2020-03-20 433 浏览
今日7:30左右入座,鋪頭多客,得5、6張檯,每張檯2-4人,我地兩個人7:38落order,d野食8:30先開始上,每食一樣嘢食就要等5-10分鐘,上左兩樣嘢之後大概8:45,我地好友善咁問下店員我地既蠔開始燒未,點知廚房個人聲大夾惡咁呼喝出黎:「唔好再吹啦!」我地等左個幾鐘先食到兩串嘢,問下兩隻蠔開始燒未姐,又冇大聲,又冇diu你,咁惡做咩先。好啦,之後再上鹽燒牛舌腩,我頂!果3粒仔又乾又孩又鹹既牛舌,$48蚊都算,仲好等咁耐咁難食!d泰式豬頸肉又燒到碳咁!我地已經吞聲忍氣,孜然燒蒜茸茄子又淡,唔夠火候!唔夠味!我覺得係浪費食材浪費左條茄子!黑豚肉韭菜卷又燒到乾爭爭!真心我自己燒都好食過佢多多聲!今次真係食到間垃圾!食物劣難食!服務態度惡劣!極有效率!仲要唔係平!又唔係多人食都咁串嘴!真係超級失望,食得好唔開心!食尼間?不了!
2020-03-20
2020-01-16 345 浏览
約在新蒲崗工作的老友飯聚,看到燒烤堂的食評不錯,決定試試。一去到店裡看到現場環境,說真的,我的胃口都沒了。但想想既然來了還是試試。雞泡魚乾是每次燒烤必點,份量頗多,燒得香口但有點過乾。啤酒買一送一,啤酒杯也是冰過的,這個細節要稱讚👍保障啤酒由內到外的冰涼。朋友最愛吃芝士年糕,熱辣辣拉絲,口感糯軟,加上外面薄薄一層的煉奶,是晚最佳。雞皮墨魚滑夠創意,雞皮脆口,墨魚滑溜,一口雙重口感。黑豚肉韭菜花,肉香韭菜花很嫩。我們其實叫了桂花蜜糖本地番茄沙拉,但來了這個生菜青瓜芫茜沙拉,店裡一直只有我們一桌客戶,我們也沒叫他們換,決定照吃算了🙈我覺得一般,幸好朋友喜歡,沒浪費😬燒茄子剛剛好,不會過熟,蒜蓉味十足。Prime牛小排滿嘴油香。安格斯牛肉粒沒啥味道兼過熟。燒淮山有驚喜,爽脆清甜。雞翅膀略嫌不夠入味。牛油果也是最愛之一,第一次看到有燒牛油果,一定得試試,上面一層芝士很香濃,牛油果微熱,還是覺得冷吃更吃得出Rich的味道。焦糖鰻魚芝士玉子燒,有吃到脆脆的焦糖甜味,玉子偏乾。可能是第一次看到幾乎沒有差評的食評,所以滿心期待變成失望,食物還可以,年輕店員也熱情詢問食物和不和胃口,但環境的確需要改善,

