2024-01-02 227 浏览
間中都會食下日式放題,今晚就到左係觀塘嘅#極尚大喜屋,喜歡餐廳食物新鮮多元化外,環境夠闊落,唔會話逼到行唔到。用手機點晒想食嘅野後,便出去自助區拿飲品,雪櫃飲品很多款,我就拿左啤酒、清酒🍶慢慢飲啦。老友要飲可樂、烏龍茶,食沙律同生果先,之前後再拿埋前菜同熟食。擺盤得好靚又鮮甜美味的刺身,好快上枱,分別有帶鮮咸味的長腳蟹,爽口鮮彈的赤蝦、象拔蚌、帶子同螺片,厚切鮮嫩新鮮之三文魚、油甘魚、希靈魚款款新鮮。熟食有夠淋的花膠,燒得好香嘅乳鴿王、比目魚同羊架,蒜香味十足之蒜蓉蒸蠔,鮮彈的鮑魚,天婦羅🍤炸到香脆可口。壽司類有黑松露吞拿魚、海膽壽田、花之戀、油甘魚腩、三文魚腩同黑松露赤蝦壽司,魚子醬伴真鯛,夠晒豐富呀。其實仲想食粥同拉麵、羊腩煲,但怕太飽手,故留待下次吧☺️。燒榴槤,燒到皮脆, 肉柔嫩軟綿綿,香濃的榴槤肉很捧,再盛了一碗榴槤蓉,雙重享受😎。甜品有乳酪、奶凍、軟雪糕,甜筒,雪條同Haagendazs雪糕,飽得很但十分之滿足🤭。

2023-12-27
2023-12-28 275 浏览
塘開源道79號鱷魚恤中心3樓依間放題地點真係超方便!連接住apm!落雨都唔怕淋濕!大喜屋放題嘅質素就係信心保證🩷食物種類選擇繁多!仲食到榴櫣食品放題😋😋外面自助區食物款式同質素亦冇因為多咗榴槤食品而變得差左!💛燒金枕頭榴槤非常吸引我!真係齒頰「榴」香💛刺身質素仍然保持一貫水準!夠新鮮!配搭亦都多!熟食選擇都唔少!西京燒比目魚、燒鰻魚、乳鴿熱辣辣上枱好食👍🏻真係食到捧住個肚走! 滿足又開心💜
塘開源道79號鱷魚恤中心3樓

依間放題地點真係超方便!連接住apm!
落雨都唔怕淋濕!

大喜屋放題嘅質素就係信心保證🩷
食物種類選擇繁多!仲食到榴櫣食品放題😋😋

外面自助區食物款式同質素亦冇因為多咗榴槤食品而變得差左!

💛燒金枕頭榴槤非常吸引我!真係齒頰「榴」香💛

刺身質素仍然保持一貫水準!夠新鮮!

配搭亦都多!
熟食選擇都唔少!
西京燒比目魚、燒鰻魚、乳鴿熱辣辣上枱好食👍🏻

真係食到捧住個肚走! 滿足又開心💜
2023-12-23 258 浏览
被朋友發出來的榴槤放題宣傳海報吸引了,頓時充滿著無限的期待,當晚就衝着榴槤去食晚飯。雖然增設了榴槤供應,但餐廳內也沒有充斥着榴槤味,所以不喜歡榴槤的人也不會被影響到。自助區從餐前輕食到甜品,從飲品到急凍海鮮和熱湯,每個人都能找到自己喜愛的美味。而且,極上大喜屋採用了QR code下單系統,讓點餐變得方便快捷,更有效率。刺身類的選擇令人驚艷。新鮮的馬刀貝、赤貝、甜蝦、北寄貝、北海道鮮帶子,還有希靈魚、油甘魚、拖羅吞拿魚和三文魚,每一口都散發著海洋的鮮味,令人回味無窮。而熟食方面,極上大喜屋也給予了豐富的選擇。牛舌、燒鯖花魚、羊鞍、鱔球、醉鮑魚、炭燒廣島蠔、蒸扇貝、鵝肝多士、乳鴿、雞翼、燒菠蘿、黑蒜油豬軟骨拉麵和牛肉湯烏冬,這些美食都經過精心烹調,口感豐富,讓人垂涎欲滴。不得不提的是甜品區,這裡的甜點種類繁多。泡芙、布丁、芝士餅、提拉米蘇杯、乳酪杯,還有任食Häagen-Dazs雪糕,各式各樣的雪糕雪條,每一款都讓人陶醉其中。品嚐著甜甜的滋味,仿佛置身於甜蜜的夢境中。新添加的榴槤放題更是成為了焦點。榴槤咖啡、榴槤蓉、榴槤泡芙,還有燒金枕頭榴槤王,每一道菜都散發著濃郁的榴槤香氣,讓人愛不釋手

