2019-07-16
想食牛肉做主題既放題火鍋平時都會揀個兩間連鎖店,今次試下新野,元朗既牛知己。一入到去,店內已經充斥著好香既牛味😲首先揀套餐同湯底👇🏻今次揀左美國極選牛肉加海鮮放題$188當中有兩款牛一款豬,五花腩同雞腿肉任食。海鮮就有青口,魷魚,蝴蝶蝦都係任食😋海底有五款選擇,今次就揀左海膽海帶湯👇🏻原來唔係原先教好個海膽湯,係有一舊舊既海膽係入面。湯入面超多海帶多到最後都食唔哂😵出面仲有自助任食區,有一啲熟食,泡菜炒飯等。任食既火鍋類有一啲比較特別,例如羽衣甘藍,秋葵,大魚旦同雪魚都比較小見。主角肉類同海鮮😋肉都切得好薄,食落有肉味。蝦食落爽口,整體唔錯🙂🙂雞腿肉好厚肉,煲耐左少少都仍然好嫩滑,好食🙂甜品除左有豆腐花,仲有自助雪糕區。$188@1有埋海鮮同自助區熟食同火鍋料,我覺得價錢算係抵🧐由落單到上枱時間都係10分鐘內,冇漏單,員工都好勤力收空碟。整體幾滿意🙂🙂
一入到去,店內已經充斥著好香既牛味😲
首先揀套餐同湯底👇🏻
今次揀左美國極選牛肉加海鮮放題$188
海底有五款選擇,今次就揀左海膽海帶湯👇🏻
原來唔係原先教好個海膽湯,係有一舊舊既海膽係入面。湯入面超多海帶多到最後都食唔哂😵 出面仲有自助任食區,有一啲熟食,泡菜炒飯等。任食既 火鍋類有一啲比較特別,例如羽衣甘藍,秋葵,大魚旦同雪魚都比較小見。
雞腿肉好厚肉,煲耐左少少都仍然好嫩滑,好食🙂
甜品除左有豆腐花,仲有自助雪糕區。