2012-08-08
平時呢到都好多人食~因為d位都幾迫, 所以未必係首選~但今晚我地差唔多8:45先搵地方食~~於是見到佢終於冇乜人~咁就揀食佢~我地點了:1)招牌生煎菜肉包($16): 一來到就聞到好香~而且係煲上~所以好特別~佢係熱辣辣~香噴噴的~~不過呢d野食都係油左少少~唔可以多食~但佢個包煎得脆脆的~入面的肉又唔會太乾~所以整體來說~真係一個招牌菜~!2)叉燒腸($15): 呢到的腸粉應該都係出名~佢出名好長~!!! 個粉皮好滑~可以一試~3)黑椒金錢肚($15): 太油了…雖然口感唔錯~但似油浸一樣…4)鳳爪排骨飯($16): 不過不失的排骨飯~排骨新鮮~鳳爪都好入味~!5)鮮蝦沙律卷($14): 油味太重, 不過入面真係有蝦~都算ok!6)四川口水雞($28): 因為我唔食得辣~所以唔知咩味~妹妹只係說~佢新得好好味~而且d雞好滑~食完一件會想繼續食第二件~我們3個人食左$110~~只係收$2 茶錢~而且唔收加一~真係選抵~~不過呢到有d迫同埋個地/餐具都有d污糟~~希望佢地有所改善啦~!
咁就揀食佢~
我地點了: