍣三文魚刺身(3件) $48✨晚餐定食有各種追加優惠,我地叫左份刺身試試~~三文魚厚身肥美,質素都唔錯!幾抵食呢👍🏻👍🏻
之前去過佢地既旺角分店覺得唔錯,今次黎到都冇失望🤩🤩

🐮石燒吉列霜降牛小排 $248✨
賣相幾靚!店員會送上石燒爐俾我地慢慢燒🔥🔥
除左燒汁外,仲有芥末醬、生蒜、鹽可以調味~~
套餐仲有溏心蛋🍳、味素飯🍚、麵豉湯🥣,食完都夠哂飽❤️❤️

🍱火炙蝶魚裙邊海膽丼 $168✨
蝶魚肉質嫩滑,味道鮮甜!炙燒後更加品嘗到油香~~
搭配魚籽、海膽,每一啖都食到唔同食材!整體好豐富😋😋

🍣三文魚刺身(3件) $48✨
晚餐定食有各種追加優惠,我地叫左份刺身試試~~
三文魚厚身肥美,質素都唔錯!幾抵食呢👍🏻👍🏻
日本野 (銅鑼灣廣場) (銅鑼灣).好耐無食過日本野,當年我食呢個推介比朋友仲以為我搞gag🤭😂.▪️龍蝦海鮮蕃茄鍋 ▪️.大大隻開邊龍蝦🦞仲要好多膏,蕃茄鍋愈煲愈濃郁,你可以揀跟飯/烏冬作為主食!.▪️蜂蜜牛油栗米▪️.每次黎都要加,$23就有一碟超甜粟米🌽🤭.▪️雞肉大阪燒▪️.不得了可以當一個主食,一大塊有四件,我今日心血來潮好想食大阪燒,食左兩件即刻飽左😂.▪️ 稻庭冷烏冬▪️.呢個冷烏冬平靚正,冷烏冬微彈牙,簡單又好食!.📌 日本野 (銅鑼灣廣場) (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場2期6樓.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
日本野 (銅鑼灣廣場) (銅鑼灣)

▪️龍蝦海鮮蕃茄鍋 ▪️

▪️蜂蜜牛油栗米▪️
每次黎都要加,$23就有一碟超甜粟米🌽🤭

▪️雞肉大阪燒▪️

▪️ 稻庭冷烏冬▪️
呢個冷烏冬平靚正,冷烏冬微彈牙,簡單又好食!
📌 日本野 (銅鑼灣廣場) (銅鑼灣)
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
2022-11-17 50 浏览
今日一班朋友去左銅鑼灣覓食,想食日本野就去左間日本野,唔同類型既日本菜都一應俱全,味道都好好食!石燒吉列霜降牛小排 $258吉列牛係必食之選,吉列炸粉炸得好薄好脆,而且牛小排非常嫩口,輕輕放上熱辣辣石板又脆又嫩口!跟定食+$58有和風炒野菜鍾意食菇食菜必叫,好日系味道! 龍蝦海鮮蕃茄鍋 $258鍋物有得食龍蝦,多膏又多肉,蝦鉗又特別厚肉,再配合蕃茄鍋物等配料都非常唔錯!霜降牛肉壽喜燒 $258超甜湯底勁足料,而且牛肉真係優質有咬口同嫩滑,伴飯一流!海葡萄角切魚生沙律 $118清新既前菜,有爽口海葡萄加上勁多角切魚生,好引人入勝!仲有好多唔同類型既選擇,例如主食鰻魚炒飯、自選丼飯都相當吸引!

石燒吉列霜降牛小排 $258

跟定食+$58有和風炒野菜

鍾意食菇食菜必叫,好日系味道!

龍蝦海鮮蕃茄鍋 $258

霜降牛肉壽喜燒 $258
超甜湯底勁足料,而且牛肉真係優質有咬口同嫩滑,伴飯一流!

海葡萄角切魚生沙律 $118
清新既前菜,有爽口海葡萄加上勁多角切魚生,好引人入勝!

仲有好多唔同類型既選擇,例如主食

鰻魚炒飯、

自選丼飯都相當吸引!
2022-11-16 41 浏览
Shocking food The beef looks nothing like the pic … I know there’s always going to be some sort of differences when it comes down to the actual food but come on now ….. the pic is way thicker and way better quality than I was given…The urchin was 170 something dollar and the portion of it was so small and it tasted like it’s been in the freezer for quite some time… not fresh at allLastly… the egg I don’t know how they mentioned messing up cooking an egg … tasted like medicine for some reason Ove
Shocking food

Overall two people are around 7xx dollars… I mean I don’t mind paying for the food if the food is good. I would consider myself a foodie and love urchins and Japanese food … this gonna be the worst meal I have ever had in HK. Don’t Bother guys
2022-11-16
2022-11-10 72 浏览
同朋友喺銅鑼灣食午餐,佢話想食日本嘢,咁我就帶佢黎食「日本野」🤣🤣 友人話未試過咁貼題。 呢度出lift其實有3間餐廳,餐廳環境非常舒服~🌟特選刺身拼盤定食定食有5款刺身,今次係帶子,中蝦,三文魚,吞那魚,八瓜魚。唔算大大碟,但就非常之新鮮,非常高質,友人話質素完全對得起呢個價錢👍🏻 另外套餐仲有前菜+味噌湯+湯烏冬,味道剛剛好,正常發揮👍🏻🌟海老雲丹丼轉咗個日文名,差啲唔認得佢係啲乜嘢。「海老」我諗個個都知就係「蝦」喇,其實「雲丹」就係「海膽」嘅意思😎 海老有一大小,大果隻蝦頭有膏,蝦肉爽身鮮味。雲丹都好新鮮,好夠味,真係算好好了。整體黎講,同友人都好滿意呢餐,可以encore👍🏻

🌟特選刺身拼盤定食

🌟海老雲丹丼

整體黎講,同友人都好滿意呢餐,可以encore👍🏻
2022-11-07
2022-11-10 32 浏览
之前聽朋友介紹話呢度嘅吉列牛唔錯 所以就一於去試吓 唔知好唔好食呢😚晚餐定食(配湯/沙律、咖啡、茶/可樂一杯)👅石燒霜降吉列牛小排 $248(配日本米飯及溏心蛋)呢個真係超級推薦‼️係近年食過最好食嘅吉列牛 佢嘅牛非常之軟腍 油脂豐富😋牛味都幾突出 牛肉邊嘅吉列部份都幾鬆脆 超級正🤤👅霜降牛肉壽喜燒 $248(配烏冬)呢個都唔錯 牛肉份量幾多🤩食落都唔會好鞋 壽喜燒湯底嘅甜度啱啱好 仲有豆腐 冬菇 娃娃菜嘅配料等等 整體幾好味😛追加小食👅芝士年糕(2件)$28佢嘅年糕唔會好粉 芝士餡嘅足 好邪惡😍👅刺身拼盤 $98呢個拼盤包左三文魚 北寄貝 八爪魚 甜蝦各兩件 質素以呢個價錢嚟講算唔錯😆總括嚟講 呢間餐廳嘅食物質素幾高 尤其係佢嘅吉列牛🥰同埋服務幾好 坐得幾舒服 大家要嚟呢度一試呀😙😋 好味:8.67/10🤑 價錢:7.97/10🤗 服務:8.00/10😝 環境:7.75/10😚 衞生:7.54/10🤩 整體:8.54/10

晚餐定食(配湯/沙律、咖啡、茶/可樂一杯)
👅石燒霜降吉列牛小排 $248(配日本米飯及溏心蛋)

👅霜降牛肉壽喜燒 $248(配烏冬)

