2022-12-20
邊個話聖誕節一定要食西餐!只要係好西就係好嘅一餐(´▽`)雲丹沙律杯好靚好足料!上面有大大片勁鮮甜嘅海膽(*≧ω≦)夾埋魚籽同厚切帶子刺身好幸福!下面仲有黑醋牛油果沙律,牛油果份量都唔少,絕對唔hea~由沙律開始已經覺得好正極上壽司盛合&龍蝦4點刺身全部都勁鮮甜勁好食!但mvp一定係龍蝦刺身!!好爽口好鮮甜!平時好少機會食到!呢到食到之餘仲好新鮮!真係一定要試!浜燒盛合&味噌蟹甲羅本身以為係自己燒,但原來有師傅幫手!即刻又高級咗xd btw師傅燒真係唔到啲ˊ_>ˋ全部燒得啱啱好,唔會過火縮咗水咗(姐係我燒完會變咗嘅樣)全部海鮮淨係少少調味已經勁鮮甜ಠ_ಠ 個蠔超肥美勁爆汁🥺正到傻!海鮮夭婦羅天婦羅真辣辣上檯!炸粉唔厚~高質🫶🏻鹿兒島A4和牛鍋想講到呢度已經飽到傻🤣但A4和牛點都要食,入口即溶feel🙏🏻很幸福甜蜜小丸子擺盤勁靚,小丸子好煙韌😆紅豆唔會過甜 冇虎頭蛇尾🫶🏻我食完已淪為打手🙏🏻聖誕節帶女朋友去食一定冇死😂
邊個話聖誕節一定要食西餐!只要係好西就係好嘅一餐(´▽`)
雲丹沙律杯
極上壽司盛合&龍蝦4點刺身
浜燒盛合&味噌蟹甲羅
海鮮夭婦羅
天婦羅真辣辣上檯!炸粉唔厚~高質🫶🏻
鹿兒島A4和牛鍋
甜蜜小丸子
擺盤勁靚,小丸子好煙韌😆紅豆唔會過甜 冇虎頭蛇尾🫶🏻
我食完已淪為打手🙏🏻聖誕節帶女朋友去食一定冇死😂