2024-08-25 1147 浏览
呢間野真係超級伏!!!絕對唔會再食第二次如果唔想睇咁長嘅,呢度係簡略版:環境差+職員態度差+性價比超低+出餐超慢+隱藏嘅加一服務費🙄🙄1. 環境好差啲食完嘅枱完全冇人執,隔離枱食完嘅生蠔殼隔咗差唔多一個鐘都冇人執,加上裏面唔算好涼,會惹蚊蟲2.職員態度好差我哋個爐一直都冇人嚟點(ps 啲野食已經到咗)咁我哋就舉手嗌職員幫手啦,點知店裏面個職員當我哋透明咁,三個人係咁揮手都好似睇唔到咁。我哋心諗佢可能見唔到我哋卦,於是出聲嗌佢喇,點知佢望咗我哋一眼就走咗???最後聽到佢好似講普通話,用普通話講「美女!」佢先抬頭望我哋,勁無奈lor🙄利申自認已經好有禮貌咁用「唔該」,唔通真係要用普通話先至肯serve我哋???仲要個經理對我哋好似愛理不理咁,成日望咗我哋一眼就走,又係間鋪閒逛,真心如果幫下個職員手可能佢都冇咁「忙」3.野食性價比超低啲串燒表面上係$13.8,但其實係一串嘅價錢。咁都算喇,話曬呢度係香港吖嘛,但佢規定要一次過落五串,結果要六十幾蚊先至嗌到。咁到算喇,仲要D野串燒超乾,又好辣好咸兼好少(明明備注咗係少辣,每串得三塊指甲咁大嘅肉片)。 4.出餐速度 好 好 好 慢如上文,我哋三個
呢間野真係超級伏!!!絕對唔會再食第二次

如果唔想睇咁長嘅,呢度係簡略版:

1. 環境好差

2.職員態度好差
我哋個爐一直都冇人嚟點(ps 啲野食已經到咗)

3.野食性價比超低

4.出餐速度 好 好 好 慢
如上文,我哋三個比價錢嚇親,淨係嗌咗兩份串燒(總共十支)同一份炒麵。點知呢度咁少嘢我哋都等咗成九個字,仲要個職員係勁休閒咁慢慢行過嚟,拎住大托盤慢慢咁執幾支畀我哋,我真係服咗😐兩點幾入去食,食完已經差唔多三點

最嬲係咁樣嘅服務竟然仲要收加一??早知我哋行遠少少去前面打邊爐好過💢💢聽講呢間野好似仲係大陸好出名,只可惜佢只係搬咗個菜,但冇搬到個服務態度同價錢👎🏻

真係佔唔到人生第一次寫食評就係因為間嘢太差💩如果唔係最低係一星,我連一星都唔想畀佢👎🏻

2024-08-24 568 浏览
之前途徑見到這間燒烤店,已好想入去吃,今晚約到位好喜歡吃燒烤野朋友,所以今晚入了去吃,入到去,環境不錯,坐下看了一會餐牌叫了招牌經典二人餐  (微辣)  金牌羔肉串  (1份5串)少見,每一件厚肉身,有不同咬口感,濃厚鮮香肉味,好軟霖爽滑,肉面舖滿特別香料味,僻了羊不少本身有的羊羶味,平時怕吃羶的朋友,可以一試烤土豆片  (1份4串)  特色,切到薄片身的土豆,烤過了好脆身軟滑,土豆味更加鮮香,另一番味道烤雞軟骨 (1份4串)  細細粒,一口吃到,好彈牙嫩滑,烤過雞鮮味更加濃香香辣毛豆  微微辣,豆軟滑爽身,一口嘴嚼到,特别鮮菜香味燒生蠔  (半份2個)  大隻,本身蠔有海水鮮味,燒過有另一種濃厚蠔海水鮮香味,彈身脆滑電白乾魷炒米粉  幼滑粉身,切得絲絲乾魷,炒得乾爽,好鮮魷粉香味蜜糖鴨屎香檸檬茶  好有蜜糖鮮檸檬香味,甜度剛剛好

招牌經典二人餐  (微辣)

金牌羔肉串  (1份5串)
招牌經典二人餐 (微辣) -金牌羔肉串 (1份5串)

烤土豆片  (1份4串)

烤土豆片 (1份4串)

烤雞軟骨 (1份4串)