雞泡魚乾是每次燒烤必點,份量頗多,燒得香口但有點過乾。
燒雞泡魚乾

啤酒

芝士年糕,雞皮墨魚滑,豚肉韭菜花

生菜青瓜芫茜沙拉

燒茄子剛剛好,不會過熟,蒜蓉味十足。
蒜蓉燒茄子

Prime牛小排,安格斯牛肉粒,淮山,雞翼

燒牛油果,焦糖鰻魚芝士玉子

可能是第一次看到幾乎沒有差評的食評,所以滿心期待變成失望,食物還可以,年輕店員也熱情詢問食物和不和胃口,但環境的確需要改善,我整晚都努力不看向對面那兩對凌亂的鞋子🙈畢竟環境也非常影響胃口的😬
2020-01-14
啤酒
芝士年糕,雞皮墨魚滑,豚肉韭菜花
蒜蓉燒茄子
  • Prime牛小排
  • 芝士年糕
2019-12-29 188 浏览
新蒲崗好多食店,五光十色選擇,這間燒烤堂玻璃設計,見到入面有好多懷舊擺設,幾得意喎,串燒又可以慢慢食住傾偈,又可以送酒。 蒜茸茄子成條開邊燒就最正,方便食又方便落調味料,哇好多蒜,夠晒重口味啱晒我 台灣雞泡魚乾送飯必備啦,軟身又有焦香,有咬口添 大虎蝦肉質彈牙,肉多,加芝士鹹蛋黃醬燒過,鹹香惹味,正 自家肋免治雞肉棒燒得少少焦香,雞肉嫩,有口感羊肉串麻辣味重,又香又辣孜然味重夠惹味,一啲都唔羶食完食舊菠蘿,又冰又有焦糖面,解辣又清甜

台灣雞泡魚乾送飯必備啦,
軟身又有焦香,有咬口添

大虎蝦肉質彈牙,肉多,加芝士鹹蛋黃醬燒過,鹹香惹味,正

自家肋免治雞肉棒燒得少少焦香,
雞肉嫩,有口感

羊肉串麻辣味重,又香又辣
孜然味重夠惹味,一啲都唔羶

食完食舊菠蘿,又冰又有焦糖面,
解辣又清甜

2019-11-26
2019-12-04 129 浏览
燒烤其實近年都好流行,成行成市,但要特別既真係無幾多間,最近就試左間係新蒲崗既燒烤堂,因為網上評論非常好,所以就去試下。去到鋪仔細細,坐位好少,勁迫,有得坐出面,但得一兩張枱,好彩我吾係早去,都有位坐。食物款式都好多,而且好特別,老闆對食應該都好有要求,同埋係日式既款式做主打,我地叫左雞皮,牛舌,海蝦,燒蠔,多春魚,金菇等等,全部即叫即燒,我明白要時間,但真係等好耐,9個字先黎第一樣食物,啤酒都飲左3支,自問趕時間,吾洗諗,食物質素高,全部食材都好新鮮 。最後差吾多食左2個鐘,賣單2個人食左400幾,吾算太貴,但食物份量真係好少,好少,好少,會再去食,但等第2日放假先。最後一樣野,店員好無禮貌,我第紙落單,佢叫我等一等之後縮手。
2019-11-28 92 浏览
天氣涼涼地,自不然想起食串燒。屋企附近有呢間燒烤堂,裝修幾懷舊。手寫餐牌:鹽燒牛舌腩($48)、鹽燒赤雞頸肉($20)、汁燒赤雞心($18)、汁燒赤雞肝($18):牛舌腩夠厚身,入口好有肉感;日本無激素走地赤雞,幾個部位都可以做串燒,汁燒惹味,鹽燒就更原汁原味。雞皮墨魚滑($38):本以為平平無奇的串燒,一咬下去非常有驚喜。雞皮脆身,包住彈牙的墨魚滑,一人食幾串都得。燒蒜蓉茄子($32):茄子非常香蒜蓉味,食串燒必點!最後有泰式鹽燒馬友魚($168),魚肉軟熟,泰式醬汁酸酸地好夾。

手寫餐牌:

燒蒜蓉茄子($32):茄子非常香蒜蓉味,食串燒必點!

