餐厅: 蟹仙海鮮私房.蒸氣石碢 (環海大廈)
资讯:

2024-10-07 493 浏览
Melo好鍾意食海鮮,之前生日食過銅鑼灣蟹仙覺得好唔錯!今次見到佢有個Set半價$449,所以同朋友再去食!今次食尖沙咀呢間。個set有八款海鮮,性價比幾高!蒸氣海鮮保留佐海鮮的原汁原味,會有專人處理好晒同幫你計時,唔使驚蒸得過時!嗰晚我哋揀咗:- 菲律賓野生膏仔蟹- 野生琵琶龍蝦- 台灣九孔鮑魚- 蟹黃大元貝- 大西洋野生青口- 韓國斧山珍珠蠔- 黃金翡翠螺- 韓國釜山鰻魚每款海鮮都好新鮮,我個人最鍾意係佢嘅菲律賓野生膏仔蟹,啲肉好厚,啖啖肉又多膏!蟹黃大元貝勁厚身!蟹黃醬好正!龍蝦厚肉爽彈!勁鮮甜!話明係粥底海鮮,食完海鮮,最後梗係唔少得結合咗全部海鮮精華嘅粥!個粥入邊有豬骨,芋頭,粟米,菜脯和蔥花,食落去個鮮甜味好正!最後甜品係椰汁雪燕,勁多燕窩,夠晒養顏!

嗰晚我哋揀咗:
- 韓國斧山珍珠蠔
- 黃金翡翠螺
- 韓國釜山鰻魚

2024-10-03 597 浏览
趁聽日假期今日約咗成班朋友一齊去尖沙咀食蒸海鮮☺️☺️, 好耐都未食過蒸海鮮同埋海底粥了🤣🤣 聽朋友講呢間啲海鮮唔錯,所以就過咗嚟食,佢本身有個原價$800嘅套餐,半價咗四百幾蚊就可以了👍👍😍 裏面仲有大大隻龍蝦,鮑魚,又黃又多膏嘅蟹👍👍👍 仲有筷子咁長嘅聖子,同埋鋪滿蟹膏嘅扇貝😍😍 啲海鮮真係非常之新鮮,而且非常之讚!! 當然唔少得嘅就係佢嘅精華的粥😍😍蒸晒咁多海鮮,嘅海底粥👍👍仲會有專人去幫你放上去蒸,咁就唔怕蒸過龍了👍👍 最後佢仲會有糖水👍👍佢唔會好似其他餐廳咁會有時間限制👍👍 地址:蟹仙海鮮私房.蒸氣石碢 (環海大廈) (尖沙咀)尖沙咀天文台圍2號環海大廈2期地舖

當然唔少得嘅就係佢嘅精華的粥😍😍蒸晒咁多海鮮,嘅海底粥👍👍

仲會有專人去幫你放上去蒸,咁就唔怕蒸過龍了👍👍

最後佢仲會有糖水👍👍
佢唔會好似其他餐廳咁會有時間限制👍👍

地址:蟹仙海鮮私房.蒸氣石碢 (環海大廈) (尖沙咀)
尖沙咀天文台圍2號環海大廈2期地舖
2024-09-30 641 浏览
今日我同朋友約咗一齊去蟹仙海鮮蒸碢,$449就可以品嚐到10款豐盛美食,超值到冇得輸!🦀 野生膏仔蟹 - 肥美多膏,鮮甜肉實。🐟 韓國釜山鰻魚 - 無腥味爽口鮮甜,超好食。🦞 野生琵琶龍蝦 - 來自大海深處的美味,肉質鮮嫩多汁,必試。 🦑 台灣九孔鮑魚、野生青口 - 唔算好大隻,因為野生,比較少地方有,食落新鮮彈牙,鮮味滿分。🐚 蟹黃大元貝 - 大大隻,蒸完湯汁濃郁,鮮美無比,而元貝唔使調味,都好好食。🥗 有機蔬菜拼盤 - 營養豐富,菜款多清新爽口,岩晒鍾意營養均衡的朋友。🍚 粥底 - 香滑暖心的粥底,吸收晒海鮮的精華,唔使咩配料,十分好味及暖胃。最後以椰汁雪燕甜品,清爽不膩,劃下完美句號,飽足感十足!