新添加的榴槤放題更是成為了焦點。榴槤咖啡、榴槤蓉、榴槤泡芙,還有燒金枕頭榴槤王,每一道菜都散發著濃郁的榴槤香氣,讓人愛不釋手。榴槤的香甜和獨特的口感,絕對是榴槤愛好者的天堂。榴槤蓉設有供應時段,需要趁早排隊。

基本上榴槤都是無限供應的,是一定要帶埋屋企人來享受一頓榴槤放題
2023-12-21 236 浏览
我近日光顧了位於觀塘的極尚大喜屋,他們的菜單提供了各種新鮮美味的料理,仲推出咗全新嘅榴槤主題食物,例如榴槤布丁、榴槤咖啡、榴槤大福、任食榴槤蓉、燒金枕頭榴槤王等等。帶子刺身:帶子刺身絕對是一道令人垂涎的美食。帶子鮮嫩多汁,完美地展現了海鮮的鮮美風味。刺身師傅將其切成薄片,每一口都帶來了濃郁的海洋風味,令人愉悅。長腳蟹腳:極尚大喜屋的長腳蟹腳是我在這裡的必點之一。蟹腳肉質豐滿,肉質鮮嫩,增添了額外的風味。每一口都充滿了鮮甜的蟹肉味道,讓我回味無窮。一口牛:這道菜經過精心調味,融合了香料和醬汁的滋味,帶來了濃郁的牛肉風味。這道菜的烹調技巧使得牛肉保持了原汁原味,每一口都是一種享受。燒牛舌:極尚大喜屋的燒牛舌是我在這裡的另一個最愛。牛舌經過燒烤後,肉質鮮嫩多汁,外表香脆。它搭配著獨特的醬汁,酸甜的味道和烤牛舌的風味完美融合。這道菜給人一種豐富的口感和令人滿足的味覺體驗。蝦天婦羅:最後,蝦天婦羅是極尚大喜屋不容錯過的菜品之一。這道天婦羅烹調得恰到好處,蝦肉鮮嫩,外層酥脆。每一口咬下都能享受到蝦肉的鮮甜和天婦羅的香脆口感。搭配著醬汁的蘸食更是美味絕倫。總體而言,極尚大喜屋提供了令人驚豔的料理,並

總體而言,極尚大喜屋提供了令人驚豔的料理,並且以其新鮮和美味的食材贏得了我的讚賞。無論是帶子刺身、長腳蟹腳、一口牛、燒牛舌還是蝦天婦羅,這些菜品都讓我留下了深刻的印象。
2023-12-18 180 浏览
今日陪frd食放題,一食就愛上咗呢間大喜屋🇯🇵榴連放題任食 $308✨食物-燒榴槤 原粒燒令到甜味更加突出-仲有好多唔同榴槤菜式 例如榴槤芝士撻 榴槤炸彈 榴槤雪條 榴槤蓉-刺身新鮮 唔會有苦澀味及雪藏味 螺肉彈牙 八爪魚爽口 北寄貝甜美 松葉蟹腳啖啖肉 -醉鮑魚幾香醇 帶酒香又彈牙-西京燒比目魚 魚油香 肉質一梳梳帶甜味-燒河豚乾 硬度正常 帶少許味醂甜蜜味-麻辣豬耳 雞腎 魚皮都好惹味 夠麻夠香-咖喱羊腩辣度幾高 肉嫩 配薄餅都咖錯飲品及甜品種類都多不勝數 超多選擇✨環境-全層地方夠大 坐得幾舒服✨服務-以QR Code落單 上餐速度正常唔會拖單 收拾都幾快 可以盡快騰出空間總括嚟講,放題界嘅高材生
今日陪frd食放題,一食就愛上咗呢間大喜屋

