2018-11-30
今晚同朋友放工後去e 肚,見好耐無黎添好運朝聖,就專登去添好運食晚餐8:15 到,無咩人排隊,好快攞左張點心紙,寫好就好期待咁等入座。知道佢地收9點,我地入去前已經點好哂點心, 一有位(約8:30左右)我地就9秒9落單,亦無叫好多野食,諗住嗱嗱臨食完走人。今晚食左:*焗叉燒包*馬拉糕*拉布腸粉*青菜可是。。。個叉燒包真係出事啊!!!!😭好普通!!好令人失望啊,不再係以前既味道 😭😭😭食物質素差左都算,服務態度真係差到嚇親😳大約8:50,我地其實都就黎食完(因為知道佢地9點關鋪),服務員已經不斷提我地佢9點要收工,到8:55 我仲夾緊個拉布腸(仲有半碟),個服務員已經伸手準備係我夾完條腸粉後就收碟喇,其實當時仲有4、5張枱食緊,有d 枱上面d碗碗碟碟都未執好,但係佢地不斷口up up 話佢地9 點要收工。希望佢地可以改善下啦,始終以前添好運d 嘢真係好好食啊注:無食物相片,因為食得太趕😓
今晚食左:
*焗叉燒包
*馬拉糕
*拉布腸粉
*青菜
可是。。。
食物質素差左都算,服務態度真係差到嚇親😳
希望佢地可以改善下啦,始終以前添好運d 嘢真係好好食啊
注:無食物相片,因為食得太趕😓