🦀 野生膏仔蟹 - 肥美多膏,鮮甜肉實。

🐟 韓國釜山鰻魚 - 無腥味爽口鮮甜,超好食。

最後以椰汁雪燕甜品,清爽不膩,劃下完美句號,飽足感十足!

• 台灣九孔鮑魚
  • 日本大元貝
  • 大西洋野生青口
  • 有機蔬菜籃
  • 越南頂角膏蟹
  • 粥底
  • 尊貴海鮮套餐
2024-09-18 916 浏览
🍽️食物方面:尊貴海鮮套餐💲449*2位野生膏仔蟹野生琵琶龍蝦韓國釜山鰻魚台灣九孔鮑魚大西洋野生青口加拿大野生海虎蝦韓國釜山珍珠蠔黃金翡翠螺蟹黃大元貝有機蔬菜籃海鮮每日新鮮到港 全部大大隻 最鍾意鰻魚同龍蝦 粟米都好驚喜 超甜 呢個套餐都幾抵食 多款揀 選擇困難嘅可以叫侍應幫你決定粥底及醬油費💲15*2位食埋菜之後就會拎走啲蓋 煲底就係豬骨粥會問你要唔要蔥同蒜 撈埋一齊食ℹ️可轉款 數量按人頭計📷打卡方面:侍應會等你影好相先夾枱側邊有個櫃拉開可以倒嘢入去 唔使成枱都係殼🔈環境方面:多遊客食 好熱鬧有專人服務 坐定定等食💬其他資訊:📍 蟹仙海鮮私房.蒸氣石碢尖沙咀天文台圍2號環海大廈2期地舖💰收+1, Dinner人均💲511
🍽️食物方面:

📍 蟹仙海鮮私房.蒸氣石碢
尖沙咀天文台圍2號環海大廈2期地舖
💰收+1, Dinner人均💲511
2024-09-16 964 浏览
餐廳入面有魚缸可以俾你睇當日嘅新鮮海鮮食材,可以揀自己嘅心頭好揀好想食嘅套餐之後呢就可以坐定定等職員幫我哋調校時間去蒸海鮮啦今次同朋友嗌左個尊貴海鮮套餐太平洋饅頭蟹圓滾滾既外型好可愛細細隻咁 食落好嫩滑鮮甜⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯#^蟹黃大元貝特色海鮮醬大大粒配上蟹黃醬,超入味!野生奄仔蟹好大隻奄仔蟹超多膏 食落去啖啖都有肉㗎🧡🧡🧡食落好鮮甜 推薦必試!琵琶龍蝦龍蝦食得多 琵琶龍蝦肉質都幾爽彈牙台灣九孔鮑魚鮑魚肉質好爽彈 啖啖肉 都算好大隻加拿大野生海虎蝦虎蝦都幾大隻 蝦肉鮮甜扎實!蝦頭仲要有膏🫡🫡🫡海鮮粥食晒所有野 最後職員按大家嘅喜好加入蔥花,菜脯。本身粥底已經有豬骨同埋粟米,再加上海鮮係蒸煮之後精華落晒下面嘅粥入面!個粥好鮮甜!食到最後仲有甜品椰汁雪燕真材實料!

今次同朋友嗌左個尊貴海鮮套餐

太平洋饅頭蟹
圓滾滾既外型好可愛
細細隻咁 食落好嫩滑鮮甜
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯#^
蟹黃大元貝特色海鮮醬
大大粒配上蟹黃醬,超入味!

野生奄仔蟹
好大隻奄仔蟹超多膏
食落去啖啖都有肉㗎
🧡🧡🧡食落好鮮甜 推薦必試!

