2023-08-04
兩人套餐(ver.1) $330🥚雞蛋和牛漢堡扒 & 🧀芝士蛋和牛漢堡扒美味指數:👅👅👅👅👅 (4.5/5)煎嘅時候每2-3秒翻一次面,一陣就OK 㗎啦,唔使煎太耐❗️唔係就會黐底/燶😢😢 漢堡扒上面鋪滿左勁多芝士,溶咗嘅芝士加埋蛋漿同埋煎熟咗嘅漢堡扒一齊食超邪惡同yumyum🤤 講返個漢堡扒係和牛嚟嘅,煎完之後個外皮脆脆地得來,裏面有幾juicy,同埋油脂好豐富😆 btw仲有一個食法係可以用泡菜夾埋啲肉一齊食,呢種食法個層次會多咗🫶🏻 我自己最鍾意就係可以好似煮飯仔咁,自己煎塊漢堡扒出嚟,好玩又好食(*¯︶¯*)忌廉芝士沙律🥗美味指數:👅👅👅👅/👅 (4.5/5)呢個沙律幾有驚喜😍 本身以為係平時嗰啲求其加啲芝士同醬喺上面就算,但呢個上面有兩大球cream cheese🥹🥹 仲有三塊麵包,而且份量都好大🤭
🥚雞蛋和牛漢堡扒 & 🧀芝士蛋和牛漢堡扒
美味指數:👅👅👅👅👅 (4.5/5)
忌廉芝士沙律🥗
美味指數:👅👅👅👅/👅 (4.5/5)