2006-04-13
一直都幫襯呢間鋪頭起碼20 次以上.. 次次都係外賣..呢度真係好抵食o架.. 3餸都係$24.. lunch 就送埋豆漿.. 如果等到2:30 就送多2隻雞翼.. 真係開心!!先講餸.. 我試過好多.. eg 酸菜, 生菜, 魚腐, 豬肉, 牛肉, 雞肉, 腩肉, 豬潤, 竹笙, 炸醬等等...最奇怪係我一直都唔太喜歡食炸醬, 試過係其他茶餐廳到食.. 真係食左一啖就唔要喇.. 但係試過呢間之後.. 真係一試難忘.. 好好食呀!! d 肉醬酸酸甜甜.. 開胃.. 唔知點解其他餐廳o既炸醬都好似有陣怪味(可能我多心啦).. 但係呢間真係冇... 仲係好好食!! hee!! 奇怪!其他o既餸都好食.. d 肉都"葉" 得唔係咁咸.. 清清地.. o岩o岩好.. 除左炸醬, 我最喜歡就係竹笙, 魚腐.. 因為吸唒d 湯味.. 佢d 湯底好清甜呀.. 米線都爽.. 唔係林pei pei!!加埋湯裡面o既芽菜呀.. 腐皮呀.. 真係好滿足!! ^^雞翼我就覺得麻辣好食過香草, 可能我唔係太喜歡香料o既味.. 都係麻辣好食d!!可能真係太多人幫襯喇.. 所以有時叫外賣都要等成9個字..
加埋湯裡面o既芽菜呀.. 腐皮呀.. 真係好滿足!! ^^
可能真係太多人幫襯喇.. 所以有時叫外賣都要等成9個字..