2019-11-17 85 浏览
深宵食堂~夜麻麻好口痕,又唔想食咁多,於是搵左間燒烤店試試。其實之前已經經過好多次,但係每一次都好多人,一直冇機會試。夜晚11點,店內大約坐左一半人。門口幾特別,有少少懷舊的感覺。由於唔係太肚餓,所以只係叫左幾款試。Menu都有好多選擇,同埋款式好特別,唔似出面一般的燒烤店,今次叫咗九款食物。1)雞泡魚干不錯!但燒耐小小有些脆口感覺會更佳2)牛油燒饅頭好味!店員好細心,會提供煉奶3)蜜糖燒雞翼不錯4) 黑豚肉韭菜花好味!一串有三舊5) prime 牛小排好好味!好有肉味6) 鹽燒牛舌芯7)免治雞肉棒8)芥末汁燒雞肉串9) 麻辣雞軟骨雖然價錢略貴,但係食物質素很好,會再來!
深宵食堂~

1)雞泡魚干
不錯!但燒耐小小有些脆口感覺會更佳
2)牛油燒饅頭
好味!店員好細心,會提供煉奶
3)蜜糖燒雞翼
6) 鹽燒牛舌芯
7)免治雞肉棒
8)芥末汁燒雞肉串
9) 麻辣雞軟骨

雖然價錢略貴,但係食物質素很好,會再來!
2019-11-12 51 浏览
新蒲崗係我中學時常流連嘅地方,而家到阿仔喺附近返學,而且附近好多小店,所以間中我都會喺新蒲崗同仔囡覓食,唔太肚餓時食串燒啱晒,呢間小店可以喺出面望入去,好特別,一於試試,又眼闊肚窄叫了好多嘢食.⭐️重點推介⭐️昆布湯稻庭烏冬:清甜味香,稻庭烏冬十分彈牙,湯底係師傅親手熬製,霖霖一口氣食晒.惹味鹹蛋黃豬大腸:豬大腸厚肉少肥,配濃郁鹹蛋黃,食完想再食.鹽燒Prime牛小排:汁多肉嫩,不肥膩,必叫.海苔黑豚肉鵪鶉蛋:特別的配搭,鵪鶉蛋被黑豚肉包裹著,就算燒後一啲都唔乾,encore 之選.鹽燒原塊雞皮:第一次食原塊雞皮,一啲肥都無,好似薯片般脆口.日式冰鎮鮑魚:爽脆鮮甜,食完真係覺得唔夠喉
⭐️重點推介⭐️
惹味鹹蛋黃豬大腸:豬大腸厚肉少肥,配濃郁鹹蛋黃,食完想再食
鹽燒Prime牛小排:汁多肉嫩,不肥膩,必叫
鹽燒原塊雞皮:第一次食原塊雞皮,一啲肥都無,好似薯片般脆口
日式冰鎮鮑魚:爽脆鮮甜,食完真係覺得唔夠喉
2019-11-11 33 浏览
上次食完旺角分店,對串燒念念不忘,今次到新蒲崗分店試下,外觀更有特色,內裡有懷舊擺設,更有一番味道牛油蒜蓉焗雜菇蒜金黃,放上錫紙包上金針菇、秀珍菇去焗,蒜香好入味蒜茸茄子原條茄子燒得香,蒜味濃,辣度嗆又過癮芝士燒芝心芝士狗釀芝士腸,燒得芝士香軟,啖啖肉,啖啖芝士香;雞翼有蜜糖、麻辣味,燒得外脆內軟又惹味;墨魚咀爽脆台灣雞泡魚乾燒得軟身有焦香,甜甜地好送酒昆布湯稻庭烏冬稻庭烏冬滑溜彈牙,昆布湯清,小朋友好欣賞沖繩黑糖燒菠蘿凍食既燒菠蘿,黑糖燒成脆狀,一啖一爽甜,解辣消滯啱晒汁燒魷魚鬚燒得鹹香有咬口孜然燒黑豚肉韭菜花卷黑豚肉燒得香辣,韭菜花多汁,惹味椒鹽燒原味雞皮香脆惹味日本一口甜薯燒得香甜香軟芝士咸蛋黃醬燒大虎蝦大虎蝦肉質彈牙,配芝士咸蛋黃醬更滋味日本芝士年糕焦香又軟糯,點煉奶更滋味

