2019-11-12
【鐵板燒2人前🏮】HKD2220/2人-鐵板燒店新開將🎉 主打鐵板燒同廚師發板👨🏻🍳👩🏻🍳全部食材都喺日本直送,每日供應時令海鮮保証新鮮呀,想食番日本嘅味道呢間值得試😍👍🏻我哋試咗鐵板燒套餐,有10道菜🍙先嚟個《前菜》同《時令沙律🥗》,酸酸地開胃一流!之後可選《澳洲鮑魚》或《活龍蝦🦞》,鮑魚切成薄片,鮮嫩彈牙。《銀鱈魚🐟》外皮煎至香脆,魚肉好嫩滑🤩《鵝肝🐟》好香口,入口即溶。《A5日本宮崎和牛薄燒🐮》牛味香濃,肉質同脂肪分佈平均,口感較滑。之後就有《炒時令野菜🥬》同《湯》清淡啲👌🏻唔少鐵板燒師傅有講過《和牛炒飯🍚》炒得好食相當有難度,呢個整得不錯👍🏻 飯粒粒粒分明,和牛粒油脂香氣十足~ 最後食埋《甜品🍨》就好滿足啦!-鐵板燒套餐:前菜時令沙律澳洲鮑魚 或 活龍蝦銀鱈魚鵝肝A5日本宮崎和牛薄燒炒時令野菜和牛炒飯湯甜品
【鐵板燒2人前🏮】HKD2220/2人
鐵板燒店新開將🎉 主打鐵板燒同廚師發板👨🏻🍳👩🏻🍳