2020-03-23
📍籽樂廚房 #happytreats_tst ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨🍳鮮蝦鹹蛋黃焗芝士薄餅 $288鹹蛋黃醬同芝士都好足料🥳每一啖都好罪惡😹pizza底薄脆,邊邊都唔會太乾☺️鮮蝦就係雪藏貨,味道正常~-🍚黑松露野菌意大利飯 $238做到意大利飯軟中帶硬嘅口感!菇菌味亦都好出,黑松露味可以加強返少少😬稍嫌食多左味道有啲單調,如果同friend share唔同嘢食就冇乜所謂啦😜-呢間餐廳會特登聘請聾啞人士,去到餐廳可以見到啲手語小教學,方便大家點餐🙆🏻♀️但可能因為咁,所以上菜速度真係比較慢少少,我哋都等左半個鐘先有餐湯😳整體味道都有中上水準,但係定價的確比同類型餐廳貴少少~但我覺得呢啲咁有企業良心嘅餐廳,可以去支持下!!💛💛晚市openrice有八折優惠㗎😛😛
🍳鮮蝦鹹蛋黃焗芝士薄餅 $288
🍚黑松露野菌意大利飯 $238