牛油蒜蓉焗雜菇
蒜金黃,放上錫紙包上金針菇、秀珍菇去焗,蒜香好入味

蒜茸茄子
原條茄子燒得香,蒜味濃,辣度嗆又過癮

雞翼有蜜糖、麻辣味,燒得外脆內軟又惹味;

墨魚咀爽脆

台灣雞泡魚乾
燒得軟身有焦香,甜甜地好送酒

昆布湯稻庭烏冬
稻庭烏冬滑溜彈牙,昆布湯清,小朋友好欣賞

沖繩黑糖燒菠蘿
凍食既燒菠蘿,黑糖燒成脆狀,一啖一爽甜,解辣消滯啱晒

汁燒魷魚鬚
燒得鹹香有咬口

孜然燒黑豚肉韭菜花卷
黑豚肉燒得香辣,韭菜花多汁,惹味

椒鹽燒原味雞皮香脆惹味

日本一口甜薯燒得香甜香軟

芝士咸蛋黃醬燒大虎蝦
大虎蝦肉質彈牙,配芝士咸蛋黃醬更滋味

日本芝士年糕焦香又軟糯,點煉奶更滋味

2019-11-08
2019-11-04 44 浏览
在家一搬吃得清淡,濃味東西都會外出,上堂後便到附近的《燒烤堂》醫醫肚啦 ~ 店面女職員雖然忙得不可開交但仍對工作態度認真有禮貌。贊! 地方乾淨企理。枱上己提供點餐紙,清晰明瞭,減少出錯。麻辣羊肉 28羊肉蘇味不是太重而肉質易於咀嚼帆立貝 輕輕的一燒但內裡仍然是 Juicy ~ 火喉控制得宜👍🏻麻辣墨魚咀 16 墨魚咀肉爽,有咬口 芥未松板豬 18 同樣燒得乾身的松板豬,有肉香味,芥未有點綴作用,不太攻鼻。 麻辣西班牙黑毛豬 22黑毛豬脂肪比例較多,於口內久久留下的油香味。蒜茸茄子 28 茄子有數種煮法,每種都好好味。這裡灑上大量爆蒜! 好有衝動再點多份呢 ~ 美國露筍 24口感爽脆,還可把油膩感減去燒軟骨免治雞肉棒 30將普普通通雞肉沾上雞蛋後,肉香嫩滑牛油蜜糖燒栗米 HKD 18 Perfect match ! 栗米帶有點點焦香味😂離開後可步行到最近的鑽石山地鐵站

店面女職員雖然忙得不可開交但仍對工作態度認真有禮貌。贊!

地方乾淨企理。枱上己提供點餐紙,清晰明瞭,減少出錯。

麻辣羊肉 28
羊肉蘇味不是太重而肉質易於咀嚼

帆立貝
輕輕的一燒但內裡仍然是 Juicy ~ 火喉控制得宜👍🏻

麻辣墨魚咀 16
墨魚咀肉爽,有咬口

芥未松板豬 18
同樣燒得乾身的松板豬,有肉香味,芥未有點綴作用,不太攻鼻。

麻辣西班牙黑毛豬 22
黑毛豬脂肪比例較多,於口內久久留下的油香味。

蒜茸茄子 28

美國露筍 24
口感爽脆,還可把油膩感減去

燒軟骨免治雞肉棒 30
將普普通通雞肉沾上雞蛋後,肉香嫩滑

牛油蜜糖燒栗米 HKD 18
Perfect match ! 栗米帶有點點焦香味😂

離開後可步行到最近的鑽石山地鐵站

2019-10-28 36 浏览
店內環境走港式懷舊風,串燒種類多樣化!試左好幾款串燒,全部都好正,即叫即燒,熱辣辣好惹味!!燒肥牛串,燒得勁香,不過香料蓋過左牛味,但油香仍在。燒雞頸串,似雞肉,都唔錯。燒茄子必試,一撕就撕出好多茄子肉,好入味,必須獨食。焗牛油蒜蓉金菇,天賜嘅美食。燒牛舌腩又係好正!!!燒牛小排,偏油,但牛味好香。燒豬頸肉都好好味!燒蜜糖淮山,一般般。燒原塊雞皮,似薯片,略嫌太乾脆,無哂juicy雞皮嘅感覺。冬菇釀免治豬肉,呢個普通。整體食物都好有水準,晚巿更要排隊添。
店內環境走港式懷舊風,串燒種類多樣化!