琵琶龍蝦
龍蝦食得多 琵琶龍蝦肉質都幾爽彈牙

鮑魚肉質好爽彈 啖啖肉 都算好大隻

虎蝦都幾大隻
蝦肉鮮甜扎實!蝦頭仲要有膏🫡🫡🫡

海鮮粥

食到最後仲有甜品椰汁雪燕
真材實料!
海鮮蒸氣火鍋,好多年前曾經好風靡過香港,但好可惜我一直都冇機會試,今次終於同男朋友扚起心肝試一試香港嘅蒸氣火鍋,未入門,真係喺門口都覺得個裝修非常之有特色!我哋係平日嚟都坐爆曬人,我想言之生意真係非常之好。之前一路都未食過,所以今次揀咗最平嘅套餐,四百零蚊一位,但係滿足晒鍾意食海鮮嘅你,係咪超抵呢!套餐入邊有蟹、有鰻魚、有蟶子、有鮑魚、有大元貝、大蝦、仲有時令蔬菜仲有非常鮮味嘅粥底!初初以為會唔夠食,食吓食吓原來都真係非常之豐富!其中非常有特色嘅就係罕有藻食綠膏蟹!真係非常之罕有,其他地方食唔到!佢特別嘅地方係呢隻蟹係食草食嘅,啲蟹膏係墨綠色,好似墨魚汁咁樣,識落甘香可口!最尾嘅粥底,因為吸收咗前面所有海鮮嘅鮮味,所以都真係非常之好味,大家一定要嚟試吓!
我哋係平日嚟都坐爆曬人,我想言之生意真係非常之好。
初初以為會唔夠食,食吓食吓原來都真係非常之豐富!
2024-09-12
2024-09-10 1015 浏览
今日跟朋友搵食 帶左我黎試海鮮蒸鍋餐廳環境都幾闊落 每檯都有個蒸鍋仲可以見到放海鮮既水缸睇到啲海鮮勁新鮮 職員仲會推介有咩海鮮係要試或者特別今次就試左個尊貴海鮮套餐✨炸魚皮等食既時候 職員送左個即炸魚皮比我地試熱辣辣 脆卜卜 但又唔油膩 冇平時個啲咁硬身 果然即炸係唔同啲✨罕有野生奄仔蟹好大隻 平時好少見咁大隻嘅奄仔蟹職員都話好少可 而且係野生既奄仔蟹超多膏 食落好鮮甜 推薦必試!✨太平洋饅頭蟹呢個係第一次見 第一次食 好可愛既外型細細隻咁 食落好嫩滑鮮甜職員話平時少見 因為本身係深海生長係短短既交配期後先會上岸 所以好罕有✨野生琵琶龍蝦龍蝦食得多 琵琶龍蝦都係第一次食外表雖然唔太靚仔 但食落其實都幾似龍蝦肉質都幾爽彈 鮮甜多汁✨台灣九孔鮑魚鮑魚肉質好爽彈 夠晒大隻用刀叉食好過癮✨大西洋野生青口青口都好鮮甜 而且個頭都唔細 ✨加拿大野生海虎蝦虎蝦都幾大隻 蝦頭仲要有膏✨韓國釜山珍珠蠔雖然叫珍珠蠔 但未蒸前都幾大隻蒸完雖然細番粒少少 但都好鮮甜✨大蟶子蟶子食得出好新鮮 肉質好嫩滑 冇沙✨蟹黃大元貝粉絲元貝食得多 蟹黃元貝都係第一次食 元貝大大粒 加埋蟹黃食又係唔同風味✨有機蔬菜籃食晒海鮮
今日跟朋友搵食 帶左我黎試海鮮蒸鍋

冇平時個啲咁硬身 果然即炸係唔同啲

✨罕有野生奄仔蟹
好大隻 平時好少見咁大隻嘅奄仔蟹
職員都話好少可 而且係野生既奄仔蟹
超多膏 食落好鮮甜 推薦必試!

