2023-02-11
個人尖沙咀最愛嘅居酒屋🏮🫶🏻🫶🏻野食高質,坐得又舒服😌之前同朋友食過一次,今次又encore😆😆七點刺身有金槍魚、池魚、牡丹蝦、油甘魚、赤貝等全部都超厚身,有啖啖油脂,一啲都唔腥,好有返左日本🇯🇵嘅感覺極上壽司🍣大盛超新鮮,中意佢壽司🍣飯唔會好大舊,再加埋用壽司醋調味岩岩好,個人最中意海膽同拖羅,夠鮮甜什錦天婦羅🍤天婦羅炸到好香脆,炸粉唔厚,炸蝦啖啖肉加埋特製醬汁同蘿蔔蓉一啲都唔heavy味噌蟹甲羅居酒屋必叫!滿滿嘅蟹膏+蟹肉+蟹籽+鵪鶉蛋+香蔥,燒完極之惹味🥰朴葉和牛骰子和牛超到外脆內軟,咬落勁juicy又唔會好un, 正啊梅酒梳打第一次飲,好易入口,有甜甜嘅梅酒味加爽口嘅梳打,好特別啊🤪.📌 漁道樂 (#尖沙咀)#尖沙咀美食 金巴利道35號金巴利中心地下A舖-#hkig #hkigfood #hkfoodblogger #hkfoodie #食好西 #香港美食 #香港 #相機食先 #hkiger #852 #hkfoodlover #hkfood #hkfoodstagram #hkfoodporn #米線 #홍콩맛집 #香港居酒屋
七點刺身
有金槍魚、池魚、牡丹蝦、油甘魚、赤貝等
極上壽司🍣大盛
什錦天婦羅🍤
味噌蟹甲羅
朴葉和牛
骰子和牛超到外脆內軟,咬落勁juicy又唔會好un, 正啊
梅酒梳打
第一次飲,好易入口,有甜甜嘅梅酒味加爽口嘅梳打,好特別啊🤪
📌 漁道樂 (#尖沙咀)
#尖沙咀美食 金巴利道35號金巴利中心地下A舖