試左好幾款串燒,全部都好正,即叫即燒,熱辣辣好惹味!!
燒肥牛串,燒得勁香,不過香料蓋過左牛味,但油香仍在。

燒雞頸串,似雞肉,都唔錯。

燒茄子必試,一撕就撕出好多茄子肉,好入味,必須獨食。

焗牛油蒜蓉金菇,天賜嘅美食。

燒牛舌腩又係好正!!!
燒牛小排,偏油,但牛味好香。
燒豬頸肉都好好味!

燒蜜糖淮山,一般般。

燒原塊雞皮,似薯片,略嫌太乾脆,無哂juicy雞皮嘅感覺。

冬菇釀免治豬肉,呢個普通。

整體食物都好有水準,晚巿更要排隊添。
2019-10-27 30 浏览
又食串燒啦🤤呢間燒烤堂唔洗介紹都知好食價錢合理 cp值高先黎雞心雞腎各一雞心好大粒 煙韌爽彈 入味 好好食👍🏻雞腎都好爽口 上枱後要盡快食 如果唔係就會變硬~.七里香其實就係雞patpat中唔中意食見仁見智雞皮好脆薄 帶有軟骨 好香口 個人好喜歡❤️.Wasabi豚肉 辣辣地有少少攻鼻豚肉好軟滑多汁 呢個絕對可以encore~.雞軟骨燒到唔會太乾身 配埋蒜蓉金菇一齊食一流。雞皮墨魚滑非常之特別雞皮入面竟然包住墨魚滑 雙重口感外脆內軟 朋友都好中意呢個😋.配返2杯啤酒 好享受啊~

又食串燒啦🤤呢間燒烤堂唔洗介紹都知好食
價錢合理 cp值高
先黎雞心雞腎各一
雞心好大粒 煙韌爽彈 入味 好好食👍🏻
雞腎都好爽口 上枱後要盡快食 如果唔係就會變硬~
七里香其實就係雞patpat
中唔中意食見仁見智
雞皮好脆薄 帶有軟骨 好香口 個人好喜歡❤️
Wasabi豚肉 辣辣地有少少攻鼻
豚肉好軟滑多汁 呢個絕對可以encore~
雞軟骨燒到唔會太乾身 配埋蒜蓉金菇一齊食一流。
雞皮墨魚滑非常之特別
雞皮入面竟然包住墨魚滑 雙重口感
外脆內軟 朋友都好中意呢個😋
配返2杯啤酒 好享受啊~
2019-10-23
2019-10-24 29 浏览
呢間燒烤堂香港都有唔少分店一於要食齊曬佢睇下邊間最好食😋.最愛食鹽燒牛舌芯 好簡單少少鹽味已經好顯示到牛舌既香濃咬落仲好ᴊᴜɪᴄʏ!!!好爽口!!!🐂牛舌一定要燒好上枱盡快食~因為凍左就無咁好食~.黑豚肉韭菜花卷一串3卷燒醬汁配上黑豚肉再卷住爽脆既韭菜花中和感岩岩好 有肉有菜❤.🍆蒜蓉茄子係必食之選呢度既茄子燒得好好 係茄子肉同皮可以剛好分開加上孜然粉味道更上一層。食落好ᴊᴜɪᴄʏ 又唔會太油~.🐓芥末汁燒雞肉串 好難得雞肉唔嚡仲ᴋᴇᴇᴘ到肉汁ᴡᴀsᴀʙɪ唔會太勁 創意值得一讚👍🏻呢個配搭唔錯。.食串燒最岩配🍻/sᴏᴅᴀ青檸梳打夠大杯 酸酸甜甜 不錯~💜
呢間燒烤堂香港都有唔少分店
一於要食齊曬佢睇下邊間最好食😋

