2023-09-11
之前一直都想試下 見又有得玩又有得食選擇都多配菜有泡菜、麵豉湯同沙律菜🤣🤣重點緊係放係和牛漢堡,今次叫左2人餐🤤🤤一個墨西哥辣,一個吾辣😆😆入面有水龍頭款嘅吸煙器,幾夠力👍🏻墨西哥辣椒和牛漢堡淨係睇個賣相,唔覺得特別辣,配以墨西哥綠色辣椒,感覺幾特別。後勁唔算特別勁,但係同漢堡和牛幾夾,令到無咁濟😂😂另外嗰蛋煎到好脆,好正🤤味道:⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️芝士蛋蒜和牛漢堡明顯呢個係邪惡版😂芝士🧀️又可以拉絲,又有炸蒜片,真係夠晒邪惡🤤味道:⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐ 和牛乒乒乓拌飯超大碗,兩個人食啱啱好👍🏻和牛碎粒再加太陽蛋,記得趁蛋未熟撈飯特別好食😂😂味道:⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️飲品:金橘檸檬特飲 & 西柚特飲特登揀咗兩杯比較fresh既😂 超大杯,都唔算太甜。加$18黎講都算合理,在場都幾多人揀,都幾好😉味道:⭐️⭐️⭐️⭐️賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️總結:環境十分舒服,食物性價比也不錯!地點在地鐵站3-5分鐘路程,都十分方便!份量很足夠,可以再試的餐廳!上菜都快手,又可以自己動手去煎漢堡,同朋友或者情侶去都應該幾啱😂可以互動下👍🏻地理位置:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
選擇都多配菜有泡菜、麵豉湯同沙律菜🤣🤣
重點緊係放係和牛漢堡,今次叫左2人餐🤤🤤
墨西哥辣椒和牛漢堡