2023-05-15
我絕少寫食評,不過試了過十次,並唔係個別情況下,我決定要破戒寫。鋪頭標榜係黃而吸立好多年青人幫襯。正正咁,我都去試下份情義。老實講,食物真係一般。甚至比不上好多附近的泰菜。但可能偶然失手,耐何去了起碼十次,當中亦有外賣。最後都搵唔到藉得再比機會既原因。可能食物份量係大。如你重量不重質,係可以接受。以下係個人意見:-1. 員工態度愛理不理;2. 冇水冇紙巾,要叫先比;3.午市食套餐(平價)既可以去左邊鋪,食正價才可去右邊。耐何午市睇落套餐平,諗住泰式差極有限,而且佢真係泰國菜嫲。點知,午市套餐衰過2餸街市飯,食完超口渴,冇諗過爭咁遠。4. 外賣通菜莖多過葉。多油,叫咗少油都一樣。可想到,已經比了好多次機會。5. 外賣收$1明白的。但估唔到膠袋再收多$1...酒樓都唔會咁。幫襯咁多間外賣,佢係第一間,不如收埋餐具啦。。有時,用黃來做號召力,但唔該唔好亂來。真係會影響晒真黃架。
1. 員工態度愛理不理;
2. 冇水冇紙巾,要叫先比;
有時,用黃來做號召力,但唔該唔好亂來。真係會影響晒真黃架。