2022-04-15
好鐘意食辣野既我,揀左呢間川菜餐廳有可以望到靚靚維港景色😍適合一家大小或者情侶/好友慶祝節日👫係香港好少食到好正宗既酸菜魚,但呢個有驚喜推呀!好多魚仲要唔腥好滑,湯底好好飲,好鐘意加d飯,撈埋一齊食,正😋而且個底仲有青瓜同薯粉,吸晒d湯識食一定食配料🥒個魚好滑好彈牙👍用既係桂花魚🐟敲糖棒棒雞🍭主打菜式之一,基本上九成客人都點🥰,賣相已經非常吸睛,上枱後店員會把糖敲破,流出紅油辣汁,同雞絲撈起辣中帶點麥芽甜味,出色😋紅糖糍粑 甜品是紅糖糍粑,一共有六塊,賣相精緻,表面炸至金黃色,能吃到糯米粒,整體不會太甜,值得一試🤤環境四邊也望到維港景色,食完飯可以在室外飲杯嘢影下相,傾下計都唔錯。食物 :3.5/5打卡 :4/5 環境:4/5服務 :4.5/5
敲糖棒棒雞🍭
紅糖糍粑