追加小食

😝 環境:7.75/10
😚 衞生:7.54/10
🤩 整體:8.54/10
2022-11-07 38 浏览
今日收咗工之後黎呢到食野,一個樓層,有齊三間唔同特色嘅餐廳,分別係Thaiology, Mini Friday同日本野;我就揀左日式。第一個餐,我叫咗個石燒牛,食左個牛小排。餐廳上菜嘅速度非常之快,店員好快就已經準備好個爐同埋肉,而且賣相都不俗。在爐上塗上一層薄油,牛肉在爐上面慢慢燒,我鐘意略生,所以大概燒10秒左右,油脂豐富,牛肉帶筋,配上三款不同調味,分別是蜜糖芥茉醬、蒜蓉、鹽,按自己喜好選擇,我卻偏好鹽。牛味會保留得更完整。之後我就叫咗一個蕃茄龍蝦壽喜燒,龍蝦有半隻,餐廳好貼心,準備埋鐵鉗,這一個壽喜燒裏面還有菜、墨魚🦑,湯底有濃郁蕃茄味,頗為濃味。飲品最後叫咗一杯凍朱古力,套餐價加$12,可以自由選擇甜度同冰量,安排貼心。

2022-11-07
2022-10-28 96 浏览
原本星期五打算食餐好,見到超過100 個like ,決定試吓點了二個飯,一個大板燒,一個小食。㑀到一個點照燒雞排定食。雞排是用氣炸鍋炸的,很乾很硬鰻魚飯定食。正常,沒有大問題,但又不是很好吃芝士年糕。不好吃,沒有味道,沒有芝士味大板燒。超級市場急凍貨。廚房翻熱後加上沙律醬,上碟。茶。沒有茶味,接近熱水。可能熱水更好。價錢接近$500。唯一可取是飯是熱的。性價比很低的一家餐廳感覺上很多食評是假的。好食抵食算不上吧。

點了二個飯,一個大板燒,一個小食。㑀到一個點

照燒雞排定食。雞排是用氣炸鍋炸的,很乾很硬

鰻魚飯定食。正常,沒有大問題,但又不是很好吃

芝士年糕。不好吃,沒有味道,沒有芝士味

大板燒。超級市場急凍貨。廚房翻熱後加上沙律醬,上碟。

茶。沒有茶味,接近熱水。可能熱水更好。

價錢接近$500。唯一可取是飯是熱的。性價比很低的一家餐廳

感覺上很多食評是假的。好食抵食算不上吧。

今晚懶懶地唔想煮飯,🐷👧等埋我收工,近近地又去左銅鑼灣廣場《日本野》食日本野😌。我地兩個懶到唔想諗,是但叫咗兩個定食套餐,套餐會連埋湯/飯同飲品,拿拿淋食完閃人😂,快靚正。定食套餐仲可以加錢追加小食,例如:芝士年糕/和風柚子雞翼/刺身拼盤等等。1️⃣石燒霜降牛小排 $238牛小排嘅份量比想像中多,一邊食一邊燒,香噴噴又熱辣辣,燒完牛小排嘅油香超正,油而不膩,點埋溫泉蛋一齊食一流🤭。2️⃣霜降牛肉壽喜燒 $248壽喜燒個湯底調得唔錯,唔太濃味同唔會得死甜味,仲有大量配菜同豆腐,食極都仲有,滿足滿足😋

1️⃣石燒霜降牛小排 $238

2️⃣霜降牛肉壽喜燒 $248

2022-10-25 39 浏览
今晚想食日本野,所以去咗銅鑼灣廣場間「日本野」!餐廳環境好開揚,好闊落,燈光好光猛,坐得好舒服係用QR code落單嘅~好方便!一定要食「石燒霜降牛小排定食」霜降牛小排真係好靚!油花豐富!連一份3味醬料,鹽、蒜蓉醬、辣生蒜、燒肉醬油配一碗白飯、溏心蛋、飲品、味噌湯霜降牛小排一落石燒板立即滋滋聲!呢個時候就考廚藝喇!煎到一邊金黃色就反!兩邊都煎到金黃色,裏面就少少帶粉紅!入口好嫩滑!非常juicy!個人認為點鹽最好味!追加咗份「刺身拼盤」!有三文魚、北寄貝、八爪魚、甜蝦!刺身色澤好好,入口都好新鮮!其實佢仲有「自選丼飯」可以揀選自己喜歡嘅配料我懶得諗,就叫咗個「蔥呑拿魚蓉三文魚籽丼」嘩!上枱份量真係好多!大份到我哋食唔曬!食完好滿足!
今晚想食日本野,所以去咗銅鑼灣廣場間「日本野」!
餐廳環境好開揚,好闊落,燈光好光猛,坐得好舒服
係用QR code落單嘅~好方便!