最愛食鹽燒牛舌芯 好簡單少少鹽味已經好顯示到牛舌既香濃
咬落仲好ᴊᴜɪᴄʏ!!!好爽口!!!
🐂牛舌一定要燒好上枱盡快食~因為凍左就無咁好食~

黑豚肉韭菜花卷一串3卷
燒醬汁配上黑豚肉再卷住爽脆既韭菜花
中和感岩岩好 有肉有菜❤

🍆蒜蓉茄子係必食之選
呢度既茄子燒得好好 係茄子肉同皮可以剛好分開
加上孜然粉味道更上一層。
食落好ᴊᴜɪᴄʏ 又唔會太油~

🐓芥末汁燒雞肉串 好難得雞肉唔嚡仲ᴋᴇᴇᴘ到肉汁
ᴡᴀsᴀʙɪ唔會太勁 創意值得一讚👍🏻
呢個配搭唔錯。

食串燒最岩配🍻/sᴏᴅᴀ
青檸梳打夠大杯 酸酸甜甜 不錯~💜

隱藏係新蒲崗老區既高性價比串燒鋪周末去了新蒲崗,順便夜晚在當地消遣。這家位於新蒲崗舊區的餐廳,食物類別不多,只有酒和串燒,立即睇下質素如何。朝日啤酒 ($20)來到先叫兩啤酒!啤酒價錢相宜,睇到就點了。我們點了多款串燒,都是不辣,不辣是鹽燒,略帶鹹香,能顯出食物的鮮味,選擇了不辣的味道。鹽燒赤雞頸肉 ($20);椒鹽燒阿波尾雞胸軟骨肉 ($20);椒鹽燒墨魚咀 ($18)先來了三款串燒,雞頸肉非常爽口;雞胸軟骨肉可謂入囗即融;墨魚咀還有咬口,三款味道也不錯。鹽燒牛舌爽 (2串) ($28);牛油蒜茸焗金菇 ($26)牛舌有鹹香味,而且口感好,油份也夠;焗金菇非常的香,完全入融化牛油的味道,超好食,推介!蕉糖青蘋果鵝肝多士 ($78)另一款必食推介,鵝肝燒得岩岩好,不會太過老,和多士脆脆口感好夾,中間有蘋果作過渡,使整體不會太油,而且提升了層次感和口感。芝士燒帆立貝 (2隻) ($38)兩只帆立貝就在半融芝士之中,用筷子夾起帆立貝,芝士拉絲的感覺十分好,胃口大開,一口便吃下已經十分入味的帆立貝。食完未夠飽,再叫多Round!蒜茸茄子 ($32);椒鹽燒雞軟骨 ($16)茄子大半條送上,感
隱藏係新蒲崗老區既高性價比串燒鋪

朝日啤酒 ($20)
朝日啤酒

來到先叫兩啤酒!啤酒價錢相宜,睇到就點了。

蕉糖青蘋果鵝肝多士 ($78)
蕉糖青蘋果鵝肝多士

芝士燒帆立貝 (2隻) ($38)
芝士燒帆立貝 (2隻)

食完未夠飽,再叫多Round!

蒜茸茄子 ($32);椒鹽燒雞軟骨 ($16)

茄子大半條送上,感覺不是太入味,相對金菇較普通了;另外還有雞軟骨,偏鹹,不過不失。

蒜蓉燒廣島蠔 (2隻) ($42);日本芝士年糕 ($38)

最後兩款一款鹹一款甜,廣島蠔感覺較細,主要係因為無殼,不過都唔錯,鹹得黎帶些海鮮香味; 最後係年糕,年糕佢配合醬汁既煙韌啦又甜甜的,非常好的收結,推介!

