2024-01-09
犇道 Chef Ben- Cafe & Steak Bar 隱世高質小餐廳🧡🫶🏻▪ 是日餐湯 DailySoup +沙律Salad x2Upgrade To Lobster Bisque + A主菜一款+B主菜一款 +飲品2杯🥂$298 (逢一至星期五晚) $338(星期六日及公眾假期) ▪廚師發辦牛肉_7安士 、香脆薯條(唔夠食係可以再refill薯條🥰🥰🥰)牛肉我哋要五成熟,肉質嫩滑😋▪ 香煎深海石斑柳配白酒忌廉汁 石斑柳味道新鮮,魚質鮮嫩🧡👍🏻▪ 巴別塔甜品拼盤$98 (另計)呢個甜品出色,入邊有四球唔同味嘅雪糕🍧加埋心太軟🍫以及牛角酥🫶🏻牛角酥嘅味道好好食!好香牛油味又熱又脆▪桂圓紅棗茶$19(另計)我哋今次嗌咗少甜,味道清新,完全係養生之茶😋▪巨杯檸檬茶 唔夠飲可以再refill😍食物:🌕🌕🌕🌖🌑價錢: 🌕🌕🌕🌕🌑回頭指數 :🌕🌕🌕🌖🌑📍屯門業旺路101號弦海地下G01B號舖
▪ 是日餐湯 DailySoup +沙律Salad x2
▪ 香煎深海石斑柳配白酒忌廉汁
石斑柳味道新鮮,魚質鮮嫩🧡👍🏻
▪巨杯檸檬茶 唔夠飲可以再refill😍
食物:🌕🌕🌕🌖🌑