一定要食「石燒霜降牛小排定食」
霜降牛小排真係好靚!油花豐富!
連一份3味醬料,鹽、蒜蓉醬、辣生蒜、燒肉醬油
配一碗白飯、溏心蛋、飲品、味噌湯
霜降牛小排一落石燒板立即滋滋聲!

呢個時候就考廚藝喇!煎到一邊金黃色就反!
兩邊都煎到金黃色,裏面就少少帶粉紅!
入口好嫩滑!非常juicy!個人認為點鹽最好味!

追加咗份「刺身拼盤」!有三文魚、北寄貝、八爪魚、甜蝦!
刺身色澤好好,入口都好新鮮!
其實佢仲有「自選丼飯」可以揀選自己喜歡嘅配料

我懶得諗,就叫咗個「蔥呑拿魚蓉三文魚籽丼」
嘩!上枱份量真係好多!大份到我哋食唔曬!
食完好滿足!
  • 石燒霜降牛小排定食
收工係銅鑼灣食飯,個friend 懶神秘咁話帶我去食日本野,問佢咩餐廳又唔講🤨🤨🤨,最後係銅鑼灣廣場二期,上到6樓先知原來間野叫「日本野」💛💛💛門口登記完,侍應就馬上帶位,非常快手!💨枱面全部放置好哂餐具🍴,熱茶🍵🫖,坐低QR code落單,整體安排好順暢🥰🥰🥰我哋今次就叫咗個石燒吉列霜降牛小排定食$248,追加左份三件嘅厚燒鰻魚玉子燒$48,另外叫左份海鮮大阪燒$128石燒吉列霜降牛小排定食$248成個定食一上枱已經好吸引,除左10塊吉列霜降牛小排🐮之外,仲有另外幾個醬(鹽🧂,蒜蓉醬,辣生蒜,燒肉醬油)個人認為唔沾醬嘅牛都已經幾好食🤤🤤 定食仲包括一粒溏心蛋或者溫泉蛋🍳🥚一個白飯🍚一杯飲品🧃同埋一個味增湯🥣 牛小排油脂分明,放上石板上面,發出「滋滋」聲😍😍😍真係好治癒😆😆 一啖咬落去超juicy 🤤🤤🤤🤤 成個定食性價比都高🈴🈴厚燒鰻魚玉子燒$48真係超厚燒‼️‼️‼️口感超正!鰻魚玉子配搭無得輸!超濃蛋味,鰻魚夠嫩滑!可以配合埋個松露芥末醬🍄,味道就會更加豐富🉐海鮮大阪燒$128超大份量⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️大阪燒裏面配料超多🈵🈵🈵🈵🈵充滿椰菜🥗,蝦🦐,蜆,八爪魚🐙等等 🤤成吋厚嘅大阪燒,食完超飽肚

石燒吉列霜降牛小排定食$248

厚燒鰻魚玉子燒$48
厚燒鰻魚玉子燒

海鮮大阪燒$128
超大份量⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️大阪燒裏面配料超多🈵🈵🈵🈵🈵充滿椰菜🥗,蝦🦐,蜆,八爪魚🐙等等 🤤成吋厚嘅大阪燒,食完超飽肚😋😋😋啱晒成班friend去share!
海鮮大阪燒

