2023-01-27
星期五約埋朋友一共5人 約17:45入場裡面兩個waiter都唔係香港or韓國人 真心好無禮貌我地第一次去咁都有睇下menu傾下要叫咩幾分鐘之後 其中一個waiter好晦氣咁問可以叫得未我話wait a moment plzwaiter:你地得個半鐘時間架咋 佢d態度差到一行5個人一齊o曬嘴 第一次黎點知有時限 有都可以好聲好氣講啦?請問我比錢食野要受你地氣??以下係食評:1.韓式粉絲豬腸(小):應該改名叫韓式豬雜粉絲保煲 粉絲ok 數量平均每人2-3舊 豬腸....得一個人食到2片仔 其他全部肥膏 豬皮 豬耳 豬脆骨(唔知咩部位)2.醬油蟹:膏唔多 無食太多 不予置評3.五花肉紫菜包飯:五花肉 無所追尋 包飯裡面d配菜加埋係五花肉既幾倍 拆開完全唔知五花肉係邊4.泡菜餅:有圖大家睇 燶曬 所有黑色部分係苦架 唔係剛剛好有焦脆個種埋單HKD910 員工咁既態度 加上野食咁既質素 唔會再去
裡面兩個waiter都唔係香港or韓國人 真心好無禮貌
我地第一次去咁都有睇下menu傾下要叫咩
幾分鐘之後 其中一個waiter好晦氣咁問可以叫得未
我話wait a moment plz
waiter:你地得個半鐘時間架咋
請問我比錢食野要受你地氣??
以下係食評:
2.醬油蟹:膏唔多 無食太多 不予置評