細細粒,一口吃到,好彈牙嫩滑,烤過雞鮮味更加濃香

香辣毛豆

微微辣,豆軟滑爽身,一口嘴嚼到,特别鮮菜香味
香辣毛豆

燒生蠔  (半份2個)

燒生蠔 (半份2個)

電白乾魷炒米粉

幼滑粉身,切得絲絲乾魷,炒得乾爽,好鮮魷粉香味

蜜糖鴨屎香檸檬茶

好有蜜糖鮮檸檬香味,甜度剛剛好
2024-08-12
$186.8 (晚餐)
招牌經典二人餐 (微辣) -金牌羔肉串 (1份5串)
烤土豆片 (1份4串)
香辣毛豆
燒生蠔 (半份2個)
蜜糖鴨屎香檸檬茶
近年唔少內地過江龍餐廳逐漸登港, 留港都可以品嚐到內地人氣美食, 今日就去咗旺角呢間「木屋燒烤」, 雖然未試過內地本店味道, 不能評價味道是否一樣, 但食過香港店後, 又覺得味道唔錯。店內木系裝修擺設為主, 完美配合「木屋燒烤」的餐廳名, 而每張檯都有個小小火爐, 用以為串燒keep住熱度, 慢慢食都唔怕灘凍。食物方面除了散點, 還有數款套餐。今晚我就揀咗個二人餐, 可以品嚐主要必食嘅人氣串燒款式, 落order前自選微辣, 所以唔擔心辣到食唔到。【招牌經典二人餐】HK$351.4套餐包括了一榨鲜酿良大麦皮尔森, 但唔飲酒就轉咗榨鴨屎檸檬茶,新解即整嘅鴨屎檸檬茶, 非常足料, 青檸味濃郁, 澀而不苦, 解辣必飲!烤蠔(2個): 烤蠔肥美, 烤後都冇點縮水, 烤嘅過程加入了蒜蓉同埋剁椒, 香口惹味又提鮮, 一咬爆汁, 大愛!!香辣毛豆: 辣油只沾到毛豆表面, 不影響內裡既豆, 不會過辣。金牌羔羊肉串(5串): 每串分別包含了五款不同部位嘅羊肉, 上檯已散發陣陣羊羶嘅清香, 肉質彈牙唔硬有肉汁, 加咗少少辣椒粉同埋芝麻, 香口惹味。烤雞脆骨(4串): 雞軟骨爽脆美味, 同樣大愛!!烤土豆片
【招牌經典二人餐】HK$351.4
烤雞脆骨(4串): 雞軟骨爽脆美味, 同樣大愛!!

烤土豆片(4串): 土豆片烤得帶少少焦香, 微微爽脆口感有薯仔香。
電白干魷炒米粉: 有穫氣而不過於油膩, 夾集了少少煙韌嘅干魷絲同埋香蔥, 香氣十足!
2024-08-16
2024-08-20 299 浏览
好耐冇去過旺角行街啦行完信和見到對面竟然有好出名嘅木屋燒烤‼️好想試好耐 估唔到香港都開咗😙所以就拉埋朋友一齊入去食!我哋點咗招牌經典配搭二人餐內含以下食品❀香辣毛豆*1份毛豆配啤酒超好享受 醬汁微辣帶酸相當開胃 再加咗大蒜調味 超惹味😋❀ 金牌羔羊肉串*5串餐廳嘅金牌羔羊肉串係榮獲中國燒烤大賽金獎 每日即切即穿 即場現烤 好少燒烤羊肉係能夠保持到有肉汁👍肉味好濃帶點孜然味相當新鮮 ❀ 烤雞脆骨*4 串雞脆骨唔會乾爭爭 烤到金黃色外皮相當之脆口!內裏亦脆卜卜、調味帶辣 ❀烤生蠔*2隻生蠔好大隻‼️肉質飽滿一上菜就聞到生蠔嘅鮮味配埋蒜蓉辣椒味道好惹味❀烤土豆片*4串驚喜土豆片 口感好似食緊薯片😋😋仲有好濃郁嘅薯仔香味 ❀ 电白干鱿炒米粉*1份好有鑊氣嘅米粉😋米粉質感有彈性調味剛剛好不會太鹹亦不會太淡❀ 鲜酿大麦皮尔森*1扎啤酒口感係比較清爽 味道偏甜同埋餐廳為確保大家都可以享受到好飲同有新鮮嘅啤酒 啤酒只會存活七天 如果七天都賣唔晒就會報廢 不過相信都唔會 因為見每台客人都會叫黎配串燒🤭
好耐冇去過旺角行街啦

