2023-12-01 152 浏览
本身極尚大喜屋的日式放題已經很豐富😋這陣子更加設期間限定任食榴槤,除了有任吃烤金枕頭,還有好多款榴槤甜點🫶🏻 CP值好高!榴槤控梗係超開心啦。觀塘這間裝潢瑰麗,空間感足,食得更開心。🔶 榴槤料理&甜點烤金枕頭✨榴槤控必吃啦!原粒金枕頭榴槤果肉烤過後榴槤味更香濃,甜度更提升,入口幼滑軟綿。甜點方面💗有榴槤大福丶榴槤芝士撻丶榴槤布丁,我就很喜歡榴槤芝士撻~夠濃郁又軟滑。自助區還有任添的榴槤蓉,可以但吃也可以加在軟雪糕上面🍦榴槤味沒有烤金枕頭那麼濃,但入口好綿密。另外還有榴槤雪條丶榴槤糯米糍丶榴槤炸彈丶榴槤咖啡,榴槤控一定很滿足啦。🔶刺身丶串燒丶壽司丶一品料理丶炸物選擇超豐富!自助區必取的有麻辣小龍蝦,入味又香口,還有老火湯也很不錯。梅酒清酒生啤各式飲品都是任飲。其餘大部份QRCode落單,上菜極速,可以毫無間斷地吃吃吃😁乳鴿王燒得好靚,皮脆肉嫩熱辣辣。花雕鮑魚👉🏻彈牙入味Encore之選。還有金蒜炭燒廣島蠔🦪蠔肉飽滿,惹味十足。還有每次都要點的燒牛舌丶燒羊鞍丶蒲燒鰻魚和燒菠蘿🫢蒲燒鰻魚肥美啖啖肉,燒羊鞍燒得夠靚,滿有羊香💗燒菠蘿多汁解膩。每次都會留肚吃雪糕雪條,不過今次真的飽到極致,最後至

🔶 榴槤料理&甜點

🔶刺身丶串燒丶壽司丶一品料理丶炸物

每次都會留肚吃雪糕雪條,不過今次真的飽到極致,最後至愛Häagen-Dazs只能吃了一杯🤣 埋單計埋+1每人不用$300,晚市食足兩個鐘。超抵。

2023-11-30 120 浏览
同朋友仔間唔時一聚就想食放題😍知道e間放題做緊任食烤榴槤 同各式既榴槤野食即刻同榴槤迷friend子一齊去食🤤🤤正正放題 (2小時)✐自助區 有海鮮同開胃小食當中包括左豬手同小龍蝦😍野味超好食仲有泰式鳳爪🤤酸酸甜甜好開胃✐榴槤😍😍😍E間放題現在做緊榴槤既期間限定有烤金枕頭同榴連蓉😍😍😍任食榴槤蓉超有驚喜 真係勁甜勁濃味 仲要啖啖榴槤肉🤤自助任拎 超濃味超正👍🏻👍🏻👍🏻必食✐熟食熟食有勁多款式🤤當中比目魚同乳鴿真係勁出色乳鴿香脆好野味🤤烤得好正而且仲有牛 羊 湯類熟食✐刺身刺身整體都鮮甜 好食🤤encore左2轉 次次都會上齊 仲要勁快手出當中最鐘意甜蝦 勁甜😍同三文魚 油甘魚 勁肥美🤤✐甜品方面有任食Haagen Dazs🤤超正
同朋友仔間唔時一聚就想食放題😍
知道e間放題做緊任食烤榴槤 同各式既榴槤野食
即刻同榴槤迷friend子一齊去食🤤🤤正正