🇯🇵榴連放題任食 $308

飲品及甜品種類都多不勝數 超多選擇
✨環境
-全層地方夠大 坐得幾舒服
✨服務

總括嚟講,放題界嘅高材生
2023-12-14 209 浏览
坊間日式放題選擇都有唔少,作為榴槤控嘅我知道位於觀塘嘅極尚大喜屋做緊榴槤任食放題,專登約咗同道中人一齊試吓先。餐廳除咗平時主打嘅日式放題外,呢個榴槤放題都十分有誠意,首先自助區入面有提供榴槤蓉,有個時間表,定時定候就會refill,分量相當之多,真係任食唔嬲。烤金枕頭榴槤絕對係必食推介,烤咗嘅榴槤味道更加香,鍾意食榴槤嘅朋友千祈唔好錯過。其他各榴槤食品,例如榴槤芝士撻同埋榴槤大福質素亦唔錯,一個放題滿足晒食日本野同食榴槤兩個願望。自助區仲有榴槤咖啡提供,呢個榴槤放題都算俾足誠意,夠晒徹底。除咗榴槤之外,餐廳當然提供主打嘅日式食品,例如刺身、卷物、燒物等。海鮮選擇亦相當之多,包括有鮑魚、蠔、帶子、花膠等等。另外要讚一讚餐廳上菜同執枱速度快,絕對唔會阻住你喪食喪飲。飲品除咗有汽水茶類之外,仲有酒精飲品提供,見有唔少清酒供應,選擇多元化。

2023-12-12 320 浏览
極尚大喜屋🍣🐟🦐心郁郁想食放題,又想搵間坐得舒舒服服嘅就來咗極尚大喜屋,觀塘地鐵站一出行2-3分鐘就到,好方便。一坐低梗係叫一大盤刺身先啦,刺身都好多選擇,都好新鮮。🐟特別值得一提天使蝦刺身有跟泰式生蝦汁,個汁嘅酸味辣味岩岩好,非常惹味。🦐放題分秒必爭,喺等野食嘅時候就出去睇吓自助區有咩食。原來今日撞正係榴連主題,見到有榴連咖啡,榴連大福,榴連芝士撻,仲有一盤榴連蓉可以加落軟雪糕度一齊食。見到咁多咁正嘅甜品,一定要留肚食返夠😋食完盤刺身,就開始叫其他壽司/熟食。食物嘅款式有好多,特別推介嘅有脆鱔,外脆內彈牙; 三文魚子/海膽手卷,非常鮮甜; 各式各樣壽司,值得一提同其他放題唔同,壽司嘅水準絕對拍得住專食壽司嘅餐廳,唔會飯大魚生細。因為榴連主題嘅關係,仲有炙燒過嘅貓山王榴連原舊上,鍾意榴連嘅你一定滿載而歸🤤食到飽一飽都要用埋最後一分力填埋甜品個胃嘅空虛!除咗前面講過嘅榴連甜品之外,仲有芒果/ yogurt 軟雪糕任你唧,Haagen Dazs 雪糕任攞,食到你唔食為止!🤤😋
極尚大喜屋🍣🐟🦐

2023-12-11 238 浏览
大喜屋一向以高質,唔漏單為賣點,所以食親放題都會首選大喜屋。好耐冇食今日同朋友再去,食物款式多左,有啲仲幾有驚喜添 每位$308加一🔸刺身松葉蟹腳, 魚籽柚子醬池魚王薄切,原隻粒貝,甜蝦,螺片,北海道帶子,赤蝦,赤貝,油甘魚款款都新鮮,重點推介原隻,要回本嘅話可重點食帶子,蟹膽同油甘魚🤗🔸壽司鹽燒三文魚腩,拖羅吞拿魚壽司正常發揮唔錯🔸手卷海膽手卷,三文魚籽手卷Q版size,海膽creamy冇異味,三文魚籽鮮味爆發🤗餐廳推岀左燒金枕頭榴槤王,每次限叫兩件,又幾好食,好熟好香甜,叫左幾round我哋都試左好多款熱食:鹽燒雞軟骨,蟹黃蟹肉鮑魚粥,羊架,金蒜炭燒廣島蠔,蒲燒鰻魚,西京燒比目魚,鹽燒牛舌,燒雞泡魚乾,煙鵝胸,鵝肝多士,推介有醉鮑魚,王牌燒乳鴿王,極尚花膠盛宴,蒲燒鰻魚即燒熱辣辣好正。🔸天婦羅即叫即做,等嘅時候比較長。🍤天婦羅蝦,蟹棒天婦羅,甜蕃薯天婦羅,溫室南瓜天婦羅最後食多兩杯Häagen-Dazs雪糕,食到捧住個肚走😬
每位$308加一

