2022-01-10
最近搬咗去黃埔所以主要係紅磡搵食,行經置富都會發現有間有鐵板肉扒就入去試試~~個日6點幾放工就去食,當時人少少,餐廳寧靜舒適,心諗完左一日工作可以舒服食翻餐飯😉我地兩個人叫左肉眼扒同焗芝士波菜龍利柳飯,落完單之後首先送上兩份當日既餐湯-南瓜湯。個湯非常濃郁入味,餐包非常脆,用黎點南瓜湯黎食,簡直一流!!焗芝士波菜龍利柳飯黎到個賣相好吸引!吸引左我依個好仲意食芝士,菠菜既人😋😋雖然份量唔係好多但塊龍利柳嫩滑得黎又唔腥,芝士好香濃,菠菜汁配埋飯一齊食,掂啊!跟住塊鐵板扒黎到滋滋聲,再淋埋個蒜蓉汁,正啊!塊扒我哋叫左5成熟,好容易就切得開,食落口好軟好淋,配埋隔離啲薯條,一軟一脆,非常正!飲品我地叫左杯特飲-橙色派對,原來係芒果汁溝橙汁,以前好普通但飲落芒果味同橙味都好突出,味道好夾!最後食到好飽好飽!價錢又相宜,性價比高!一定會再去食啊!😌
最後食到好飽好飽!價錢又相宜,性價比高!一定會再去食啊!😌