放題 (2小時)
✐自助區 有海鮮同開胃小食

同三文魚 油甘魚 勁肥美🤤

甜品方面有任食Haagen Dazs🤤超正

2023-11-15
2023-11-30 561 浏览
今日即興差不多5P才決定食致電立即都有位。5:30p準時到,點了花之戀,三文魚刺身,帶子,北寄背等。第一碟先上花之戀😨,又細又瘦,完全看到已經無胃口。再上三文魚刺身好瘦,帶子還要將一粒切成三塊,可能擔心客人無牙力咬。之後再上的熟食,花膠,炸鮮奶,炸芋頭波波,全部是微暖。我立即要求要揾經理反應。食物質素好不好是個人喜歡,但食物不可能係用微温送出來給客人吃。燒榴蓮,食材質素麻麻,燒出來不夠熱和香。全晚最好食是榴蓮蓉整體評語1其實食到30分鐘,已完全知道餐廳食材質素差及中伏。2放題先把食物製作好正常,再保温備上客人是正常,但熱食係微温送出。3 職員送出食物,放上桌就算,全晚得一個肥職員會說多謝。4收碟夠快,我夾住食物食的原碟,未食完就收去。我和朋友都各自之前食過附近差不多名字的店,今次貪新鮮試這間,點知真是食得好失望,囇錢,真是永無下次。可能餐廳會覺得我這是其他店用來攻擊對手的貼文,但如果你們不再改善食材質素,食物温度,相信回頭率一定會
第一碟先上花之戀😨,又細又瘦,完全看到已經無胃口。
燒榴蓮,食材質素麻麻,燒出來不夠熱和香。
全晚最好食是榴蓮蓉

整體評語
1其實食到30分鐘,已完全知道餐廳食材質素差及中伏。

3 職員送出食物,放上桌就算,全晚得一個肥職員會說多謝。

4收碟夠快,我夾住食物食的原碟,未食完就收去。

日式
2023-11-27 122 浏览
雖然係街已經愈來愈少榴槤買到但係竟然食放題係可以任食榴槤!今次黎到鱷魚恤中心既極尚大喜屋平日既晚餐時間黎食,都係坐滿人仲聽到好多人話黎呢到係為左任食榴槤haha呢間放題有烤榴槤及多款榴槤甜品可以任食烤榴槤軟滑微溫咁,食落幾香榴槤甜品就有榴槤大福、榴槤芝士撻等等榴槤大福外皮QQ,入面係細滑既榴槤忌廉,不錯榴槤芝士撻就有榴槤蓉係上面,好香滑食雪糕果陣仲可以係自助bar自己加榴槤蓉添!除左榴槤主題,其他食物質素都keep得幾好出面有小食、凍海鮮、沙律、炸物、前菜任拎冷熱飲品、酒水全部都有Qr code落單當然都有好多野食手卷、壽司、刺身、串燒等等刺身都好新鮮鮮甜,大大件特別推介幾樣野 黑椒蜜汁一口牛、西京燒比目魚每次都必食!!!西京燒比目魚真係好滑好入味仲有最近放題都係可以任食乳鴿當然要試試!都唔錯,皮脆肉嫩仲有鹽燒牛舌都係必食最後緊係唔少得任食嘅Häagen-Dazs食返夠本!呢間坐位夠闊,枱面都算大食物都出得快、無漏單幾唔錯!推薦大家~
雖然係街已經愈來愈少榴槤買到
但係竟然食放題係可以任食榴槤!
今次黎到鱷魚恤中心既極尚大喜屋
平日既晚餐時間黎食,都係坐滿人
仲聽到好多人話黎呢到係為左任食榴槤haha
呢間放題有烤榴槤及多款榴槤甜品可以任食
烤榴槤軟滑微溫咁,食落幾香
榴槤甜品就有榴槤大福、榴槤芝士撻等等
榴槤大福外皮QQ,入面係細滑既榴槤忌廉,不錯
榴槤芝士撻就有榴槤蓉係上面,好香滑
食雪糕果陣仲可以係自助bar自己加榴槤蓉添!
除左榴槤主題,其他食物質素都keep得幾好
出面有小食、凍海鮮、沙律、炸物、前菜任拎
冷熱飲品、酒水全部都有
Qr code落單當然都有好多野食
手卷、壽司刺身、串燒等等
刺身都好新鮮鮮甜,大大件
特別推介幾樣野 黑椒蜜汁一口牛、西京燒比目魚
每次都必食!!!
西京燒比目魚真係好滑好入味
仲有最近放題都係可以任食乳鴿
當然要試試!都唔錯,皮脆肉嫩
仲有鹽燒牛舌都係必食
最後緊係唔少得任食嘅Häagen-Dazs
食返夠本!
呢間坐位夠闊,枱面都算大
食物都出得快、無漏單
幾唔錯!推薦大家~
2023-11-21 206 浏览
以為平日冇咁多人 都坐滿一半以上證明水準質素都keep到💯性價比十分之高 $308@1 加一餐廳位置寬敞 張枱夠哂大 2個人坐得好舒服頭盤既選擇都好多種類例如爽辣魚皮、中華沙律、青瓜等等刺身拼盤三文魚,甜蝦,赤蝦,螺片,赤貝,帶子等全部都好鮮甜😍🍣海膽手卷、鵝肝壽司、吞拿魚蓉壽司、明太子玉子等好多林林總總嘅壽司細細件又好食 岩哂我地樣樣都想試😋當然唔小得天婦羅 送上黎仲係熱辣辣 趁熱食就最好味啦😗放題食客包埋冷/熱既清酒 🍶岩哂好酒嘅你 ~而且仲有熱飲提供 好貼心榴連愛好者一定要叫榴連炸彈👍芋泥丸都係我必叫最後仲有滋潤杞子桂圓糖水結尾🙌

以為平日冇咁多人 都坐滿一半以上
證明水準質素都keep到💯
性價比十分之高 $308@1 加一
餐廳位置寬敞 張枱夠哂大 2個人坐得好舒服

頭盤既選擇都好多種類
例如爽辣魚皮、中華沙律、青瓜等等

刺身拼盤
三文魚,甜蝦,赤蝦,螺片,赤貝,帶子等全部都好鮮甜😍

🍣海膽手卷、鵝肝壽司、吞拿魚蓉壽司、明太子玉子等
好多林林總總嘅壽司

岩哂好酒嘅你 ~而且仲有熱飲提供 好貼心

榴連愛好者一定要叫榴連炸彈👍
芋泥丸都係我必叫
最後仲有滋潤杞子桂圓糖水結尾🙌
經常到訪的日式放題店「大喜屋」最近推出榴槤放題,供應烤榴槤及多款榴槤甜品,作為一位榴槤愛好者即時預約到訪;中午放題12時入座可食到3時==========除刺身、壽司、手卷、串燒、燒物、一品料理等外,設有自助區,提供凍海鮮、沙律、水果、多款前菜、炸物、多款甜品及一系列冷熱飲品,更設有咖啡機、雪糕機及爆谷機,選擇非常豐富==========刺身三文魚及油甘魚刺身新鮮肥美又厚切,赤蝦鮮味爽彈,帶子嫩滑鮮甜熱食推介有雪花牛肉鍋,牛肉軟嫩有彈性,配菜吸湯後夠滋味,有壽喜燒的味道;王牌燒乳鴿王肉質緊實;極品花膠盛宴花膠大隻肉厚;黑椒蜜汁一口牛牛味出眾,口感一流;黑松露忌廉汁蝦球,蝦球大隻爽彈又充滿啖啖松露香;西京燒比目魚魚香十足;香草牛油煮大蜆蜆肉鮮味,牛油香滿滿==========其他推介有醉鮑魚,入味爽滑;法式藍莓鵝肝鮑魚杯夠創意;醬燒帝皇蟹棒、花之戀及芝士鰻魚玉子燒皆美味==========甜品方面,烤榴槤清甜軟綿;榴槤大福外皮Q軟,內裡充滿細滑榴槤忌廉;榴槤芝士撻搭配得宜,甜度適中;其他甜品發揮皆恰如其份,更提供多款Haagen Dazs雪糕,令人滿足!
==========
刺身壽司、手卷、串燒、燒物、一品料理等外,設有自助區,提供凍海鮮、沙律、水果、多款前菜、炸物、多款甜品及一系列冷熱飲品,更設有咖啡機、雪糕機及爆谷機,選擇非常豐富

2023-11-16
2023-11-17 344 浏览
有朋自國外回港,要搵間豐富又有質素的一齊食至得,放題係佢嘅喜愛,咁便就book左位於#觀塘 #鱷魚恤中心 之 #極尚大喜屋開餐。餐廳坐位闊落,枱面亦夠大,擺放多點食物都得,唔怕逼住晒。首先到左自助區取生果、沙律🥗墊下底,小食、前菜、炸物、串燒,仲有不同款式的熟食,真係很正。飲品一應俱全,各類咖啡或茶飲、果汁🍹、汽水,啤酒、清酒🍶同梅酒都任飲,啱晒喜歡飲酒的人仕。刺身款式多,點左最喜歡吃的帶子、赤蝦、甜蝦同象拔蚌,爽嫩又鮮甜!新鮮長腳蟹帶鮮咸味,三文魚、油甘魚、希靈魚款款新鮮,厚切魚油香鮮甜美味,食完即刻叫多一round☺️。再食埋熟食,原隻花雕酒鮑魚,酒味香醇,鮑魚味鮮有彈性,花膠夠淋滿滿骨膠源。蒜蓉蒸蠔,蠔身大粒,蒜香十足~燒物之王牌燒乳鴿王、燒魚、羊架Juicy夠香又熱辣辣,炸到香脆的天婦羅🍤,壽司類有海膽手卷、黑松露吞拿魚,魚子醬伴真鯛,夠晒相當唔錯,越食越開胃呀。最後甜品居然還有香濃美味的榴槤蓉,即刻盛了一碗慢慢品嘗,仲有原條燒榴槤,極yummy👍。其他還有蛋糕、軟雪糕同甜筒🍦,Haagendazs雪糕,其他尚有雪條,花多眼亂,奶凍滑嫩,樣樣食一點都已經飽得超滿足😉。食物出得快又
餐廳坐位闊落,枱面亦夠大,擺放多點食物都得,唔怕逼住晒。

刺身款式多,點左最喜歡吃的

食物出得快又沒有漏單,店員服務同食物質素都令人滿意👍,所以會再黎再幫襯的☺️👍。
2023-11-13
2023-11-15 263 浏览
一向好中意大喜屋集團,今日同FD過去encore,原來宜家做緊任食榴槤,鐘意食榴槤啲FD唔好錯過。之前一路幫襯旺角果間,第一次黎觀塘哩間,原來環境都唔錯,晚上基本全full。哩間嘢飲都好多選擇,仲有清酒梅酒等日本酒任飲。QR code落單等嘢食,可以到出面拎啲前菜同頭盤。前菜款式幾多下,麻辣小龍蝦同泰式鳳爪最好味,麻辣小龍蝦食多幾隻已經足夠回本。刺身必叫,松葉蟹腳都有,性價比好高。每款刺身都好新鮮,食落鮮甜肥美。泰式生蝦刺身醬汁好惹味,忍唔住叫多一轉。火灸左口魚邊係我同FD最愛,壽司唔會好大件,左口魚邊燒出魚油,入口即化。皇牌燒乳鴿王,乳鴿燒得好有水準,皮脆肉嫩,FD食左一隻。金蒜炭燒廣島蠔,蠔肉肥美鮮甜,加埋辣椒蒜蓉一齊食,簡直係人間美味。醉鮑魚,鮑魚食落好Q彈鮮甜,醬汁唔錯,食落少少酒味,好味。牛舌串燒,鹽烤方式烹飪,火候啱啱好,牛舌食落牛味好重同埋好彈牙。最後係最期待嘅甜品,榴槤甜品有烤金枕頭,榴槤泡芙,榴槤布丁,榴槤糯米糍等好多款式。其他傳統甜品都唔少,一定要食哈根達斯雪糕!每次食完大喜屋都係好飽,食得好滿足TIM。
哩間嘢飲都好多選擇,仲有清酒梅酒等日本酒任飲
皇牌燒乳鴿王,乳鴿燒得好有水準,皮脆肉嫩,FD食左一隻
醉鮑魚,鮑魚食落好Q彈鮮甜,醬汁唔錯,食落少少酒味,好味
每次食完大喜屋都係好飽,食得好滿足TIM
2023-11-09
  • 松葉蟹腳
  • 火灸左口魚邊
  • 皇牌燒乳鴿王
  • 醉鮑魚
觀塘極尚大喜屋一向係朋友間約會食飯熱門地點之一😛樣樣都有,總有一款啱你食😌近期更加入任食榴槤元素,即刻約埋榴槤友試試🤩.🌟晚市放題💰$318(另加一).🔸任食榴槤超多榴槤元素❣️烤榴槤、榴槤芝士撻、炸彈、雪條雪糕、布丁、糯米糍、泡芙😋當中最出色一定係烤金枕頭,烤過後口感外脆內軟,非常香甜,齒頰留香🤤基本上台台都叫,🐻自己都叫咗幾round🤣.🔸刺身壽司一如既往多款款式選擇😌刺身方面,厚切三文魚油甘魚見到都興奮😝赤貝爽脆,甜蝦帶子好鮮甜😋壽司方面,必食創意卷物玫瑰之戀&京蔥拖羅蓉塔💕細細舊一口過唔會好浪胃😝.🔸燒物必食燒乳鴿❤️外層焦香,肉汁豐富😚金蒜炭燒廣島蠔都好正,鮮香廣島蠔配以脆口炸蒜勁惹味😙燒羊鞍啖啖肉,牛舌串燒夠彈牙,燒菠蘿勁多汁🍍.🔸熟食香草牛油煮大蜆有驚喜,份量超多且大蜆處理得好無沙🤓黑椒蜜汁一口牛肉質啱啱好唔會韌又有肉味😛.🔸甜品飲品除咗榴槤甜品,都有好多雪糕雪條糕點選擇😌連爆谷都有🍿飲品成排俾你揀,🐻最愛就係冷泡茶,化解油膩一流👍🏻

🌟晚市放題
💰$318(另加一)
🔸任食榴槤

🔸刺身壽司

🔸燒物

🔸熟食

🔸甜品飲品
大喜屋日式放題都有榴槤放題食,榴槤產品都有幾多款,價錢親民一定要去試吓!重點介紹左榴槤產品先,熱食嘅有烤金枕頭、榴槤炸彈、榴槤春卷。甜品類比較多,有榴槤芝士撻、榴槤布丁、榴槤雪糕雪條、榴槤泡芙、榴槤大福、榴槤咖啡、榴槤蓉!現場所見發現榴槤啲產品多過佢個宣傳海報😂熱食嘅烤金枕頭,識落暖暖地,肉質幾軟綿綿,都幾甜,粒核好細粒!電話落單,上菜都幾快,真係可以叫好多碟🤣炸榴槤球同榴槤春卷都係香口野,咬開有榴槤蓉好香,好濃郁。甜品除咗雪糕雪條,其他都試咗,最近一定係出面乳酪雪糕,再加榴槤蓉,啖啖榴槤香味,真心正!😆😆一般放題嘅刺身一定會叫啦,款式都多,而且厚切新鮮!仲有海膽手卷添!壽司我就冇食啦,費事食到太飽🤪其餘天婦羅、串燒、炸物都正常水準🍡🍢🍤值得一提嘅係有幾款熟食我都幾鍾意,香草牛油煮大蜆熱辣辣好大隻蜆、極尚花膠盛宴好大塊花膠!金蒜炭燒廣島蠔🦪都厚肉😋開業多年大喜屋放題都仲keep到水準,而且在進化咗,今次榴槤主題都吸引到唔少人😈📍#極尚大喜屋 (#觀塘美食)#觀塘 開源道79號鱷魚恤中心3樓

一般放題刺身一定會叫啦,款式都多,而且厚切新鮮!仲有海膽手卷添!壽司我就冇食啦,費事食到太飽🤪
金蒜炭燒廣島蠔🦪都厚肉😋

📍#極尚大喜屋 (#觀塘美食)
#觀塘 開源道79號鱷魚恤中心3樓
2023-11-10 11483 浏览
🤩極尚大喜屋係原來嘅🇯🇵日式放題加咗多款😍榴槤食品任食,絕對係😎榴槤控必到潮聖地!外面自助區食物🥘款式同埋質素都冇因為多咗榴槤食品🥰而有所下降,👍值得一讚。多款🐟刺身同埋壽司🍣依然都係咁豐富,法式🫐藍莓鵝肝鮑魚杯🍸更加係用料矜貴又🤤好味!主打嘅🔥燒金枕頭榴槤王🤩當然係最吸引我,香甜嘅金枕頭榴槤🔥燒過之後味道更加香濃😋!我亦都好😍鐘意食佢哋嘅川味🔥燒鮮蠔🦪,肥美香辣🌶️又惹味。另外,佢哋嘅🐦乳鴿質素亦都唔錯☺️,皮脆肉嫩又入味🤤。串燒🔥款式都足夠,我哋就比較❤️鐘意雞軟骨同埋牛舌👅。香草🧈牛油煮大蜆好有🤩驚喜,好大隻飽滿又😋肥美入味!除咗之前都有嘅🍶清酒梅酒🥃任飲之外,我今次仲見到佢哋有🍺生啤任飲,而且仲有夾返個😎主題嘅榴槤咖啡☕️添!甜品嘅榴槤大福🥰十分creamy又軟糯,而且仲有榴槤蓉❤️可以任食,無論係就咁食🤤或者配雪糕🍨都係咁正!

我亦都好😍鐘意食佢哋嘅川味🔥燒鮮蠔🦪,肥美香辣🌶️又惹味。

另外,佢哋嘅🐦乳鴿質素亦都唔錯☺️,皮脆肉嫩又入味🤤。

串燒🔥款式都足夠,我哋就比較❤️鐘意雞軟骨同埋牛舌👅。

香草🧈牛油煮大蜆好有🤩驚喜,好大隻飽滿又😋肥美入味!

📍#極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) (觀塘)觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️大喜屋一定揀極尚!款式最多之餘,用料亦都係比較好~ 而家仲新推出咗榴槤放題,有榴槤泡芙、榴槤布丁、榴槤芝士撻、榴槤糯米糍、榴槤雪糕,仲有超級好食嘅烤金枕頭,依家晚市放題星期一至五夜晚時段$308一位加一~食放題打頭陣嘅一定係刺身拼盤😋赤蝦、北海道帶子、甜蝦、赤貝、油甘魚,松葉蟹腳,全部都滿足到你😋 食完一餐之後我哋再encore咗帶子同油甘魚😋 唔錯唔錯!刺身之後就到特色小卷/手卷/壽司類,最深刻印象係鵝肝塔,鵝肝好有油香好好味,而京蔥拖羅蓉塔都有記憶點,味道唔錯👍🏻 另外encore得最多嘅就係海膽卷😝 海膽鮮甜,無腥無臭,美中不足係紫菜唔夠香脆。然後order左少少串燒同熱食,如:牛舌、芝麻雞翼、香草牛油煮蜆等等,質素唔錯,有驚喜!食完主食就落重頭戲!榴槤😏😏!好彩身邊嘅朋友都食~ 順理成章地將榴槤變成甜品🍮 烤金枕頭係encore左2次既甜品!烤過既金枕頭變得更加香同更加甜😣! 好好食💞 另外,仲可以去自助區食任食榴槤蓉。私心推介 自創榴槤雪糕😛,榴槤蓉配雪糕區既自選雪糕都好正㗎🥹