🔸刺身

🔸壽司
鹽燒三文魚腩,拖羅吞拿魚壽司
正常發揮唔錯

🔸手卷
海膽手卷,三文魚籽手卷
Q版size,海膽creamy冇異味,三文魚籽鮮味爆發🤗

我哋都試左好多款熱食:

🔸天婦羅即叫即做,等嘅時候比較長。
🍤天婦羅蝦,蟹棒天婦羅,甜蕃薯天婦羅,溫室南瓜天婦羅

最後食多兩杯Häagen-Dazs雪糕,食到捧住個肚走😬
2023-12-10 231 浏览
極尚大喜屋🎊唔知呢度有冇超級鍾意食榴槤嘅朋友仔,近排有放題做緊榴槤主題,可以任食燒金枕頭榴槤王、榴槤芝士撻、榴槤泡芙、榴槤糯米糍、榴槤布甸 同埋榴槤雪條雪糕~今日我就約咗個同我一樣都係超級鍾意食榴槤嘅朋友一齊去試吓‼️‼️大家都知榴槤平時喺街買唔平,所以今次我同朋友但求做到食榴槤就回本😆😆😆刺身方面,種類多到你唔信,選擇包括有松葉蟹腳🦀、三文魚🍣、油甘魚🐟、希靈魚、北寄貝、北海道帶子、赤背、螺片、蜜汁仿鮑片、赤蝦、甜蝦、八爪魚、冰山蚌、泰式虎蝦、原隻粒貝、池魚,真係你諗得出嘅刺身呢度都有齊!😋😋😋全部都好新鮮,而且唔會漏單,淨係刺身每樣食幾件都回本啊!✅✅✅各款熱食,例如係鵝肝多士🪿、各款天婦羅🍤、炸物串燒🍢,呢度都有齊,其中必食嘅幾款包括有炭燒廣島蠔🦪、王牌燒乳鴿王🐦、蒲燒鰻魚🐟、醉鮑魚!至於飲品甜品🍮🍧🍹,當然都係任飲任食啦!其中最特別嘅就係Häagen-Dazs任食啦🍦!我就梗係唔蝕底,食返兩三個唔同口味啦!😆😆
極尚大喜屋🎊

2053 浏览
2023-12-09 198 浏览
早排last day 同同事收工慶祝就黎到呢間食放題,因為見有折黎到場地好大俾人感覺似半自助餐style無諗過二百幾既放題有花膠鮑魚揀而且款式好多樣選擇剩係野飲都占幾個大櫃又有清酒飲~ 呢排仲係榴槤主題有埋榴槤咖啡!多款榴連甜品🤤🤤剩係一大碗榴槤蓉都非常吸引一剩近濃濃榴槤香食落啖啖榴槤纖維 好重本👍👍最欣賞既係刺身新鮮,呢個價食到超值件件肥美鮮甜而職員都好效率一經過見到吉碟就會幫忙即刻收走俾大家可以多啲位放其他野食
早排last day 同同事收工慶祝
就黎到呢間食放題,因為見有折
黎到場地好大俾人感覺似半自助餐style
有埋榴槤咖啡!多款榴連甜品🤤🤤
剩係一大碗榴槤蓉都非常吸引
一剩近濃濃榴槤香
食落啖啖榴槤纖維 好重本👍👍
最欣賞既係刺身新鮮,呢個價食到超值
件件肥美鮮甜而職員都好效率
  • 甜品
  • 鹽燒牛舌
  • 王牌燒乳鴿王
  • 刺身拼盤
極尚大喜屋 📍觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓好耐無食放題😋今晚來左極尚大喜屋 佢地食物種類選擇多👍🏻真係大人細路都岩食任食2小時食到飽飽😆使用QR落單上菜速度快👍🏻餐廳空間夠大~環境舒服超多美食🥰特別喜歡以下幾款♥️推介比大家🌟任食燒榴槤同榴槤蓉~食到飽燒榴槤~飽滿多肉😁超香口榴槤蓉~入口超creamy😍榴槤控🩷絕對不能錯過🌟刺身、壽司✅新鮮無雪味、淨食刺身都回本🤭叫左蜜汁仿鮑片、螺片、赤貝、北海道帶子、北寄貝、甜蝦、三文魚籽手卷🌟串燒、天婦羅✅天婦羅入口香脆叫左溫室南瓜天婦羅、蟹棒天婦羅、天婦羅蝦✅串燒款式多叫左鹽燒雞軟骨燒、溫室甜菠蘿、鹽燒牛舌🌟醉鮑魚爽口彈牙🩷調味唔錯🌟雪糕🍦有勁多款牌子同味道連Häagen-Dans都係任食自助吧~飲品/甜品~任飲任食清酒🍶梅酒😋啤酒🍻汽水🥤更有多款小食前菜😍$288/位🫢好抵食
極尚大喜屋