❀ 鲜酿大麦皮尔森*1扎
啤酒口感係比較清爽 味道偏甜
2K
2024-08-18 263 浏览
今日放咗工同屋企人去旺角買少少野,之後去咗食燒烤,揀咗呢間深圳過江龍燒烤店🍢🔥木屋燒烤係深圳人氣爆登嘅燒烤餐廳,𝟐𝟎𝟎𝟑年係深圳開業,餐廳以平價燒烤、串燒打出名堂,招牌菜品包括烤羔羊肉串、烤生蠔和潑辣豬小串等,必吃串燒配上啤酒🍻好爽啊🤩⋄⋄====—====—====—====—✦ 招牌經典二人餐 ✦組合𝟎𝟒($351.4)❊家常涼菜❊🌱香辣毛豆𝟏份毛豆份量挺多,浸在涼拌汁中酸辣開胃,冰凍又滋味🤤⋄❊特色燒烤🦪烤生蠔𝟐個燒生蠔經乎是每枱必點,選用湛江特供香港大蠔,大隻肥美,鮮美嫩滑,燒得恰度好處,滿滿大海的味道,超級喜歡👅—🐏金牌羔羊肉串𝟓串串燒是每日現切現穿現烤的,金牌羔羊肉串非常厚肉,大大串,是嚐得出的新鮮😛—🐔烤雞脆骨𝟒串烤雞脆骨酥脆可口,脆卜卜,惹味可口😝—🥔烤土豆片𝟒串土豆片薄薄一片,一串3片,撒上孜然粉非常香口,再配上香蔥點綴非常完美😍⋄❊招牌主食❊🦑電白干魷炒米粉米粉柔軟有彈性,調味非常好,而且夠乾身,干魷比平日吃到的硬,但魷魚香口更突出😋⋄❊飲品❊🍺鮮釀大麥皮爾森𝟏札| 🍋蜜蘭鴨屎香檸檬茶𝟏札(𝟐選𝟏)店內解辣神器檸檬茶,真材實料,用上多塊香水檸檬製作而成,零添加、無香

====—====—====—====—
✦ 招牌經典二人餐 ✦
組合𝟎𝟒($351.4)
❊家常涼菜❊
🌱香辣毛豆𝟏份

毛豆份量挺多,浸在涼拌汁中酸辣開胃,冰凍又滋味🤤

❊特色燒烤

🦪烤生蠔𝟐個

🐏金牌羔羊肉串𝟓串

🐔烤雞脆骨𝟒串

烤雞脆骨酥脆可口,脆卜卜,惹味可口😝

🥔烤土豆片𝟒串

❊招牌主食❊
🦑電白干魷炒米粉

❊飲品❊
🍺鮮釀大麥皮爾森𝟏札| 🍋蜜蘭鴨屎香檸檬茶𝟏札(𝟐選𝟏)