📍#極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

食完主食就落重頭戲!榴槤😏😏!好彩身邊嘅朋友都食~ 順理成章地將榴槤變成甜品🍮 烤金枕頭係encore左2次既甜品!烤過既金枕頭變得更加香同更加甜😣! 好好食💞 另外,仲可以去自助區食任食榴槤蓉。私心推介 自創榴槤雪糕😛,榴槤蓉配雪糕區既自選雪糕都好正㗎🥹 !

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
2023-11-05 175 浏览
👈🏻極尚大喜屋晚市放題 $308係榴槤放題呀😍勁多榴槤甜品 有烤金枕頭 榴槤芝士撻 榴槤布丁 榴槤雪糕 榴槤糯米糍 榴槤蓉烤金枕頭好出色 越熱就越香小編encore咗好多次🤤金枕頭微微燒過 更加香甜榴槤蓉真係任拎唔嬲 每隔一陣就會refill榴槤炸彈都好正 辣辣辣仲流心添一品料理都幾有驚喜🤩花膠好厚 係滿滿嘅骨膠原花雕醉鮑魚入味又彈牙蠔加上辣椒蒜頭同蔥嘅調味後更惹味乳鴿啖啖肉 燒到好香😛不過魷魚就謝咗少少啦西京燒比目魚味道甜甜地肉質非常鮮嫩 油脂滿滿牛舌都幾厚身 好彈牙 黑椒味都幾濃郁麻辣小龍蝦好易拆肉 最貼心係有手套提供 咁就唔驚污糟啦除咗各式各樣嘅刺身外 壽司都好有創意😙推介炙燒左口魚同埋鵝肝壽司Overall食評最高5粒🌟)📌好味程度:🌟🌟🌟🌟📌回頭度:🌟🌟🌟🌟📌環境:🌟🌟🌟🌟📌服務:🌟🌟🌟🌟
👈🏻極尚大喜屋

📌好味程度:🌟🌟🌟🌟
📌回頭度:🌟🌟🌟🌟
📌環境:🌟🌟🌟🌟
📌服務:🌟🌟🌟🌟
是日與朋友黎左觀塘,朋友想瘋狂任食~選擇左黎呢度~此外,知道有得食榴槤,我地兩個都係榴槤控,食得好開心~點餐形式主要分兩邊除了有APP可任點刺身、燒物等出面都有自助BAR可以食一些熱食、前菜、冷盤海鮮等此外,更有很多很多的飲品選擇除左好多既凍飲,店家都有關心地飲熱野既人~朋友與我也很喜歡食蝦,食了不少的甜蝦、刺身蝦另外,也拿了自助BAR外的熟蝦吃了海量的蝦,太開心了熱食方面,當然少不了芝麻雞翼,每次食都覺得好好食榴槤炸彈都係必食之選,呢間店更有燒金枕頭榴槤王提供可以不停食到夠本為止,真係好正本人對店家既燒物更係幾滿意好似燒牛舌、燒焗生蠔、燒菠蘿都係好喜歡既食物之一,食完都有再點過~甜品方面,選擇都真係幾多雪糕有Häagen-Dazs,仲有幾款味道可以揀另外仲有一款韓式雪糕都好味布甸、蛋糕、雪米磁更是少不了自助軟雪糕有兩隻味揀,乳酪同芒果味更有少見既爆谷機由到食到尾3小時,很滿足!
是日與朋友黎左觀塘,朋友想瘋狂任食~選擇左黎呢度~
此外,知道有得食榴槤,我地兩個都係榴槤控,食得好開心~
點餐形式主要分兩邊
除了有APP可任點刺身、燒物等
出面都有自助BAR可以食一些熱食、前菜、冷盤海鮮等