✨太平洋饅頭蟹

✨椰汁雪燕
少甜 勁多雪燕 好足料 食埋甜品超滿足😌

• 太平洋饅頭蟹
  • 罕有野生奄仔蟹
一次過可以吃到多款新鮮海鮮,魚、蝦、蟹、鮑魚、龍蝦、青口、蠔......都有,是不是很吸引呢!原來這間「蟹仙海鮮私房 蒸氣石碢」的「尊貴海鮮套餐」($898/位)現正做特價,只需半價($449/位)便可吃到多款蒸海鮮,當然吸引啦,而我這晚與太太來到吃晚飯,點了這個「尊貴海鮮套餐」吃,也甚為滿意。其實吃蒸海鮮主要都是吃海鮮的無添加原味,只要海鮮夠新鮮,生猛游水而不是雪藏貨,蒸的時間又掌握得好,不會讓海鮮蒸得過老或者不夠熟,便一定好吃。這間「蟹仙」,九龍城店我數年前去過,印象不錯,這晚來吃海鮮套餐,同樣覺得相當滿意,各款海鮮全都十分新鮮,而且每款海鮮在蒸的時候都有侍應代勞。他們既是熟手技工,在拿捏每款不同的海鮮需要蒸多久的間題上自然是駕輕就熟,得心應手,十分準繩了。這晚吃的海鮮包括有「日本野生大赤蝦」、「台灣九孔鮑魚」、「日本大元貝」、「韓國釜山珍珠蠔」、「日本深海石斑」、「大西洋野生青口」、「野生日本深海白刀貝」、「野生琵琶龍蝦」和「野生奄仔蟹」。這些海鮮全都十分新鮮,自不待言,而我最喜歡的就要算是肉色雪白、肉質鮮甜無比的「野生琵琶龍蝦」和美味爆膏的「野生奄仔蟹」。至於其他海鮮,擺放成心
這晚吃的海鮮包括有「日本野生大赤蝦」、「台灣九孔鮑魚」、「日本大元貝」、「韓國釜山珍珠蠔」、「日本深海石斑」、「大西洋野生青口」、「野生日本深海白刀貝」、「野生琵琶龍蝦」和「野生奄仔蟹」。這些海鮮全都十分新鮮,自不待言,而我最喜歡的就要算是肉色雪白、肉質鮮甜無比的「野生琵琶龍蝦」和美味爆膏的「野生奄仔蟹」。至於其他海鮮,擺放成心形的「日本野生大赤蝦」和下了蟹皇醬添味的「日本大元貝」,都讓我留下較深刻的印象。
這套餐最後還有一小籃「有機蔬菜籃」,甜味適中的甜品椰汁燉雪燕」和簡單地只下了少許粟米、豬骨、芋頭粒、菜甫和蔥花的「豬骨粥」作為主食。即使這套餐以蒸海鮮為做主角,澱粉質不多,都應該夠飽了。
  • 尊貴海鮮套餐
  • 野生琵琶龍蝦
  • 野生奄仔蟹
  • 日本野生大赤蝦
2024-09-08 680 浏览
朋友帶我食生日飯, 揀左呢間蟹仙, 一聽就知係食海鮮!!其實我未試過呢種蒸氣鍋, 感覺都幾好玩全程都有專人服侍嫁, 好似韓國燒肉咁有人跟~ 唔洗自己落手蒸海鮮其實真係好睇海鮮本身夠唔夠新鮮! 聽講呢間店既老闆係做海鮮入口 (睇佢店舖簡介haha) 所以對呢度既海鮮都有信心保證~~揀左個性價比最高既套餐- 每位$449 (共十款) 店員哥哥好細心咁解釋海鮮既產地同特性; 睇你自己想食邊d再揀返我地揀左”韓國釜山鰻魚”& “野生琵琶龍蝦”;是日精選係”黃金翡翠螺”& “蟹皇大元貝” 是晚最令人驚喜既係”野生膏仔蟹”個種海既鮮甜真係無辦法忘記 , 黎到一定要試下就會明白我講咩嫁啦! “蟹皇大元貝”承接返D蟹黃 放埋落元貝到一齊食, 鮮上加鮮呢! 好正的“青口”食完呢隻新鮮既青口, 第一下既反應係覺得, 原來青口係咁既味嫁 OMG同平時食開既急凍真係唔同! 好食好多!!
朋友帶我食生日飯, 揀左呢間蟹仙, 一聽就知係食海鮮!!
其實我未試過呢種蒸氣鍋, 感覺都幾好玩
全程都有專人服侍嫁, 好似韓國燒肉咁有人跟~ 唔洗自己落手
所以對呢度既海鮮都有信心保證~~

揀左個性價比最高既套餐- 每位$449 (共十款)
我地揀左”韓國釜山鰻魚”& “野生琵琶龍蝦”;
是日精選係”黃金翡翠螺”& “蟹皇大元貝”

是晚最令人驚喜既係
”野生膏仔蟹”