店內解辣神器檸檬茶,真材實料,用上多塊香水檸檬製作而成,零添加、無香精,真茶現泡,絕無茶粉,飲落冰涼又解渴👍🏻🧊
====—====—====—====—
📌店名:木屋燒烤 (旺角)’
📍地址:旺角彌敦道593-601號創興廣場地下A號舖
2024-08-13
  • 燒生蠔
  • 炒米粉
  • 羊肉串
2024-08-17 262 浏览
木屋燒烤在深圳就成日食, 最近在旺角都有一間, 放工約友人去幫襯下 同深圳一樣餐牌有前菜、羊肉、雞肉、牛肉、海鮮、蔬菜、飯麵等, 落單時可向店員提出辣度!仲有自家精制木屋啤酒!抵飲又大榨! 而我同友人選擇左招牌經典二人餐, 貪它咩都有😋🌟串燒由廚房燒好再上枱🌟每台跟暖爐為食物保溫1️⃣烤生蚝 (2隻)-超級大隻🦪夠新鮮, 肥美飽滿, 而且火候控制得好, 燒得恰到好處, 保留到生蠔嘅Juicy肉汁2️⃣ 金牌羔羊肉串(5串)-羊肉香氣十足, 不會有羊騷味, 肉很軟, 加上微辣的燒烤粉, 讓人忍不住一串接著一串食3️⃣ 炸土豆片(4串)-土豆片炸至金黄酥脆, 内部柔軟, 好有口感4️⃣ 烤雞脆骨(4串)-鹽燒, 咬落好香口, 超正5️⃣ 烤蛙蛙菜 (1碟)- 娃娃菜的嫩葉在烤制過程中變得脆嫩, 同時保留了其獨特的香氣和風味6️⃣ 香辣毛豆 (1碟) -口感爽脆, 有點麻辣感覺, 配埋啤酒, 好開胃7️⃣ 电白干鱿炒米粉(1碟)-米粉炒得夠晒火喉, 食落唔會太油或太乾, 加上魷魚嘅咸香令成個米粉好惹味8️⃣ 鲜酿大麦皮尔森(1扎)-啤酒夠凍易入口, 無咩苦澀味, 好岩女仔飲✨埋單每人180蚊, 非常抵食, 可以再 enco
🌟串燒由廚房燒好再上枱
🌟每台跟暖爐為食物保溫
4️⃣ 烤雞脆骨(4串)-鹽燒, 咬落好香口, 超正
✨埋單每人180蚊, 非常抵食, 可以再 encore
2024-08-08
2024-08-05 439 浏览
📍 木屋燒烤 - 旺角收工之後,偶然都會想同啲朋友聚下舊~一齊飲番杯🍻最後係內地就有一間好岀名的木屋燒烤過江龍,直踩入香港🇭🇰番內地玩,我都會成日食木屋串燒🍢香港同內地既食物質素同味道👅都好有分別~感覺香港的係辣啲🌶️但內地有室外同室內座位可以揀,香港只有室內,岩唒怕熱又想食辣的我🌶️🌶️🌶️✨ 金牌羔羊肉串羊肉羶香唔烈,而且啖啖肉🐑✨ 烤鸡脆骨香辣鹹甜交集,入口一時軟糯一時爽脆,十分之有趣😁✨燒生蠔肥美飽滿嘅生蠔鋪滿蒜蓉同辣椒~一口咬落去啲生蠔已經爆晒汁~充電蒜蓉味同辣味既生蠔好吸引🦪真係好正😊✨烤士豆片脆到好似食緊薯片一樣🫶🏻有辣味又帶有薯仔香味🥔✨ 白干魷炒米粉好有鑊氣,而且唔會油膩!炒得唔乾唔濕,味道剛好!沾少少辣椒醬🌶️更好食😋✨ 鲜酿良大麦皮尔森食燒烤,當然要飲啤酒🍻成渣黎吧~飲勝🍻乾杯🍺呢一隻啤酒係木屋嘅招牌👊🏻好重小麥味,就算飲多幾杯都唔會飲到有苦澀味,好清新,帶點甜,就算係女仔都好容易入口🍻✨ 香辣毛豆飲啤酒當然要有小食坐鎮~香辣毛豆係必須嘅!每飲一啖啤酒再食幾粒毛豆,不知不覺就已經食晒!

📍 木屋燒烤 - 旺角

收工之後,偶然都會想同啲朋友聚下舊~
一齊飲番杯🍻
香港同內地既食物質素同味道👅都好有分別~

✨ 金牌羔羊肉串
羊肉羶香唔烈,而且啖啖肉🐑

✨ 烤鸡脆骨
香辣鹹甜交集,入口一時軟糯一時爽脆,十分之有趣😁

✨燒生蠔
肥美飽滿嘅生蠔鋪滿蒜蓉同辣椒~
一口咬落去啲生蠔已經爆晒汁~
充電蒜蓉味同辣味既生蠔好吸引🦪
真係好正😊

✨烤士豆片
脆到好似食緊薯片一樣🫶🏻
有辣味又帶有薯仔香味🥔

✨ 白干魷炒米粉
好有鑊氣,而且唔會油膩!
炒得唔乾唔濕,味道剛好!
沾少少辣椒醬🌶️更好食😋

✨ 鲜酿良大麦皮尔森
食燒烤,當然要飲啤酒🍻
成渣黎吧~飲勝🍻乾杯🍺
呢一隻啤酒係木屋嘅招牌👊🏻

✨ 香辣毛豆
飲啤酒當然要有小食坐鎮~
香辣毛豆係必須嘅!
每飲一啖啤酒再食幾粒毛豆,不知不覺就已經食晒!

2024-08-04 367 浏览
🍽️木屋燒烤見到木屋燒烤在香港開左第一間分店,決定平日晚上去食木屋燒烤🍢,等了差不多十五分鐘就到了。串燒款式算多,價格亦算便宜,但是大部份都是五串起叫,兩個人吃不了太多款式🥲而且叫了少少辣都很辣了,吃不了太辣的建議直接走辣🔥五花肉串🐖燒韭菜金針茹雞肉串🐓烤饅頭🍞蒜蓉茄子🍆串燒口味偏重,有些會偏咸,但超重口味的人應該會喜歡💕另外,希望串燒能單串下單,就算少人都能吃更多的款式🥺暖心的是串燒會放在爐子上保溫,確保吃的時候不會冷掉😋21天鮮啤原漿(海鹽味🧊🍻)是咸咸的口味,有點像喝咸檸桔的感覺😂,但是口感順滑,啤酒味不太重🍻,但有小麥的香氣,值得嘗試👍🏻味道 : 🤎🤎🤎🤎🤍環境 : 🤎🤎🤎🤎🤍服務 : 🤎🤎🤎🤎🤍CP值: 🤎🤎🤎🤎🤍🍽️木屋燒烤 (旺角)📍旺角彌敦道593-601號創興廣場地下A號舖

🍽️木屋燒烤

五花肉串🐖
燒韭菜
金針茹
雞肉串🐓
烤饅頭🍞
蒜蓉茄子🍆

21天鮮啤原漿(海鹽味🧊🍻)

味道 : 🤎🤎🤎🤎🤍
環境 : 🤎🤎🤎🤎🤍
服務 : 🤎🤎🤎🤎🤍
CP值: 🤎🤎🤎🤎🤍

🍽️木屋燒烤 (旺角)
📍旺角彌敦道593-601號創興廣場地下A號舖
2024-08-03 576 浏览
開得喺香港嘅過江龍舖頭,應該有出眾之處,呢間完全唔係!首先,夜晚6點零入到去店內,明明入邊有幾張空檯唔俾坐,夾硬要人坐咗門口位,講大話話入邊有人book咗檯,入到去親眼見到d人喺walk in入去,逐個逐個由內坐到最入。再者,串燒set死一份數量,對兩人單嗌好唔友善。最後,明明有三份串燒揀咗微辣,上到嚟全部都係辣,仲喺超級辣⋯所有串燒淨係得個辣字,食唔出原本嘅味道。宜家我我個嘴巴紅晒總結,價格唔係便,除非你鍾意食調味啦,咁嘅味道同質素冇下次啦~Bye bye
2024-07-31 188 浏览
让我爱上了麻辣食物做得超快饮品种类可以多一点但是非常好吃炒饭非常有颗粒感很适合家庭聚会老少咸宜肉串汁水丰富每一口都惊艳到我下次一定叫上亲戚朋友一起来吃希望餐厅能继续保持水平
让我爱上了麻辣
食物做得超快饮品种类可以多一点但是非常好吃炒饭非常有颗粒感
很适合家庭聚会
老少咸宜
肉串汁水丰富每一口都惊艳到我
下次一定叫上亲戚朋友一起来吃希望餐厅能继续保持水平
2024-07-31 234 浏览
臨近入去動漫展前,先去旺角信和中心格一格價,遊覽過後就搵間食店坐低商討一下,一出中心一望,就見到國內知名串燒店#木屋燒烤 。正正位於中心對面,眼見附近都系冰室,頗為單調。所以就同朋友入內一試!經店員介紹後,我地就揀左招牌经典二人餐,話食物品質同水準都比深圳還高。😁鲜酿大麦皮尔森”1扎先上1扎大麥啤酒,入口順滑,口感微甜清爽,麥味甚少,對於女生黎講,更易入口。香辣毛豆”1份佐酒小食,外衣味道酸辣,內裡毛豆綿密,越食越上癮。金牌羔羊肉串*5串枱上小烤爐一直預熱,保持食物出爐後溫度,羊肉串帶有少少騷,始終都系羊肉串嘛,口感外酥肉軟,有唔少肉汁唔乾身,孜然味甚濃。烤鸡脆骨*4串烤得酥脆可口不在話下,脆卜卜,帶點小辣,惹味可口! 烤生蚝*2隻生蠔無異味,海水味不重,肉質飽滿鮮甜甘味,以酸辣提鮮,感覺超爽!烤土豆片“4串土豆片屬薄切,有微妙焦香,味道偏咸,每串都要飲啖啤酒送!电白干鱿炒米粉”1份米粉柔軟有彈性, 調味好,, 夠乾身, 口感有點油膩。

鲜酿大麦皮尔森”1扎
鲜酿大麦皮尔森

香辣毛豆”1份
佐酒小食,外衣味道酸辣,內裡毛豆綿密,越食越上癮。

金牌羔羊肉串*5串
金牌羔羊肉串

烤鸡脆骨*4串
烤得酥脆可口不在話下,脆卜卜,帶點小辣,惹味可口!

