2013-09-02
其實女人仔真係好少入西貢, 入親西貢都硬係好似一定要食D貴野咁, 所以今次就諗住同男朋友食平少少, 我有時都真係幾好哇卡卡。一上開飯SEARCH附近既餐廳就見到車仔麵, 心諗車仔麵一定唔會貴得去邊。一去到, 就發現要排隊, 睇真D其實唔係無位, 原來只係排隊嗌野食。店入面既衛生真係幾好, 因為上網睇話佢地攞左十年咩清潔獎, 但其實我真係未聽過有個咁既獎。講下服務, 服務真係唔錯, D店員都幾NICE, 一直都有跟進我地。重點, 食。我選擇既餸係潮州老肉, 煎釀三寶既豆腐, 魷魚, 冬姑, 香腸。其實得冬姑我係特別會想提, 因為真係好入味, 可以一戰。男朋友仔所有餸都係牛內臟, 唔識食既佢只答我牛有牛味, 而我係唔食牛的, 所以都無試。整體黎講服務好好, 環境好好, 食味不過不失, 可以一戰。
整體黎講服務好好, 環境好好, 食味不過不失, 可以一戰。