“蟹皇大元貝”
承接返D蟹黃 放埋落元貝到一齊食, 鮮上加鮮呢! 好正的

“青口”
同平時食開既急凍真係唔同! 好食好多!!
2024-09-02
  • 野生膏仔蟹
這日我們去了位於尖沙咀的蟹仙,聽說這裡有些海鮮品種在外面很少吃到,比較少有,當然要去吃吃看!🤩我們這次吃的是尊貴海鮮🦞套餐,有多達10款,有罕有藻食綠膏蟹、太平洋饅頭蟹、野生琵琶龍蝦、台灣九孔鮑魚、大西洋野生青口、加拿大野生海虎蝦🦐、韓國斧山珍珠蠔、黄金翡翠螺、蟹皇大元貝、有機蔬菜籃,最後還有糖水~💯這裡有店員幫忙計時⌛️蒸,實在太幸福了~☺️😍其中最特別的是蟹仙獨家🈶鰻頭蟹🦀,平時在街市很少見🤭,薄殼,一鉗就碎了~🤣吃下去新鮮鹹甜、海水味重,🌊用蒸的方法烹調,原汁原味,特別有鮮味!😋另外來自菲律賓的奄仔蟹🦀也是比較少吃,蟹仙也是少數可以入到貨的餐廳,🥳每日由菲律賓🇵🇭新鮮空運到港,蟹膏香濃、用小叉吃的蟹肉很鮮甜!😋個人最喜歡吃蟹皇大元貝,大大粒,蒸的時間剛好,蒸出來連汁和蟹皇一起吃 ,特別鮮甜!😋吃完海鮮之後吃蔬菜再吃吸收了海鮮鮮味精華的粥,有種獨特的鹹鮮味~🌊最後還有甜品椰汁雪燕糖水,又是完滿的一餐!🥰Info店名:蟹仙海鮮私房.蒸氣石碢地址:尖沙咀天文台圍2號環海大廈2期地舖
這日我們去了位於尖沙咀的蟹仙,

這裡有店員幫忙計時⌛️蒸,實在太幸福了~☺️😍

其中最特別的是蟹仙獨家🈶鰻頭蟹🦀,
平時在街市很少見🤭,薄殼,一鉗就碎了~🤣
吃下去新鮮鹹甜、海水味重,🌊
用蒸的方法烹調,原汁原味,特別有鮮味!😋

另外來自菲律賓的奄仔蟹🦀也是比較少吃,
蟹仙也是少數可以入到貨的餐廳,🥳
每日由菲律賓🇵🇭新鮮空運到港,
蟹膏香濃、用小叉吃的蟹肉很鮮甜!😋

最後還有甜品椰汁雪燕糖水,又是完滿的一餐!🥰

Info
店名:蟹仙海鮮私房.蒸氣石碢
地址:尖沙咀天文台圍2號環海大廈2期地舖
2024-09-04 444 浏览
突然諗起好耐冇食過蒸海鮮,見蟹仙嘅海鮮餐仲做緊優惠,又可以重遊舊地食爆膏奄仔蟹😆套餐有鮑魚、元貝、濟州鰻魚、虎蝦、野生青口、生蠔、刀貝、琵琶蝦或者龍蝦、同埋最重點嘅爆膏奄仔蟹一如以往全程都有職員幫手蒸同處理海鮮,輕輕鬆鬆坐定定就有海鮮食所有海鮮都好新鮮,生蠔、野生青口、刀貝等都比平時喺出邊食到嘅甜同有鮮味因為平時比較少機會食到琵琶蝦,所以今次都揀左琵琶蝦,雖然琵琶蝦唔算好多肉,但肉質真係超級甜不過最最最好味都係奄仔蟹,真係爆晒膏,好好味食埋最尾個粥底同埋椰汁官燕飽到不得了

不過最最最好味都係奄仔蟹,真係爆晒膏,好好味

食埋最尾個粥底同埋椰汁官燕飽到不得了

2024-09-02 316 浏览
這是一家令人鼓舞的餐廳,因為他們的套餐價廉物美貨真實料,擁有喺深海嘅饅頭蟹,同埋佢哋肥肥美美好大隻嘅奄仔蟹,另外青口真係值得一提,因為根本唔使點豉油就已經有一浸海水嘅鮮味,有時候佢哋會有唔同嘅事令海鮮,例如你可以選擇帶子或者刀背等等店員亦都會向你提出他本身的意見,整體感覺如果你在這家店舖吃一個最基本的套餐已經有賓至如歸的感覺如果你在升級吃他們的龍蝦刺身等等,那就更加完美。另外這間集團有很多分店店舖港九新界,所以呢其實就近你都會有一間!