臨走仲見到,原來出𨋢位有個打卡位超正📸📸想知係咩?自己去book枱食飯跟手發掘啦🥰🥰
厚燒鰻魚玉子燒
  • 石燒吉列霜降牛小排
  • 石燒霜降牛小排定食
2022-10-16 60 浏览
-身邊嘅朋友都開始陸續去日本🇯🇵我就仲默默咁留喺香港🥹好彩香港都有得食 「日本野」 解吓我相思之苦😋「日本野」 主打正宗日式料理🇯🇵定食、丼飯、鍋物等等各式各樣今次去咗食晚餐,梗係要食得豐富啲🤭/▫️石燒霜降牛小排 $238▫️石燒嘅好處係生熟度可以自己控制👍🏻用咗高質肥瘦均勻嘅牛小排🐮肉味燒起上嚟夠晒濃郁旁邊仲配合鹽、秘製蒜蓉、燒肉汁、芥末梗有一款啱大家口味😋/▫️浦燒鰻魚定食 $158▫️鰻魚夠晒肥美厚肉食落去啖啖肉之餘再加上浦燒鰻魚醬汁口應豐富惹味👏🏻/▫️刺身拼盤 (三文魚、北寄貝、八爪魚、甜蝦各兩件) $98▫️套餐小食追加,食日本野點可以冇刺身😋刺身夠晒新鮮,仲一盤有四個款啱晒想乜都食啲嘅你👍🏻/*所有晚餐附送湯/沙律、 咖啡、茶或汽水一杯仲未飛日本嘅你快啲去日本野食吓日本野先啦❤️
身邊嘅朋友都開始陸續去日本🇯🇵
我就仲默默咁留喺香港🥹
好彩香港都有得食 「日本野」 解吓我相思之苦😋
「日本野」 主打正宗日式料理🇯🇵
定食、丼飯、鍋物等等各式各樣
今次去咗食晚餐,梗係要食得豐富啲🤭
▫️石燒霜降牛小排 $238▫️
石燒嘅好處係生熟度可以自己控制👍🏻
用咗高質肥瘦均勻嘅牛小排🐮
肉味燒起上嚟夠晒濃郁
旁邊仲配合鹽、秘製蒜蓉、燒肉汁、芥末
梗有一款啱大家口味😋
▫️浦燒鰻魚定食 $158▫️
鰻魚夠晒肥美厚肉
食落去啖啖肉之餘再加上浦燒鰻魚醬汁
口應豐富惹味👏🏻
套餐小食追加,食日本野點可以冇刺身😋
刺身夠晒新鮮,仲一盤有四個款
啱晒想乜都食啲嘅你👍🏻
*所有晚餐附送湯/沙律、 咖啡、茶或汽水一杯
仲未飛日本嘅你快啲去日本野食吓日本野先啦❤️
2022-10-16 45 浏览
🎏 港島吃貨系列 — 日本野✨💛#90cp黃店篇💛 #90cp銅鑼灣篇 #90cp日本篇➖➖➖➖➖嚟開銅鑼灣,慢慢發現timesquare 同Hysan啲餐廳食嚟食去都係嗰幾味🙈 對上果次食Mini Friday 發現原來銅鑼灣廣場都有唔少選擇😤 今次就嚟咗試呢一間日本嘢!! 見佢旺角都有分店都勁出名,冇理由唔試吓佢咩料㗎🤣美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)✨ 石燒吉列霜降牛小排 $248主打一定係呢一個吉列牛小排😏 俾你一邊燒一邊食絕對夠晒風味!! 一個套餐大概有10片牛,仲有唔同嘅調味醬料俾你揀,包括鹽日本豉油等🤫 跟餐仲有温泉蛋同麵豉湯,係非常完整嘅日本定食套餐🤤 味道方面牛嘅口感都唔錯,牛味就未算太長中規中矩,整體都不過不失,但勝在可以邊食邊打卡🤪🔸 照燒雞扒定食 $138相比之下個人覺得呢個性價比更高!! 套餐,同樣跟咗溫泉蛋同埋麵豉湯,大雞扒,亦都算大算厚,而且佢嘅燒汁配搭味道都幾濃郁幾夾,整體都算係中上🥳🐓 和風柚子雞翼 $68但係最出色依然係柚子雞翼!! 味道居然係同minifrid