燒榴槤~飽滿多肉😁超香口
榴槤蓉~入口超creamy😍

榴槤控🩷絕對不能錯過

🌟刺身壽司
✅新鮮無雪味、淨食刺身都回本🤭
叫左蜜汁仿鮑片、螺片、赤貝、北海道帶子、
北寄貝、甜蝦、三文魚籽手卷

🌟串燒、天婦羅

✅天婦羅入口香脆
叫左溫室南瓜天婦羅、蟹棒天婦羅、天婦羅蝦
✅串燒款式多
叫左鹽燒雞軟骨燒、溫室甜菠蘿、鹽燒牛舌

🌟醉鮑魚
爽口彈牙🩷調味唔錯

🌟雪糕🍦有勁多款牌子同味道

連Häagen-Dans都係任食

自助吧~飲品/甜品~任飲任食

清酒🍶梅酒😋啤酒🍻汽水🥤
更有多款小食前菜😍$288/位🫢好抵食
2023-12-04 163 浏览
約咗朋友喺觀塘,諗唔到食咩?呢個時候最好就係食放題!所以就揀咗一向聲譽良好嘅「極尚大喜屋」,適逢做緊榴槤放題,即刻食唔使諗😂不嬲都比較鍾意觀塘呢間分店,感覺光鮮且座位寬闊坐得舒服。一開始食咗刺身先,刺身擺盤精緻,so far都冇乜雪味,唔錯唔錯。壽司正常質素,唔想食太多飯所以適可而止叫預咗一兩件試吓就算😅之後梗係到今晚主角榴槤啦,先叫咗烤金枕頭,甜到你唔信,平時買金枕頭都唔平,呢度食多幾嚿即刻回本😎除咗烤金枕頭,仲有任食榴槤蓉,啖啖榴槤無法拒絕🤪仲有大量榴槤甜品可以揀,鍾意榴槤嘅一定好開心😍印象深刻嘅仲有燒乳鴿,叫咗好幾次,肉質相當嫩滑又多汁!牛油煮大蜆都唔錯,蜆肉好入味!當然唔少得燒菠蘿,香甜又多汁!又係飲飽食醉嘅一晚,每人計返都係三百幾左右,呢個價錢唔算貴🤓鍾意食榴槤嘅記得快啲去!📍極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) (觀塘)觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓

📍極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓
2023-12-04 80 浏览
極尚大喜屋🌟刺身拼盤🌟雪花牛肉鍋🌟比目魚西京燒🌟王牌燒乳鴿王🌟燒金枕頭榴槤🌟薑蔥爆鱔球🌟榴槤芝士撻🌟特濃牛乳布甸個個香港人都係咁鍾意食放題,每次有中學gathering,就會約埋一班好朋友一齊去大喜屋食放題。咁啱今次有個好鍾意食榴槤嘅朋友仔生日,又聽講極尚大喜屋做緊榴槤主題嘅放題,咁就book咗呢一間啦首先order咗啲刺身拼盤同埋熟食,三文魚刺身丶油甘魚刺身同帶子刺身都好新鮮,我哋order咗兩三round 刺身ar。熟食方面,我最鍾意燒乳鴿同埋薑蔥炒鱔球,乳鴿好似去酒樓食咁,好香脆又有肉汁,炒鱔球就有大排檔嘅水平,熱辣辣又夠大件跟住我哋都order咗d 燒金枕頭榴槤,朋友話好鍾意食、好香。除咗燒榴槤,仲有榴槤泡芙同榴槤芝士撻做甜品,鍾意食榴槤嘅朋友就唔好錯過啦。
極尚大喜屋
🌟薑蔥爆鱔球
🌟榴槤芝士撻
🌟特濃牛乳布甸