一餐的時間,不錯的串燒,不錯的啤酒,坐下傾下計,難得安靜的地方,又是一個週末!
朝日啤酒
2019-10-10 39 浏览
好耐無食串燒,心癢癢想搵間平時少食開的串燒店,竟然搵到燒烤堂呢間好有心機去燒烤的店舖,兩個人埋單食左$300 ,唔算貴呀!柚子蜜梳打❤唔算太甜,夠潤,送串燒一流!竹蔗茅根❤怕熱氣,下火必備!芝士雜菇❤芝士好香,蓋過雜菇的草青味!川味辣田雞串❤田雞串不是到處常見,呢間竟然有,正呀!麻辣玉米荀❤唔算太辣,但夠爽!麻辣翠玉瓜❤好多汁呀!蜜糖雞中翼❤估唔到咁簡單嘅野可以咁好食,個皮勁脆,睇得出師傅有心機燒!鹽燒牛舌芯❤又係必食之選,燒得好脆!

柚子蜜梳打❤
唔算太甜,夠潤,送串燒一流!

竹蔗茅根❤
怕熱氣,下火必備!

芝士雜菇❤
芝士好香,蓋過雜菇的草青味!

川味辣田雞串❤
田雞串不是到處常見,呢間竟然有,正呀!

麻辣玉米荀❤
唔算太辣,但夠爽!

麻辣翠玉瓜❤
好多汁呀!

蜜糖雞中翼❤
估唔到咁簡單嘅野可以咁好食,個皮勁脆,睇得出師傅有心機燒!

鹽燒牛舌芯❤
又係必食之選,燒得好脆!
2019-09-21
2019-10-09 40 浏览
其實平時都知道新蒲崗有好多小店美食😃😃今次就試吓呢間燒烤小店😏燒烤店細細間座位唔係好多加上服務員非常親切😄😄變相令客人與服務員的交流多左服務員不斷介紹佢哋嘅招牌菜式俾我哋亦喺服務員口中得知Orion生啤優惠$38買一送一即係平均每杯$19🤭小編呢啲酒鬼當然係不醉無歸啦先來一set😆😆🍻到燒烤店當然要試吓串燒😆😆- 麻辣豬大腸好香外皮好脆- 麻辣雞軟骨非常爽口- 惹味鹹蛋黃豬大腸特別推介!好香鹹蛋黃味加上脆博博嘅豬大腸真係絕配- 羊肉串好香羊肉蘇味,好惹味- 荔枝包肉串味道好特別,幾好食- 雞皮墨魚滑真真正正內軟外脆- 雞腎串感覺非常新鮮保留到🐔雞肉的鮮汁味好爽口 - 海苔燒黑豚鵪鶉蛋 外面有沙律醬完全係吊起味道- 麻辣蒜蓉茄子唔會太辣,好香蒜蓉味- 四重芝士包超濃厚芝士味- 甜奶厚切奶油包(超推介👍🏻👍🏻)非一般奶油包!一試難忘!🙈🙈最後小編食咗四個😂冇講笑- 檸檬奶油包酸酸甜甜好開胃
其實平時都知道新蒲崗有好多小店美食😃😃

- 惹味鹹蛋黃豬大腸
特別推介!好香鹹蛋黃味
加上脆博博嘅豬大腸真係絕配

- 羊肉串
好香羊肉蘇味,好惹味

- 荔枝包肉串

- 海苔燒黑豚鵪鶉蛋
外面有沙律醬
完全係吊起味道

- 麻辣蒜蓉茄子
唔會太辣,好香蒜蓉味

- 四重芝士包
超濃厚芝士味

- 甜奶厚切奶油包(超推介👍🏻👍🏻)
非一般奶油包!一試難忘!🙈🙈
最後小編食咗四個😂冇講笑

- 檸檬奶油包
酸酸甜甜好開胃