2024-08-26 478 浏览
門口有隻好大隻嘅蟹都幾得意,今次叫咗佢個尊貴海鮮套餐。加拿大野生海虎蝦,啲蝦肉都幾爽口彈牙,同埋切到個心形出嚟,呢度最好係有人幫手處理埋啲海鮮。台灣九孔鮑魚同韓國斧山珍珠蠔,隻鮑魚好有口感點埋啲醬汁勁好食,隻珍珠蠔好滑肚甜,店員幫手蒸嘅食材真係啱啱好。韓國釜山鰻魚,呢度嘅鰻魚真係必食, 出面食鰻魚通常都係燒嘅,要間餐廳好有信心先夠膽做蒸,蒸 完出嚟之後我都覺得好好味啖啖肉。蟹皇大元貝,估唔到佢隻扇貝咁鮮甜,上面配咗師傅特製嘅海膽醬。大西洋野生青口同紐西蘭刀貝蚌, 佢呢度啲海鮮呢全部都好新鮮,同出面自己買嘅好唔同, 聽店員講佢話呢度個老細做海鮮買手做咗好多年,所以入嘅貨都靚好多, 呢度食嘅海鮮真係充滿鮮味同埋有好濃烈嘅海水味。野生琵琶龍蝦, 雖然佢啲肉就唔算好多,但係一咬落去就覺得好彈牙,同埋有好勁嘅海鮮鮮味,超級好食。之後就到主角出場野生膏蟹, 一蒸完見到爆膏勁開心,啲肉都好多同埋好實淨,淨係食呢隻蟹都值回票價。
最後食埋蒸咗勁多海鮮嘅粥底,個粥好鮮味同埋充滿海鮮味真係超正。 仲有蒸蔬菜同埋糖水,個餐真係幾抵食,有好多唔同款式。係呀係呀。
門口有隻好大隻嘅蟹都幾得意,今次叫咗佢個尊貴海鮮套餐。

2024-08-17 699 浏览
海鮮蒸氣鍋有質素的越來越少,想食得健康,性價比高,首選蟹仙,有多間分店,今次到了尖沙咀天文臺道的環海大廈分店!職員就先同用蒸氣將啲餐具消毒咗一次,夠晒衛生,海鮮係師傅每朝親自揀,品質有保證!$449套餐入面已經有鮑魚、青口、元貝、刀貝蚌、虎蝦同海蠔,仲可以自己揀琵琶、龍蝦、刀貝蚌同大元貝。而饅頭蟹或者鰻魚就要當日師傅揀咗邊款啦,今日就好好彩可以食到饅頭蟹!每款海鮮蒸既時間都唔同,每一次都會由職員幫我哋蒸同拆殼,食得好舒適。店舖入面有大大魚缸裝住啲新鮮海鮮,人均消費400多元,吃到這樣新鮮又原汁原味的食材實在難得!
2024-08-04 967 浏览
蟹仙海鮮私房.蒸氣石碢 (環海大廈) (尖沙咀)尖沙咀天文台圍2號環海大廈2期地舖--尊貴海鮮套餐$449一位用現金或者轉數快俾錢仲會送椰汁雪燕甜品,勁多雪燕好足料😋😋-野生膏仔蟹太平洋饅頭蟹鮮味又嫩滑,睇落細細隻但鮮味同肉身嫩滑感就係海鮮中數一數二~一年只有三至四個月可以品嚐,非常罕有-澳洲青年龍蝦台灣九孔鮑魚大西洋野生青口加拿大野生海虎蝦韓國釜山珍珠蠔黃金翡翠螺蟹黃大元貝有機蔬菜籃-海鮮粥蒸海鮮嘅精華會流落去煮下層嘅粥,店員會粟米同排骨放入粥內煮,蒸曬所有海鮮之後,再加入蔥花+菜脯就可以食粥了🔥粥底非常鮮甜,連埋菜脯食好有咬口,仲有勁多排骨,真係好足料!🫶🏻-
蟹仙海鮮私房.蒸氣石碢 (環海大廈) (尖沙咀)
尖沙咀天文台圍2號環海大廈2期地舖-
尊貴海鮮套餐$449一位
用現金或者轉數快俾錢仲會送椰汁雪燕甜品,勁多雪燕好足料😋😋
野生膏仔蟹
太平洋饅頭蟹