烤生蚝*2隻
烤生蚝

烤土豆片“4串
土豆片屬薄切,有微妙焦香,味道偏咸,每串都要飲啖啤酒送!

电白干鱿炒米粉”1份
米粉柔軟有彈性, 調味好,, 夠乾身, 口感有點油膩。
电白干鱿炒米粉
2024-07-22 555 浏览
燒烤喺大陸就會出名,試過喺大陸食木屋燒烤,人非常之多,但係感覺味道就真係非常一般。大陸就是得多啦,今次殺咗入嚟香港,同男朋友一月試吓香港嘅木屋燒烤,居然有意外驚喜!喺香港食得木屋燒烤,其實都有心理預備價錢一定唔平㗎喇。香港嘅食法就係平均十零蚊串,但係指定要一份份咁買一份平均係四至五串左右。其實以燒烤店嘅價錢嚟講就唔算特別太貴。但香港木屋嘅燒烤就比較辣,我哋左右兩台嘅香港食客都食到出晒汗,可能因為啲嘢食都真係唔係話利潤好高,所以啲嘢食會整得比較辣需要你飲多啲嘢男朋友好鍾意食雞皮,而雞皮都相對比較經濟,呢晚就食咗成10份雞皮即係50串😂😂嚟緊成個月真係要戒吓口膽固醇爆錶香港燒出嚟嘅串燒味居然比大陸更加香口好味

香港燒出嚟嘅串燒味居然比大陸更加香口好味
2024-07-21
  • 燒雞皮
2024-07-20 354 浏览
各方面都很失望。服务员之间喜欢交流,想点单都要等半天。上菜居然直接放在菜单上!这是什么操作?!就这还好意思要加一服务费?羊肉串肉质不好,味道一般,价格不高但是性价比很低。放串的那个东西里面的酒精也不给点,不知道是不是因为我点的串不够多,如果没有加热功能的话能不能撤走呢?那么小的桌子,菜单都没地放(桌子有个放菜单的夹层但是很难塞进去,服务员也不帮忙塞或者立菜单),还放这么大个东西占地方!这个东西还是脏的,上面沾了一块很明显的污渍都没人清理,更让人无语的是小菜碟里的污渍!萝卜片沾了另一个小菜的红油!这是因为上一个人吃完根本没有清洗就拿来用了吗?!真是要吐了,没想到这家店各方面都这么差,服务食物环境卫生都不行!
2024-07-12 483 浏览
平時行開都見要排隊,咁啱嗰日九點幾行過,見唔係太多人又唔使排隊,就入咗去試吓。望到個價錢當然唔能夠同內地比較,但叫做試吓。味道超級濃味,多蔥蒜,孜然味。嗌咗幾卷串燒,燒蠔,茄子,鐵板金菇。服務員感覺有啲green,亦都要用普通話先聽得明我哋講咩。
2024-07-04 437 浏览
之前番大陸食得多 試下香港呢間叫左幾款串燒 生蠔 同口燒茄子試下燒茄子咁多樣黎講最岩我口味 串燒 有肥牛串 羊肉串 同埋豬肉 (五花)唔知係咪師傅太重手 有啲咸 唔岩我口味 同埋佢d味支支都一樣醃製味道 好重孜然粉搞到好口渴 叫左杯酒飲 話係招牌酒 正常啤酒同埋個味道好似冇深圳咁好食 之後叫左蒜蓉蒸生蠔 諗住好食 再叫 一隻大一隻細 蒜蓉同辣椒都落得夠 冇咩生蠔味 但蒜味夠 好香最好食係茄子 同土豆 呢2個都好食 落足蒜 唔洗錢咁 不過土豆冇影到相總結:木屋燒烤香港就冇深圳咁抵食下次想食串燒都係番深圳/光顧香港小店都得
之前番大陸食得多 試下香港呢間
叫左幾款串燒 生蠔 同口燒茄子試下

燒茄子咁多樣黎講最岩我口味
串燒 有肥牛串 羊肉串 同埋豬肉 (五花)

搞到好口渴 叫左杯酒飲 話係招牌酒 正常啤酒
同埋個味道好似冇深圳咁好食