2023-12-03 87 浏览
榴槤控有福了,原來極上大喜屋做緊任食榴槤,除咗原有嘅任食食物,多咗好多榴槤食品,有烤金枕頭、榴槤芝士撻、榴槤炸彈、雪條、雪糕、布丁、糯米糍、泡芙、榴槤咖啡。。。晚市放題$318(另加一)每様試吓,真係超值。我最鍾意就係烤金枕頭,烤到外面乾身,內裏軟綿綿又暖暖地,甜甜地,好好味,平時唔食榴連嘅都應該接受到。炸榴槤球又係必叫,外面脆卜卜煙煙靱靱。但係裏面係好香嘅流心榴槤蓉,味道好濃郁👍榴槤大福都係必食,大福中間餡料超軟滑,榴槤加奶香。超正。最後一提,自助餐區有一大筒榴槤蓉任拔,可以加喺甜品上或雪糕度,超滿足☺️**我嘅美食推薦: 1)燒乳鴿:夠多肉,逐件上,可以唔使嗌晒成隻咁多👍2)燒羊架:肉夠juicy又腍。3)刺身:選擇夠多,帶子厚切夠新鮮,甜蝦夠鮮甜4)原隻花雕酒鮑魚:酒味香醇夠入味,鮑魚煮得夠腍。好味5)花膠:又厚又大件,煮到啱啱好,夠入味,女仔最啱。6)蒜蓉蒸蠔:蠔夠大隻,煮到好香蒜蓉味👍7)鵝肝多士:呢個好味,鵝肝夠香,仲夾住塊鴨胸,好香口。**其他食物、甜品及飲品一如過往keep 住水準,同埋都好多選擇,飲品仲有生啤、清酒任飲😆**呢個價錢嘅食物質素,可以encore
晚市放題
$318(另加一)
每様試吓,真係超值。

榴槤大福都係必食,大福中間餡料超軟滑,榴槤加奶香。超正。

最後一提,自助餐區有一大筒榴槤蓉任拔,
可以加喺甜品上或雪糕度,超滿足☺️
**我嘅美食推薦:

1)燒乳鴿:夠多肉,逐件上,可以唔使嗌晒成隻咁多👍
2)燒羊架:肉夠juicy又腍。
3)刺身:選擇夠多,帶子厚切夠新鮮,甜蝦夠鮮甜

4)原隻花雕酒鮑魚:酒味香醇夠入味,鮑魚煮得夠腍。好味

5)花膠:又厚又大件,煮到啱啱好,夠入味,女仔最啱。

6)蒜蓉蒸蠔:蠔夠大隻,煮到好香蒜蓉味👍
7)鵝肝多士:呢個好味,鵝肝夠香,仲夾住塊鴨胸,好香口。

**呢個價錢嘅食物質素,可以encore
臨近聖誕都特別多聚餐,今日就約左朋友一齊去呢間日式放題飯聚啦😋佢嘅午市放題真係好抵食,依家仲有期間限定嘅榴連食品添😍而且午市都有清酒🍶、梅酒🥃任飲、同埋haagen dazs雪糕🍦任食😍😍*****🍱成人平日午市放題 $248刺身🐠冰山蚌、八爪魚、甜蝦、赤蝦、赤貝、北海道帶子、北寄貝、希靈魚、油甘魚特色刺身/ 壽司🍣魚籽柚子醬池魚王薄切、法式藍莓鵝肝鮑魚杯、龍蝦沙律甘蝦塔、雙色刺身花朵、芝士蟹籽玉子、芝士鰻魚玉子燒、海膽手卷燒物🔥燒金枕頭榴槤王✨燒香草羊鞍、蒲燒鰻魚、西京燒比目魚、鹽燒雞軟骨、燒溫室甜菠蘿、燒雞泡魚干、鹽燒牛古天婦羅🍤溫室南瓜天婦羅、甜蕃薯天婦羅、蟹棒天婦羅、天婦羅蝦炸物🍗吉列鵪鶉蛋、榴槤炸彈、北海道牛乳鮮卷*****更多食評資訊:IG🔎litcloud_

*****

🍱成人平日午市放題 $248

刺身🐠

特色刺身/ 壽司🍣

燒物🔥
燒金枕頭榴槤王✨

天婦羅🍤
溫室南瓜天婦羅、甜蕃薯天婦羅、蟹棒天婦羅、天婦羅蝦

炸物🍗
吉列鵪鶉蛋、榴槤炸彈、北海道牛乳鮮卷

*****

更多食評資訊:IG🔎litcloud_