2022-07-22
上網見到好多好評,終於夾到時間同朋友一齊嚟試吓「有口福」嘅烤魚入到舖頭已經聞到濃濃嘅烤魚味,感覺真係好似返咗深圳咁😆款式好多選擇,我哋望咗餐牌15分鐘先揀到🤣今次就試吓佢哋嘅「諸葛烤活魚(香辣)」,怕多骨嘅我哋就揀咗鉗魚😆佢哋嘅烤魚係即叫即做,我哋大概等咗15分鐘就有,一上到枱面已經哇一聲,因為實在係太香啦🤩😝好似返左深圳食烤魚咁!最特別係魚上面沾滿左佢哋舖頭獨家嘅醬料,好香!烤魚嘅配菜仲有豆皮、芽菜、芫荽,夾埋一齊食,真係食唔停口😚另外,我哋仲嗌左一份「頂級手切肥牛」($238),牛肉淨係賣相已經90分,脂肪分布平均,而且份量好足,$238來講真係性價比好高😎果然牛肉都冇令我哋失望,非常新鮮,而且脂肪多筋位少,一個字,正!😝😝兩個女仔嘅戰鬥力有限😂,下次叫多幾個朋友可以試埋佢哋嘅雞煲!
入到舖頭已經聞到濃濃嘅烤魚味,感覺真係好似返咗深圳咁😆
款式好多選擇,我哋望咗餐牌15分鐘先揀到🤣
好似返左深圳食烤魚咁!