🎏 港島吃貨系列 — 日本野✨💛
#90cp黃店篇💛 #90cp銅鑼灣篇 #90cp日本篇

➖➖➖➖➖

美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)

✨ 石燒吉列霜降牛小排 $248

🔸 照燒雞扒定食 $138

🐓 和風柚子雞翼 $68
但係最出色依然係柚子雞翼!! 味道居然係同minifriday嗰一個極似,柚子味道極出極濃郁,而且表皮都煎得算香口,絕對係一定要試😤

💰Total: $499

💡溫馨提示💡
抵唔抵食就真係見仁見智,個人覺得某部份性價比可能真係較低,但係佢勝在食物款式多,而且質素都ok🤔 未試過嘅,我覺得係可以一戰!有興趣嘅記得打電話嚟book定位!!

➖➖➖➖➖
📍 日本野 (銅鑼灣廣場) (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場2期6樓

/ 日本野銅鑼灣性價比高嘅「日本野」餐廳🍴🇯🇵我身為銅鑼灣地頭蟲,當然收工後又要喺尼頭搵晚餐食🤣喺銅鑼灣廣場二期6樓,有一間食日本嘢嘅「日本野」😂聽個名就知佢係日式餐廳,不過價錢嚟講,喺銅鑼灣區佢就真係唔貴,而且餐廳環境闊落座位坐得舒服,無論係同朋友聚會定係普通食個飯,都係一個好選擇👍🏻我同男朋友一人嗌咗一個晚餐set,再加一個小食,2個人食咗$500左右,happy friday👻火炙蝶魚裙邊海膽丼 $168 包餐湯同凍飲我自己係超級鍾意食火炙左口魚裙邊,所以一見到佢有呢個晚餐set揀,我諗都冇諗就order😝佢嘅分量超多,大概10片左口魚裙邊,旁邊仲有海膽同三文魚籽,配埋紫蘇葉食超級香😻石燒霜降牛小排 $248 包沙律、溏心蛋同凍飲估唔到呢個牛小排好有質素,兩邊各燒大概10秒就食得,重牛肉味而且入口嫩滑唔靭,可以配少少牛肉汁同岩鹽食🤭加配小食刺身拼盤 $98三文魚、甜蝦、八爪魚、北寄貝各有兩片,都幾抵食👌🏻📍 日本野 (銅鑼灣廣場) (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場2期6樓
/ 日本野
銅鑼灣性價比高嘅「日本野」餐廳🍴🇯🇵

火炙蝶魚裙邊海膽丼 $168 包餐湯同凍飲

石燒霜降牛小排 $248 包沙律、溏心蛋同凍飲

加配小食刺身拼盤 $98
三文魚、甜蝦、八爪魚、北寄貝各有兩片,都幾抵食👌🏻

📍 日本野 (銅鑼灣廣場) (銅鑼灣)
2022-10-13 95 浏览
同朋友行街出開銅鑼灣。朋友話想去試吓,因為餐廳個名叫日本野,見咁多好評,應該食日本野唔會差得去邊。點知食完返屋企好仔細咁睇下啲食評,一睇已經知係比錢買嘅線稿。我嗌左個套餐丼飯。點知啲飯硬到好似隔夜飯咁,啲魚生一啲都唔似角切,有啲片同有啲碎,係幾粒雞蛋真係切到四四方方,其實我嗌得角切魚生飯,我自己本身已經唔會抱有任何期望,但係估唔到會差到成咁。仲有嗌咗一份豚肉串燒,啲肉鞋到我食咗一件已經對住朋友面有難色 係個柚子雞翼就正常返少少

係個柚子雞翼就正常返少少

角切丼飯