此外,更有很多很多的飲品選擇
除左好多既凍飲,店家都有關心地飲熱野既人~

朋友與我也很喜歡食蝦,食了不少的甜蝦、刺身
另外,也拿了自助BAR外的熟蝦
吃了海量的蝦,太開心了
熱食方面,當然少不了芝麻雞翼,每次食都覺得好好食
榴槤炸彈都係必食之選,呢間店更有燒金枕頭榴槤王提供
可以不停食到夠本為止,真係好正

本人對店家既燒物更係幾滿意
好似燒牛舌、燒焗生蠔、燒菠蘿
都係好喜歡既食物之一,食完都有再點過~
甜品方面,選擇都真係幾多
雪糕有Häagen-Dazs,仲有幾款味道可以揀
另外仲有一款韓式雪糕都好味
布甸、蛋糕、雪米磁更是少不了
自助軟雪糕有兩隻味揀,乳酪同芒果味
更有少見既爆谷機
由到食到尾3小時,很滿足!
2023-10-25
2023-11-02 190 浏览
👧🏻😋👅🍽✨無心插柳 愛上了榴槤😌😋-極尚大喜屋🇭🇰 觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓 🇭🇰-⛩晚市放題5pm-11pm供應, 成人早場7點離座最平$258, 我地黃金時段$308論食物款式同質素都覺得好抵! 仲要有榴槤放題⛩食物出餐好快, 張枱唔係好大但店員不斷巡查收走空碟好勤力🤣-晚市放題 $308✔️任食榴槤: 烤金枕頭、榴槤炸彈、榴槤芝士撻、泡芙、布丁、大福、雪糕✔️刺身、壽司✔️炸物、天婦羅✔️串燒、燒物✔️一品料理、煮物✔️清酒、梅酒、啤酒、汽水✔️冷盤海鮮、甜品、水果、Haagendaz雪糕-🍍🥧🍮🍤任食榴槤💯難得有期間限定榴槤放題, 食刺身之餘都順便挑戰下自己, 點知有少少愛上左😂 原來真係幾香甜, 烤熟左係唔臭, 有D似食大樹菠蘿; 最後食到好飽都叫多左一件金枕頭埋尾😋💯特別一讚佢幾款榴槤甜品唔係同一個味既榴槤餡包係唔同皮入面咁簡單, 而係款款各有特色, 例如榴槤芝士撻芝士更突出榴槤香, 布丁既榴槤味較淡, 反而香滑牛奶入面有少少榴槤清香-🐠 🍣 刺身、壽司✨刺身有油甘魚, 馬刀貝, 冰山蚌等等, 最驚喜係泰式生蝦勁鮮甜✨鹽燒三文魚腩, 火灸左口魚邊不得了必點之選, 仲有個玫瑰之戀係
👧🏻😋👅🍽✨

✔️刺身壽司
✔️炸物、天婦羅
✔️串燒、燒物
✔️一品料理、煮物
✔️清酒、梅酒、啤酒、汽水
✔️冷盤海鮮、甜品、水果、Haagendaz雪糕
🍍🥧🍮🍤
任食榴槤
榴槤

🐠 🍣
刺身壽司
✨鹽燒三文魚腩, 火灸左口魚邊不得了必點之選, 仲有個玫瑰之戀係花之戀變奏版, 變左用甜蝦包魚子都好好味

🐥 🐟 🍢
其他
💯北海道牛乳鮮奶卷, 芝麻雞翼, 西京燒比目魚, 鹽燒牛舌, 燒溫室甜菠蘿, 呢啲都係必點😍
榴槤